Műanyag bejárati ajtók - RealTherm

 • Optimum
  Az Optimum család a legjobb választásnak számít korlátozott költségvetés esetén, kedvező ár-teljesítmény aránya megbízható profilt, és az aktuális lakhatás szabálykövetelményeinek való tökéletes megfelelést rejt.
  Optimum bejárati ajtók
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • ELEGANT
  Az Elegant család tagjai kiváló hő-és hangszigetelő értékekkel rendelkeznek, így tökéletes választásnak számítanak hőszigetelt lakások és házak számára. Magas hang szigetelési mutatóik miatt kertes övezetben és a város szívében egyaránt nyugalmat csempész otthonunkba.
  Balance műanyag bejárati ajtó
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Synego
  Elegáns megjelenés, formatervezett design. A magas stabilitási elvárásoknak megfelelő nyílászáró, melyre hőszigetelésben is számíthatunk.
  Synego műanyag bejárati ajtók
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk

Műanyag bejárati ajtó

 

Ma már egy minőségi műanyag bejárati ajtó funkcionalitásában és időtállóságában egyaránt vetekszik fa társaival.

Műanyag bejárati ajtó legfőbb előnyei:

 • különböző hő-és hangszigetelő képességű modellek közül választhat az Ön igényeinek megfelelően
 • műanyag bejárati ajtóink többféle stílusban, üvegezve vagy anélkül, számos kialakításban és színkombinációban kaphatóak, így szinte csak a fantázia szabhat gátat elképzeléseinek
 • az erős igénybevételnek is jól ellenállnak
 • nem igényelnek különösebb felületi karbantartást, tisztításuk rendkívül egyszerű
 

műanyag bejárati ajtó többféle stílusban

 

Akárcsak a műanyag ablakoknál, itt is érdemes figyelembe venni számos tulajdonságot és tényezőt, mielőtt kiválasztanánk a tökéletes, igényeinknek 100%-ban megfelelő műanyag bejárati ajtónkat.


Főbb szempontok a műanyag bejárati ajtó esetében:

Profil: 71,76 és 84 mm-es beépítési mélységű modellek közül választhat, optimális, 4-5 kamrás kivitelezésben.

Pántok: Optimum, Elegant és Synego modelljeink is leemelést gátló ajtópántokkal vannak felszerelve, fokozva a biztonságot.

Vasalat: a műanyag bejárati ajtó egyik központi része, ugyanis ez teszi lehetővé magát a működtetést. Integrált többpontos zár és biztonsági vasalat beépítésével még tovább növelhető a betörésbiztonság.

Zárszerkezet: többféle extra zármodul közül is választhat, melyek tovább fokozhatják nyugalmát és biztonságérzetét. (kampós, kampós-csapos, csapos és háromnyelves modulok) A MABISZ által minősített rúdzár garantálja a kimagasló mechanikai és fizikai védelmet.

Üveg: nem csak esztétikai funkciót lát el. Műanyag bejárati ajtóink rendelhetőek ragasztott biztonsági üveggel is, mely extra védelmet biztosít az illetéktelen behatolókkal szemben. Küszöbmagasság: műanyag bejárati ajtóink 19 mm-es, akadálymentes küszöbbel vannak ellátva, régi és új épületekhez egyaránt kiváló választás.

 

Műanyag bejárati ajtók

A műanyag nyílászárók alkalmazása a modern kori építészet egyik legnagyobb vívmánya. A korábban alkalmazott fa ajtók és ablakok helyét szinte már mindenhol átveszik a PVC alapú termékek, hiszen rengeteg előnnyel járnak. A műanyag nyílászárók élettartamát a gyártók évtizedekre kalibrálják, s funkcionalitásukat tekintve is rendkívül effektívnek bizonyulnak. A modern ajtók főbb elvárásai, hogy stabilak, ellenállók legyenek, és garantálják otthona biztonságát. A műanyag nyílászárókkal megfizethető áron kínálunk magas színvonalú minőséget és megjelenést.

 

Megbízható választás hosszútávra

Egy ajtó szó szerint a válaszvonal otthona nyugalma, és a külvilág nyüzsgése között. Elsődleges funkciójukon túl a hő- és hangszigetelésben, energiatakarékosságban is fontos szerepet játszanak, így koránt sem mindegy, hogy milyen minőségű termékeket vásárol, mivel egy jól kiválasztott bejárati ajtó számos előnnyel jár.

Már említettük, hogy a műanyag nyílászárók kiemelendő tulajdonsága az időtállóság, hiszen egy bejárati ajtónak hosszú évekig ellen kell állnia az időjárás viszontagságainak, mely feladatot a modern műanyag ajtók már rendkívül effektíven el tudnak látni. Ezen felül nem igényelnek különösebb karbantartást, takarításuk pedig igen egyszerű. A tökéletes illeszkedésnek, és kialakításnak köszönhetően pedig hatékonyan veszik ki a részüket a hő- és hangszigetelés terén, melynek hála óriási összegeket spórolhat meg a fűtési szezonban. Az már csak hab a tortán, hogy a gyártók folyamatosan igyekeznek kielégíteni a XXI. század esztétikai elvárásait, a vásárlók stílusbeli igényeit, legyen szó akár a formavilágról, akár a színválasztékról, így a műanyag bejárati ajtó méretre gyártás is már-már alapszolgáltatás. A színes ajtók és ablakok az egész épület arculatát feldobják, s ma már tényleg csak a fantázia szabhat határt a megvalósításnak.

 

Műanyag bejárati ajtó méretre gyártás a Realthremnél

Egy stílusos bejárati ajtó rendkívül fel tudja dobni otthona architektúráját

 

A Realtherm kínálatában alapvetően három termékcsalád tagjaival találkozhat, melyek mindegyike a csúcsminőséget képviseli a hétköznapi ember pénztárcájához mérten. Vásárlóink igényeinek történő maradéktalan megfelelés céljából igyekszünk minden nemű, egyedi kérést és kívánságot megvalósítani, mint például a műanyag bejárati ajtó méretre gyártás. Az általunk forgalmazott Deceuninck termékek népszerűsége folyamatosan felfelé ível, ez nem is olyan meglepő, ha tudjuk, hogy a műanyag nyílászárók vezető európai gyártójáról beszélünk. Ezen gyártmányok egyszerre kiváló minőségűek, sokoldalúak és korszakalkotó eleganciát testesítenek meg. A színválaszték lépést tart a modern építészeti trendekkel, így teljes mértékben az egyéni igényekhez mérten alakítható az új és a felújítandó épületek arculata a megfizethető műanyag bejárati ajtó árak mellett.

 

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

 

 

Optimum műanyag bejárati ajtó

A Realtherm Optimum műanyag bejárati ajtók rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Ezen termékek remekül ötvözik a biztonságot, a tökéletes szigetelést, és a stílusos kialakítást. Mindezen tulajdonságok mellett pedig igen csak gazdaságos megoldást nyújtanak. A műanyag bejárati ajtó árak nagyban függnek a felkínált minőségtől, azonban a Realtherm kínálatában csúcsminőségű termékekhez juthat hozzá igen kedvező árakon. A modern stílusjegyek tükrében az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil különleges megjelenést kölcsönöz. Ár-érték arányban páratlan választás, ha nem akar kompromisszumot kötni a minőség rovására, de egy igazán dizájnos és effektív ajtóra vágyik, mely eleget tesz a XXI. század kritériumainak.

 

Elegant műanyag bejárati ajtó

A Realtherm Elegant műanyag bejárati ajtók szintén a prémium minőséget képviselik megfizethető árkategóriában. Ez is stílusos külsővel rendelkezik, hiszen itt is megjelenik az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil, ráadásul akár 40 különböző színből és dekorból választhatja ki az Önnek leginkább tetszőt.

 

Synego műanyag bejárati ajtó

Az általunk forgalmazott harmadik termékcsalád tagjait a Rehau Synego termékek alkotják. Akárcsak az imént bemutatott két ajtótípus, a Synego is megállja a helyét minden téren, legyen szó a szigetelésről, a biztonságról, vagy az időtállóságról. A Synego a legvastagabb profilrendszert képviseli kínálatunkban, a maga 80 mm-ével, s egyben a leggazdagabb színvilágot is, hiszen 50 különféle dekorfólia, illetve korlátlan színválaszték áll vásárlóink rendelkezésére. Tökéletesen ötvözi a stílusos megjelenést, a maximális biztonságot, a mintaszerű szigetelést, és persze a megfizethetőséget.

Bármely termékcsalád tagját is választja, biztosítjuk Önt, hogy nem fogja megbánni döntését, melyet hosszú évek tapasztalata igazol. Egyedi kívánságainak megfelelően elhozzuk Önnek az ajtót, mely utat nyit álmai megvalósításához. Nálunk lehetséges a műanyag bejárati ajtó méretre gyártás, különleges színvilág alkalmazása, s egyéb igények megvalósítása az igen kedvező műanyag bejárati ajtó árak fényében.

Ha további információkra vágyik a termékkel kapcsolatban, akkor tekintse meg részletes termékleírásainkat, vagy online is elérhető katalógusunkat!

Ha bárminemű kérdés merült fel Önben, vagy érdeklődni szeretne a műanyag bejárati ajtó árak iránt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül a város megjelölésével, és rövid időn belül kollégáink reagálnak megkeresésére.

 

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS