Műanyag bejárati ajtók

 • Optimum
  Az Optimum család a legjobb választásnak számít korlátozott költségvetés esetén, kedvező ár-teljesítmény aránya megbízható profilt, és az aktuális lakhatás szabálykövetelményeinek való tökéletes megfelelést rejt.
  Optimum bejárati ajtók
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Balance
  A Balance család tagjai kiváló hő-és hangszigetelő értékekkel rendelkeznek, így tökéletes választásnak számítanak hőszigetelt lakások és házak számára. Magas hang szigetelési mutatóik miatt kertes övezetben és a város szívében egyaránt nyugalmat csempész otthonunkba.
  Balance műanyag bejárati ajtó
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Synego
  Elegáns megjelenés, formatervezett design. A magas stabilitási elvárásoknak megfelelő nyílászáró, melyre hőszigetelésben is számíthatunk.
  Synego műanyag bejárati ajtók
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk

Műanyag bejárati ajtó

Ma már egy minőségi műanyag bejárati ajtó funkcionalitásában és időtállóságában egyaránt vetekszik fa társaival.

Műanyag bejárati ajtó legfőbb előnyei:

 • különböző hő-és hangszigetelő képességű modellek közül választhat az Ön igényeinek megfelelően
 • műanyag bejárati ajtóink többféle stílusban, üvegezve vagy anélkül, számos kialakításban és színkombinációban kaphatóak, így szinte csak a fantázia szabhat gátat elképzeléseinek
 • az erős igénybevételnek is jól ellenállnak
 • nem igényelnek különösebb felületi karbantartást, tisztításuk rendkívül egyszerű
 

műanyag bejárati ajtó többféle stílusban

 

Akárcsak a műanyag ablakoknál, itt is érdemes figyelembe venni számos tulajdonságot és tényezőt, mielőtt kiválasztanánk a tökéletes, igényeinknek 100%-ban megfelelő műanyag bejárati ajtónkat.


Főbb szempontok a műanyag bejárati ajtó esetében:

Profil: 71,76 és 84 mm-es beépítési mélységű modellek közül választhat, optimális, 4-5 kamrás kivitelezésben.

Pántok: Optimum, Balance és Evolution modelljeink is leemelést gátló ajtópántokkal vannak felszerelve, fokozva a biztonságot.

Vasalat: a műanyag bejárati ajtó egyik központi része, ugyanis ez teszi lehetővé magát a működtetést. Integrált többpontos zár és biztonsági vasalat beépítésével még tovább növelhető a betörésbiztonság.

Zárszerkezet: többféle extra zármodul közül is választhat, melyek tovább fokozhatják nyugalmát és biztonságérzetét. (kampós, kampós-csapos, csapos és háromnyelves modulok) A MABISZ által minősített rúdzár garantálja a kimagasló mechanikai és fizikai védelmet.

Üveg: nem csak esztétikai funkciót lát el. Műanyag bejárati ajtóink rendelhetőek ragasztott biztonsági üveggel is, mely extra védelmet biztosít az illetéktelen behatolókkal szemben. Küszöbmagasság: műanyag bejárati ajtóink 19 mm-es, akadálymentes küszöbbel vannak ellátva, régi és új épületekhez egyaránt kiváló választás.