Műanyag bejárati ajtók - RealTherm

 • REHAU 70- EURODESIGN
  Az Eurodesign család a legjobb választásnak számít korlátozott költségvetés esetén, kedvező ár-teljesítmény aránya megbízható profilt, és az aktuális lakhatás szabályok követelményeinek való tökéletes megfelelést rejt.
  Optimum bejárati ajtók
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Deceuninck Vision
  Deceuninck Vision ablakaink a legújabb hőszigetelési elvárások alapján lettek megalkotva, így tökéletes egyensúlyt alkotnak a szuper paraméterek a megfizethető ár és a modern megjelenés terén.
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Deceuninck Vision/Elegant
  A Deceuninck Elegant család tagjai kiváló hő-és hangszigetelő értékekkel rendelkeznek, ideális választásnak számítanak hőszigetelt lakások és házak számára.
  Balance műanyag bejárati ajtó
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Rehau Synego
  Elegáns megjelenés, formatervezett design. A magas stabilitási elvárásoknak megfelelő nyílászáró, melyre hőszigetelésben is számíthatunk.
  Synego műanyag bejárati ajtók
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk

Műanyag bejárati ajtó

Ma már egy minőségi műanyag bejárati ajtó funkcionalitásában és időtállóságában egyaránt vetekszik fa társaival. Valóban ez lesz az a nyílászáró típus, amit a Realtherm csapata is jó szívvel ajánl majd a megrendelőknek. Cégünk választásával a minőségi bejárati ajtó gyártás nem lesz többé ismeretlen fogalom, hiszen elkötelezettek vagyunk, hogy csakis nívós márkák termékeit vonultassuk fel termékpalettánkban. Ami pedig a megjelenést illeti, számtalan színárnyalat és formavilág közül találhatunk rá az igazira, de a bejárati ajtó méretre gyártás is megvalósíthatóvá válik.

Meggyőződne róla a saját szemével is? Kezdje meg a nézelődést vagy tájékozódjon a műanyag bejárati ajtó árak felől!

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

 

Műanyag bejárati ajtó legfőbb előnyei:

 • különböző hő-és hangszigetelő képességű modellek közül választhat az Ön igényeinek megfelelően
 • műanyag bejárati ajtóink többféle stílusban, üvegezve vagy anélkül, számos kialakításban és színkombinációban kaphatóak, így szinte csak a fantázia szabhat gátat elképzeléseinek
 • az erős igénybevételnek is jól ellenállnak
 • nem igényelnek különösebb felületi karbantartást, tisztításuk rendkívül egyszerű
 • a műanyag bejárati ajtó árak bárkinek egy megfizethető alternatívát kínálnak

 

műanyag bejárati ajtó többféle stílusban

 

Akárcsak a műanyag ablakoknál, itt is érdemes figyelembe venni számos tulajdonságot és tényezőt, mielőtt kiválasztanánk a tökéletes, igényeinknek 100%-ban megfelelő műanyag bejárati ajtónkat. Amíg korábban leginkább csak a műanyag bejárati ajtó ár volt az, ami mentén elkezdték a megrendelők a nézelődést, addig ma már egyre jobban előtérbe került az energiatudatosság, és a stílusos megjelenés fogalma is.


Főbb szempontok a műanyag bejárati ajtó esetében:

Profil: 71,76 és 80 mm-es beépítési mélységű modellek közül választhat, optimális, 5-6 kamrás kivitelezésben.

Pántok: Optimum, Elegant és Synego modelljeink is leemelést gátló ajtópántokkal vannak felszerelve, fokozva a biztonságot.

Vasalat: a műanyag bejárati ajtó egyik központi része, ugyanis ez teszi lehetővé magát a működtetést. Integrált többpontos zár és biztonsági vasalat beépítésével még tovább növelhető a betörésbiztonság.

Zárszerkezet: többféle extra zármodul közül is választhat, melyek tovább fokozhatják nyugalmát és biztonságérzetét. (kampós, kampós-csapos, csapos és háromnyelves modulok) A MABISZ által minősített rúdzár garantálja a kimagasló mechanikai és fizikai védelmet.

Üveg: nem csak esztétikai funkciót lát el. Műanyag bejárati ajtóink rendelhetőek ragasztott biztonsági üveggel is, mely extra védelmet biztosít az illetéktelen behatolókkal szemben. Küszöbmagasság: műanyag bejárati ajtóink 20 mm-es, akadálymentes küszöbbel vannak ellátva, régi és új épületekhez egyaránt kiváló választás.

 

Műanyag bejárati ajtók

A műanyag nyílászárók alkalmazása a modern kori építészet egyik legnagyobb vívmánya. A korábban alkalmazott fa ajtók és ablakok helyét szinte már mindenhol átveszik a PVC alapú termékek, hiszen rengeteg előnnyel járnak. Például már nem kell kompromisszumot kötnünk a költségek esetében sem, ha egy igazán modern megjelenésre vágyunk. A stílusos megjelenés és a megfizethető műanyag bejárati ajtó ár, kéz a kézben jár. A műanyag nyílászárók élettartamát a gyártók évtizedekre kalibrálják, s funkcionalitásukat tekintve is rendkívül effektívnek bizonyulnak. A modern ajtók főbb elvárásai, hogy stabilak, ellenállók legyenek, és garantálják otthona biztonságát. Ezen tulajdonságok mindegyike pedig visszaköszön a műanyag nyílászáró személyében. A műanyag nyílászárókkal megfizethető áron kínálunk magas színvonalú minőséget és megjelenést.

 

Megbízható választás hosszútávra

Egy ajtó szó szerint a válaszvonal otthona nyugalma, és a külvilág nyüzsgése között. Elsődleges funkciójukon túl a hő- és hangszigetelésben, energiatakarékosságban is fontos szerepet játszanak, így koránt sem mindegy, hogy milyen minőségű termékeket vásárol, mivel egy jól kiválasztott bejárati ajtó számos előnnyel jár.

Már említettük, hogy a műanyag nyílászárók kiemelendő tulajdonsága az időtállóság, hiszen egy bejárati ajtónak hosszú évekig ellen kell állnia az időjárás viszontagságainak, mely feladatot a modern műanyag ajtók már rendkívül effektíven el tudnak látni. Amíg egy társasház esetében kevésbé akad gondunk az időjárással, addig egy kertesháznál az ajtó sok esetben a szabad ég alá nyílik. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy a nyílászáró folyamatosan ázik-fázik az esőben, kénytelen elviselni a fagykárokat, heves széllökéseket, de még a perzselő UV-sugárzást is – ezek ellen pedig maximum úgy tudunk védekezni, ha előtetőt szerelünk fel az ajtó felé, de még ez sem jelent garanciát. A nyílászárók ezen felül nem igényelnek különösebb karbantartást, takarításuk pedig igen egyszerű. A tökéletes illeszkedésnek, és kialakításnak köszönhetően pedig hatékonyan veszik ki a részüket a hő- és hangszigetelés terén, melynek hála óriási összegeket spórolhat meg a fűtési szezonban. Az már csak hab a tortán, hogy a gyártók folyamatosan igyekeznek kielégíteni a XXI. század esztétikai elvárásait, a vásárlók stílusbeli igényeit, legyen szó akár a formavilágról, akár a színválasztékról, így a műanyag bejárati ajtó méretre gyártás is már-már alapszolgáltatás. A színes ajtók és ablakok az egész épület arculatát feldobják, s ma már tényleg csak a fantázia szabhat határt a megvalósításnak.

 

Műanyag bejárati ajtó méretre gyártás a Realthremnél

Egy stílusos bejárati ajtó rendkívül fel tudja dobni otthona architektúráját

 

A Realtherm kínálatában alapvetően három termékcsalád tagjaival találkozhat, melyek mindegyike a csúcsminőséget képviseli a hétköznapi ember pénztárcájához mérten. Vásárlóink igényeinek történő maradéktalan megfelelés céljából igyekszünk minden nemű, egyedi kérést és kívánságot megvalósítani, mint például a műanyag bejárati ajtó méretre gyártás. Az általunk forgalmazott Deceuninck termékek népszerűsége folyamatosan felfelé ível, ez nem is olyan meglepő, ha tudjuk, hogy a műanyag nyílászárók vezető európai gyártójáról beszélünk. Ezen gyártmányok egyszerre kiváló minőségűek, sokoldalúak és korszakalkotó eleganciát testesítenek meg. A színválaszték lépést tart a modern építészeti trendekkel, így teljes mértékben az egyéni igényekhez mérten alakítható az új és a felújítandó épületek arculata a megfizethető műanyag bejárati ajtó árak mellett.

Műanyag bejárati ajtó méretre gyártás a cél? Vegye fel velünk a kapcsolatot az otthona kényelméből!

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

 

 

Optimum műanyag bejárati ajtó

A Realtherm Optimum műanyag bejárati ajtók rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Ezen termékek remekül ötvözik a biztonságot, a tökéletes szigetelést, és a stílusos kialakítást. Mindezen tulajdonságok mellett pedig igen csak gazdaságos megoldást nyújtanak. A műanyag bejárati ajtó árak nagyban függnek a felkínált minőségtől, azonban a Realtherm kínálatában csúcsminőségű termékekhez juthat hozzá igen kedvező árakon. A modern stílusjegyek tükrében az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil különleges megjelenést kölcsönöz. Ár-érték arányban páratlan választás, ha nem akar kompromisszumot kötni a minőség rovására, de egy igazán dizájnos és effektív ajtóra vágyik, mely eleget tesz a XXI. század kritériumainak.

 

Elegant műanyag bejárati ajtó

A Realtherm Elegant műanyag bejárati ajtók szintén a prémium minőséget képviselik megfizethető árkategóriában. Ez is stílusos külsővel rendelkezik, hiszen itt is megjelenik az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil, ráadásul akár 40 különböző színből és dekorból választhatja ki az Önnek leginkább tetszőt.

 

Synego műanyag bejárati ajtó

Az általunk forgalmazott harmadik termékcsalád tagjait a Rehau Synego termékek alkotják. Akárcsak az imént bemutatott két ajtótípus, a Synego is megállja a helyét minden téren, legyen szó a szigetelésről, a biztonságról, vagy az időtállóságról. A Synego a legvastagabb profilrendszert képviseli kínálatunkban, a maga 80 mm-ével, s egyben a leggazdagabb színvilágot is, hiszen 50 különféle dekorfólia, illetve korlátlan színválaszték áll vásárlóink rendelkezésére. Tökéletesen ötvözi a stílusos megjelenést, a maximális biztonságot, a mintaszerű szigetelést, és persze a megfizethetőséget.

bejárati ajtó méretre gyártás
Ha Realtherm, akkor megfizethető műanyag bejárati ajtó árak!

Realtherm: megbízható partner a nyílászárók piacán


Bármely termékcsalád tagját is választja, biztosítjuk Önt, hogy nem fogja megbánni döntését, melyet hosszú évek tapasztalata igazol. Egyedi kívánságainak megfelelően elhozzuk Önnek az ajtót, mely utat nyit álmai megvalósításához. Nálunk lehetséges a műanyag bejárati ajtó méretre gyártás, különleges színvilág alkalmazása, s egyéb igények megvalósítása az igen kedvező műanyag bejárati ajtó árak fényében. Minden esetben arra törekszünk, hogy bárki találhasson az otthonához illő bejárati ajtót, hiszen egy ilyen elem páratlan részét képezi a teljes enteriőr kialakításának.

Ha további információkra vágyik a termékkel kapcsolatban, akkor tekintse meg részletes termékleírásainkat, vagy online is elérhető katalógusunkat!

Ha bárminemű kérdés merült fel Önben, vagy érdeklődni szeretne a műanyag bejárati ajtó árak iránt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül a város megjelölésével, és rövid időn belül kollégáink reagálnak megkeresésére. A műanyag bejárati ajtó ár tekintetében személyre szabott ajánlatokkal várjuk!

További tudnivalók a műanyag bejárati ajtókkal kapcsolatban


Miért érdemes műanyag bejárati ajtót választani egy míves faajtó helyett?


Csak, hogy egy pár okot említsünk:

 • Egy modern kialakítású új háznak a fényét inkább emelheti egy futurisztikus kialakítású műanyag bejárati ajtó, mint egy klasszikus faanyagból készült darab.
 • Ma már számtalan színben és mintázatban (akár faerezettel ellátott is) kaphatóak a műanyag ajtók, amik egységesítik magukban a költségtakarékosságot, a legújabb technikai újításokat, és a szemgyönyörködtető kivitelezést.
 • A műanyag bejárati ajtók hőszigetelő képessége rendkívül előnyös, egy ilyen választással már jelentős fűtési energiát takaríthatunk meg a hónap végén.
 • Egy rendkívül nyugodt életteret alakíthatunk ki, ha az ajtó gyártás műanyag kivitelben készül el, hiszen ezek a termékek már kiemelt hanggátlási osztállyal kecsegtetnek.
 • A faajtókkal ellentétben nem szükséges őket időről időre újra festeni. Végre leszámolhatunk a folyamatos újracsiszolás, festés és lakkozás gondjával, és arra fordíthatjuk az időnket, ami valóban értékes számunkra.
 •  A tisztításuk is pofonegyszerű, elég lesz csupán néha áttörölni a felületeket ahhoz, hogy újra a legszebb formájukban tündököljenek.
 • Amíg egy középkategóriás fából készült ajtó esetében is mélyen bele kell nyúlni a pénztárcánkba, addig a műanyag bejárati ajtó árak egy megfizethető alternatívát kínálnak bárki számára.

 

a műanyag bejárati ajtók előnyei
Műanyag bejárati ajtók: a tökéletes választás minden otthonba! Egyedi bejárati ajtó gyártás a cél? Ezt is megvalósítjuk!

 

 

A fa vagy a műanyag bejárati ajtó a biztonságosabb?


Teljesen érthető elvárás, ha azt szeretnénk, hogy bejárati ajtónk amellett, hogy kívül-belül szemet gyönyörködtető látványt nyújt, hatásos védelmet is biztosítana az illetéktelen behatolókkal szemben. Senki sem szeretné, ha folyamatosan aggódnia kellene saját és családja testi épsége miatt, vagy azért, mert megvan rá az esély, hogy szeretett és drága tárgyainknak észrevétlenül „lába kél” az éjszaka leple alatt. A műanyag bejárati ajtó gyártás például csak úgy valósulhat meg, ha már a tervezés során egy sor nagyon szigorú biztonsági előírásnak vetik alá a nyílászárókat – műanyagból is nagyon jó minőségű és betörésbiztos ajtók születhetnek meg. Ez eseten pedig mindegy, hogy az Optimum, Elegant vagy Synego mellett döntünk, ugyanolyan magas biztonsági felszereltséggel kínáljuk a termékeket.

Ezért örök dilemma, hogy vajon melyik az a bejárati ajtó típus, amelyikben nyugodt szívvel megbízhatunk. A következő blogcikkünkben ezt az égetően fontos kérdést igyekszünk körbejárni. 

 

Műanyag bejárati ajtó ≠ könnyű behatolás 

Sokan tévesen azt gondolják, hogy egy fából készült bejárati ajtó jóval nagyobb próbatétel elé állítja a betörőket. Pedig ez közel sincsen így. Biztonságtechnikai megerősítés nélkül nincs számottevő különbség a két típus között.  

 

első osztályú biztonságtechnikai műanyag bejárati ajtók
Szeretné teljes biztonságban tudni értékeit? A műanyag ajtó gyártás előnyösebb lehet, mint gondolná!

 

Természetesen az ellenálló képesség javítása, az extrákkal való felszerelés mindig többletköltséget von maga után – ezeket pedig már az ajtó gyártás során beszerelik nekünk a szakemberek. Ugyanakkor nem mindegy, hogy mennyit fizettünk „alap nyílászárónkért”. Egy fa bejárati ajtó minden esetben sokkal nagyobb kiadást jelent. Ennek tetejébe még idővel el is vetemedhet, mely komoly záródási problémákhoz vezethet. Egy anyagában korhadó fa pedig igen törékennyé, átszakítóvá válhat. Így pedig még inkább védtelenné válunk az illetéktelen behatolókkal szemben.

…akkor mi határozza meg a bejárati ajtó biztonságosságát? Az ajtó alapanyaga tehát nem feltétlenül befolyásolja azt, hogy mennyire könnyű átjutni rajta. Sokkal lényegesebb a belső kialakítás, és persze a zárszerkezet minősége és mechanikája. Rengetegen érvelnek azzal, hogy egy műanyag bejárati ajtót gyorsan és könnyedén át lehet égetni. Éppen ezért érdemes lehet belső acélmerevítéssel rendelkező nyílászárót választanunk, mely ezt egyértelműen megakadályozza. Éppen ezért érdemes lehet acél vagy mdf merevítéssel ellátott betétpanelt választani, mely ezt egyértelműen megakadályozza.

 

leemelésgátlóval ellátott bejárati ajtók
A bejárati ajtó méretre gyártás ma már könnyedén kivitelezhető. Ha megfizethető műanyag bejárati ajtó ár, akkor Realtherm!

 

De hogyan is válasszuk ki a megfelelő műanyag bejárati ajtót?


Hamar rájöhetünk, hogy nem egyszerű ez a kérdés, ha kicsit mélyebben elmerülünk a problémában.

Következzenek a főbb szempontok:

 • Nemcsak a burkolatok, falszínek, bútorok és egyéb berendezési tárgyak veszik ki a részüket otthonunk megjelenésében, de a nyílászárók is. A műanyag bejárati ajtónak illenie kell színekben, stílusában a házhoz/lakáshoz. Ebben az esetben nem lesz nehéz dolgunk, hiszen a Realtherm kínálatában nyílászárók egész tárházát kínáljuk, és a műanyag bejárati ajtó méretre gyártás is megvalósíthatóvá válik.
 • Viszont nem lehet figyelmen kívül hagyni a hőszigetelés szempontjából, azt sem, hogy a műanyag bejárati ajtó egy lépcsőházra nyílik, vagy az udvarra, esetleg közvetlen az utcára? Kertesház esetében általában a magasabb hőszigetelési érték lesz a befutó, mivel a nyílászáró közvetlenül a szabadba nyílik.
 • Át kell gondolni a hangszigetelés fontosságát is, bizonyára megelégedhetünk egy csekélyebb hangszigetelési képességekkel rendelkező modellel is, ha egy csendes kertvárosi környezetben lakunk. Viszont igaz ez akkor is, ha egy forgalmas út, vagy egy gyár közelében élünk?
 • Fontos kérdés továbbá, hogy szeretnénk-e az ajtónkba üvegbetétet rakatni? Ugyanis nyilvánvaló, ha az előtérnek nincs más fényforrása szükség lehet az ajtót használni erre a célra. Azonban nem mindegy, hogy milyen méretű és mintázatú ez az üveg. Az elmúlt években például egyre többen tértek át az otthoni munkavégzésre. A zavartalan otthoni munkakörülmények megteremtéséhez elengedhetetlen lesz a minél magasabb hanggátlási osztály.

Summázva elmondhatjuk, hogy egy műanyag bejárati ajtó kiválasztása összetett feladat, ahol több faktor is közrejátszik a kiválasztásnál. Azonban amint megtaláltuk a megfelelőt, az meghálálja a kiválasztásra fordított időt és energiát.

 

Valamennyi Realtherm műanyag bejárati ajtó MABISZ által minősített rúdzárakkal és leemelésgátló ajtópántokkal rendelkezik, megerősítve ezzel saját és családod biztonságérzetét. Ha pedig még ez sem volna elég, akkor az ajtó gyártás során a nyílászárókat kérhetjük acélmerevített szendvicspanellel vagy ragasztott biztonsági üveggel is!

 

Válaszd a biztonságot, válaszd a Realtherm termékeit! Minőségi bejárati ajtó gyártás, a Te igényeid alapján!


EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS