Műanyag ablakok

 • Optimum
  Az Optimum család a legjobb választásnak számít korlátozott költségvetés esetén, kedvező ár-teljesítmény aránya megbízható profilt, és az aktuális lakhatás szabálykövetelményeinek való tökéletes megfelelést rejt.
  Optimum műanyag ablak
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • ELEGANT
  Az Elegant család tagjai kiváló hő-és hangszigetelő értékekkel rendelkeznek, így tökéletes választásnak számítanak hőszigetelt lakások és házak számára. Magas hang szigetelési mutatóik miatt kertes övezetben és a város szívében egyaránt nyugalmat csempész otthonunkba.
  Elegant műanyag ablakok
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Synego
  Elegáns megjelenés, formatervezett design. A magas stabilitási elvárásoknak megfelelő nyílászáró, melyre hőszigetelésben is számíthatunk.
  Rehau ablak és Rehau nyílászárók
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk

Műanyag ablak

Akár építkezésről, akár lakásfelújításról van szó, egy jó minőségű műanyag ablak hosszú távú befektetés és rendkívül költséghatékony megoldást jelent.

Műanyag ablak legfőbb előnyei:

 • hosszú élettartam, könnyű karbantartás és tisztítás
 • kiváló zajszűrés és szigetelőképesség
 • ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben
 • alumínium burkolattal gyakorlatilag bármilyen színben elérhető, a festék nem fog lepattogni

 

Műanyag ablak hosszú élettartammal

 

A műanyag ablakok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, melyeket a vásárlás során érdemes figyelembe vennünk.


Ezek közül a legfontosabbak:

Beépítési mélység: más néven szélesség vagy profilvastagság, mely beépítésre kerül. Kínálatunkban 71,76 illetve 84 mm profilú ablakokat talál.

Légkamrák száma: nem más, mint magában a szerkezetben lévő légrések, vagyis levegőcellák száma. Elsősorban ezek felelősek a hő- és hangszigetelésért és meghatározzák a műanyag ablak szélességét is. Ablakaink népszerű, 5 illetve 6 légkamrás változatban érhetőek el.

Vasalat: az a mechanikai rész, melyet a kilinccsel mozgatunk. A megfelelő záródás miatt rendkívül fontos. Műanyag ablakaink mind profi vasaltrendszerrel vannak felszerelve, melyek meggátolják az ablak „kiakadását”.

Üveg: prémium minőségű ablakaink kettő illetve háromrétegű üveggel vannak ellátva, a dupla rögzítésű üveglécek pedig fokozott védelmet biztosítanak a betörések, illetéktelen behatolások ellen. Fontos szempont lehet továbbá az ablaküveg Ug értékének figyelembe vétele is, mely a hőátbocsátási értéket jelöli. Minél alacsonyabb ez a szám, annál jobb az üveg hőszigetelő képessége.

Szárnyprofil: nem más, mint a nyílászáró kerete, vagyis az a felület, melybe maga az üvegezés kerül. Kínálatunkból választhat a modern, elegáns stílushoz kiválóan illeszkedő, egyenes szárnyprofilú, illetve íves, lekerekített ablakokat is, mely különleges optikai hangsúly kölcsönöz nyílászáróinak.

 

Színkonfigurációk

 

 

 

Műanyag ablakok


Műanyag ablakok kiváló hő- és hangszigeteléssel

 

Az álomotthon megvalósítása minden ember szemében élete egyik legnagyobb célja, hiszen folyamatosan törekszünk arra, hogy családunknak egy kényelmes és biztonságos otthont teremtsünk, ahol jól érezzük magunkat, s nyugodtan hajtjuk álomra a fejünket. A kényelem és biztonság tökéletes kiépítéséhez azonban elengedhetetlen otthonunk megfelelő védelme a környezeti hatásoktól, valamint a kiváló hő- és hangszigetelés.

A Realtherm Kft. termékeit felhasználva Ön is kiélvezheti a legmodernebb technológia által nyújtott komfort élményét az év minden szakaszában.

 

A jövő szellemében

A hőszigetelés egy többtényezős, összetett rendszer, mely sok elemből tevődik össze, azonban kétségtelen, hogy az ablakok tökéletes szigetelése az egyik legalapvetőbb lépés a kellemes légkör biztosításához. Az általunk forgalmazott termékek a legmodernebb technológiai eljárásokkal és eszközökkel készülnek, melyek a legszélsőségesebb igények kielégítésére hivatottak. Így akár, legyen szó egy nyüzsgő belvárosi lakásról, egy csendes, falusi környezetben épült családi házról, a magas színvonalú hő- és hangszigetelés garantált, ha minket választ.

Már közel 20 éve képviseltetjük magunkat a szakmában, mely idő alatt óriási szakmai tapasztalatra tettünk szert, s szakértelmünknek köszönhetően rendkívüli hatékonysággal tudunk lépést tartani a XXI. század kihívásaival és igényeivel a műanyag ablak gyártás és nyílászárók forgalmazása terén. Elhivatott, és ügyfélközpontú vállaltként szem előtt tarjuk az egyedi, különleges építészeti megoldásokhoz való igazodást, s a környezetvédelem és a fenntartható jövő jegyében szívügyünk az energiatakarékosság. A modern kori építészeti csodák, vagy a múltat idéző épületek terén egyaránt megtalálhatja velünk azt a megoldást, amely legjobban illeszkedik az adott környezetbe, s mellyel a legtöbbet hozhatja ki otthonából, irodájából stb., mind esztétikai, mind pedig pénzügyi oldalról. A változatos formavilág, széles kínálatot nyújtó színpaletta, s a különféle műanyag ablak méretek hihetetlen változásokat teremtenek egy-egy épület architektúrájában.

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

 

Miért épp műanyag ablakok?

A technológia rohamos fejlődése az építőiparban is érezteti hatását, hiszen a műanyag ablak gyártás során ma már olyan lehetőségek megvalósítására adatik lehetőségünk, melyekről korábban csak álmodozhattunk. Függetlenül attól, hogy új ingatlanokról, vagy lakásfelújításról van szó, ma már külön törvények határozzák meg, hogy milyen hőszigetelési paraméterekkel rendelkező nyílászárókat kell alkalmazni. Egy jól megválasztott, magas minőséget képviselő műanyag ablak egy hosszútávú befektetés, melynek több előnye is van. Elsősorban a hosszú élettartamnak köszönhetően évekig, évtizedekig nem kell a nyílászárócserén gondolkodnia, hiszen remekül állják a sarat az időjárás viszontagságaival szemben. Emellett a tökéletes hőszigetelésnek hála óriási összegeket spórolhat meg a fűtésszámlán, mellyel a környezetet is kíméli. Karbantartásuk és tisztításuk egyszerű, ráadásul a változatos műanyag ablak méretek, formák, színek stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek otthonának.

 

Műanyag ablakok a modern építészeti stílushoz igazodva

A modern építészet stílusos és egyedi megoldásokat kíván a nyílászárók terén

 

Optimum műanyag ablakok

Az Optimum ablakok napjaink építkezéseinek népszerű eszközei, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy fő beszállítónk az Inoutic, a PVC alapú nyílászáró profilok, így a műanyag ablak gyártás vezető európai vállalata.

A Realtherm Optimum műanyag nyílászárórendszer töretlen népszerűségének oka abban rejlik, hogy a XXI. század igényeihez igazodó hő- és hangszigetelő képességgel bír. Ez önmagában azonban még nem magyarázat a közkedveltségre, ellenben fontos kiemelni azt, hogy az Optimum termékcsalád az egyik legjobb választás ár-érték arányban a piacon, emellett formatervezése, kialakítása is sokat hozzáad a vásárlási kedvhez. Az elegancia és a precizitás tökéletes ötvözetét képviseli, mely minden nemű épületben megállja a helyét, de elsősorban az új építésű házak, felújított lakások esetén ajánlott. A csúcsminőségű profil tükrében a karcsú szerkezet ellenére is kiváló hő,- és hangszigetelést biztosít, emellett az energiatakarékosság terén is remekel. 36 különféle színválasztékú dekorfólia repertoárjából választhat. Az öt légkamrás, 71 mm profilvastagságú, 3 rétegű Optimum műanyag ablak a tökéletes választás Önnek, ha csúcsminőségű terméket szeretne vásárolni kedvező áron.

A részletes paraméterekért és további információkért tekintse meg termékleírásunkat, vagy töltse le online katalógusunkat, melyekből mégtöbbet megtudhat az Optimum műanyag ablak előnyeiről.

 

Műanyag ablakok a RealThermtől - Optimum

Realtherm Optimum műanyag ablak

 

Elegant műanyag ablakok

Az Optimum termékcsalád mellett az Elegant műanyag ablakok is piacvezető termékek a nyílászárók versenyében. Ugyancsak az Inoutic által gyártott, prémium minőségű, ám megfizethető áron kínált ablakról beszélünk. Az Elegant műanyag ablak már 6 légkamrával rendelkezik, s 3 rétegének, 76 mm-es profilvastagságának köszönhetően szintén páratlan kényelmet nyújt Önnek otthonában a hő- és hangszigetelést illetően. Alapelveink közé tartozik, hogy a stílusos megjelenés és a funkcionalitás nem zárja ki egymást, sőt épp ellenkezőleg. Az Elegant ablakok modern és esztétikus megjelenésük mellett kiválóan megállják helyüket bármilyen ingatlantípusban. Nálunk a klasszikus, fehér alapszínnel vagy akár 40 féle stílusos dekorfóliával is megvásárolhatja ezt a remek terméket. Egyedi igények esetén a külső alumínium burkolatnál korlátlan színválasztékot biztosítunk.

A részeletes leírások, és további ismertetők elérhetőek a termékleírásnál, vagy az online katalógusunkban. Amennyiben felkeltette érdeklődését a Realtherm bármely terméke, további információkért nézzen szét weboldalunkon.

Műanyag ablakok 40 féle stílusos dekorfóliával

Realtherm Elegant műanyag ablak

 

Synego műanyag ablakok

 

Az általunk forgalmazott harmadik termékcsalád a Synego profilrendszer. A Rehau a műanyag ablak gyártás szintén jeles képviselője, melynek nevéhez fűződő Synego ugyancsak a felső kategóriát képviseli pénztárcabarát áron. A Synego termékek megvásárlásával 50 év tapasztalatait megvalósító nyílászáróval teheti otthonának légkörét kellemesebbé, stílusosabbá, s nem mellesleg óriási összegeket spórolhat meg az energiatakarékosság jegyében.  A 80 mm vastag beépítési mélység, a 7 légkamra és a 3 rétegű üvegezés ritkán látott összhatást ér el a modern építészet terén. A Synego műanyag ablak építészeti szempontból különösen rugalmas, így az egyedi műanyag ablak méretek könnyen megvalósíthatók, szinte bármilyen formájú ablakok kivitelezése mellett.

A Synego műanyagablakokat a széles profilválaszték, változatos szín-, és formavilág teszi ideális megoldássá. Emellett érdemes kiemelni, hogy az egyedülálló HDF formulával ellátott ablak az optimalizált hőszigetelés mellett könnyen tisztán tartható, felülete simává és csillogóvá válik. A színválaszték terén a Synego viszi a prímet, hiszen több mint 50 színkombináció közül válogathat.

Ha úgy véli, a Synego termékcsalád képében találta meg az Önnek leginkább megfelelő nyílászárókat, s további adatokat szeretne megtudni a termékekről, akkor a részletes termékleírásnál, és az online katalógusunkban választ találhat kérdéseire.

Műanyag ablakok széles profilválasztékkal

Realtherm Synego műanyag ablak

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és kíváncsi lenne, hogy milyen árszabással dolgozunk, milyen műanyag ablak méretek érhetők el, akkor weboldalunkon keresztül bármikor kérhet ajánlatot, s ennek tükrében eldöntheti, hogy szeretne-e tőlünk vásárolni.

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉSMinden esetre érdemes szem előtt tartania, hogy termékeink között megtalálhatja a  luxus kategóriájú és alacsonyabb árfekvésű, de szintén kiváló minőséget képviselő termékeket egyaránt, széles stílus és dizájnvilág kíséretében.

Bármilyen kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül, a város megjelölésével. Rövid időn belül kollégáink reagálnak megkeresésére.