Műanyag ablakok

 • REHAU 70- EURODESIGN
  Az Eurodesign család a legjobb választásnak számít korlátozott költségvetés esetén, kedvező ár-teljesítmény aránya megbízható profilt, és az aktuális lakhatás szabályok követelményeinek való tökéletes megfelelést rejt.
  Optimum műanyag ablak
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Deceuninck Vision
  Deceuninck Vision ablakaink a legújabb hőszigetelési elvárások alapján lettek megalkotva, így tökéletes egyensúlyt alkotnak a szuper paraméterek a megfizethető ár és a modern megjelenés terén.
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • ELEGANT
  Az Elegant család tagjai kiváló hő-és hangszigetelő értékekkel rendelkeznek, így tökéletes választásnak számítanak hőszigetelt lakások és házak számára. Magas hang szigetelési mutatóik miatt kertes övezetben és a város szívében egyaránt nyugalmat csempész otthonunkba.
  Elegant műanyag ablakok
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Rehau Synego
  Elegáns megjelenés, formatervezett design. A magas stabilitási elvárásoknak megfelelő nyílászáró, melyre hőszigetelésben is számíthatunk.
  Rehau ablak és Rehau nyílászárók
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk

Műanyag ablak

Akár építkezésről, akár lakásfelújításról van szó, egy jó minőségű műanyag ablak hosszú távú befektetés és rendkívül költséghatékony megoldást jelent. Ezt mi is így gondoljuk a Realtherm csapatával, így velünk az ablak gyártás kivételes minőségben valósul meg. A legnívósabb német műanyag nyílászáróprofil gyártó cégek termékeit kínáljuk mindazoknak, akiknek kiemelkedő szempont a tartós kialakítás, a kiváló ár/érték arány, és az energiatudatosság.

Lecserélné a meglévő nyílászárókat? Kérje személyre szabott árajánlatunkat!


AJÁNLATKÉRÉS

 

Műanyag ablak legfőbb előnyei:

 • hosszú élettartam: akár évtizedekre letudhatjuk az újabb nyílászáró vásárlást
 • könnyű karbantartás és tisztítás
 • kiváló zajszűrés: nyugodtan dolgozhatunk vagy pihenhetünk mellette
 • kivételes szigetelőképesség: jelentős energiamegtakarítást érhetünk el
 • ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben
 • alumínium burkolattal gyakorlatilag bármilyen színben elérhető, a festék nem fog lepattogni

 

Műanyag ablak gyártás hosszú élettartammal

 

Ahány megrendelő, annyiféle igény merülhet fel a nyílászárók paramétereit illetően. Ezt a sokszínűséget figyelembe véve, a műanyag ablakok különböző tulajdonságokkal kerülnek ki a gyártósorról, melyeket a vásárlás során érdemes figyelembe vennünk. Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki találhasson az otthonába megfelelő nyílászárót – széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy bármilyen építészeti megoldáshoz, de még az egyedi igényekhez is igazodni tudjunk.


Ezek közül a legfontosabbak:

Beépítési mélység: más néven szélesség vagy profilvastagság, mely beépítésre kerül. Kínálatunkban 71,76 illetve 80 mm profilú ablakokat talál.

Légkamrák száma: nem más, mint magában a szerkezetben lévő légrések, vagyis levegőcellák száma. Elsősorban ezek felelősek a hő- és hangszigetelésért és meghatározzák a műanyag ablak szélességét is. Ablakaink népszerű, 5 illetve 6 légkamrás változatban érhetőek el.

Vasalat: az a mechanikai rész, melyet a kilinccsel mozgatunk. A megfelelő záródás miatt rendkívül fontos. Műanyag ablakaink mind profi vasaltrendszerrel vannak felszerelve, melyek meggátolják az ablak „kiakadását”.

Üveg: prémium minőségű ablakaink kettő illetve háromrétegű üveggel vannak ellátva, a dupla rögzítésű üveglécek pedig fokozott védelmet biztosítanak a betörések, illetéktelen behatolások ellen. Fontos szempont lehet továbbá az ablaküveg Ug értékének figyelembe vétele is, mely a hőátbocsátási értéket jelöli. Minél alacsonyabb ez a szám, annál jobb az üveg hőszigetelő képessége.

Szárnyprofil: nem más, mint a nyílászáró kerete, vagyis az a felület, melybe maga az üvegezés kerül. Kínálatunkból választhat a modern, elegáns stílushoz kiválóan illeszkedő, egyenes szárnyprofilú, illetve íves, lekerekített ablakokat is, mely különleges optikai hangsúly kölcsönöz nyílászáróinak.

 

Ajánlatkérés

 

 

 

Műanyag ablakok


Műanyag ablakok kiváló hő- és hangszigeteléssel

 

Az álomotthon megvalósítása minden ember szemében élete egyik legnagyobb célja, hiszen folyamatosan törekszünk arra, hogy családunknak egy kényelmes és biztonságos otthont teremtsünk, ahol jól érezzük magunkat, s nyugodtan hajtjuk álomra a fejünket. A kényelem és biztonság tökéletes kiépítéséhez azonban elengedhetetlen otthonunk megfelelő védelme a környezeti hatásoktól, valamint a kiváló hő- és hangszigetelés.

A műanyag ablak gyártás rohamos léptékű fejlődése, ma már lehetővé tette számunkra, hogy az imént említett kívánalmak egyszerre teljesülhessenek. A Realtherm Kft. termékeit felhasználva Ön is kiélvezheti a legmodernebb technológia által nyújtott komfort élményét az év minden szakaszában. Elég csak szétnézni a kínálatunkban ahhoz, hogy megtalálja, amit keres, de kezdheti azzal is, hogy egy kicsit jobban megismer minket!

 

A jövő szellemében

A hőszigetelés egy többtényezős, összetett rendszer, mely sok elemből tevődik össze, azonban kétségtelen, hogy az ablakok tökéletes szigetelése az egyik legalapvetőbb lépés a kellemes légkör biztosításához. Az általunk forgalmazott termékek a legmodernebb technológiai eljárásokkal és eszközökkel készülnek, melyek a legszélsőségesebb igények kielégítésére hivatottak. Így akár, legyen szó egy nyüzsgő belvárosi lakásról, egy csendes, falusi környezetben épült családi házról, a magas színvonalú hő- és hangszigetelés garantált, ha minket választ.

Már közel 20 éve képviseltetjük magunkat a szakmában, mely idő alatt óriási szakmai tapasztalatra tettünk szert, s szakértelmünknek köszönhetően rendkívüli hatékonysággal tudunk lépést tartani a XXI. század kihívásaival és igényeivel a műanyag ablak gyártás és nyílászárók forgalmazása terén. Elhivatott, és ügyfélközpontú vállaltként szem előtt tarjuk az egyedi, különleges építészeti megoldásokhoz való igazodást, s a környezetvédelem és a fenntartható jövő jegyében szívügyünk az energiatakarékosság. A modern kori építészeti csodák, vagy a múltat idéző épületek terén egyaránt megtalálhatja velünk azt a megoldást, amely legjobban illeszkedik az adott környezetbe, s mellyel a legtöbbet hozhatja ki otthonából, irodájából stb., mind esztétikai, mind pedig pénzügyi oldalról. A változatos formavilág, széles kínálatot nyújtó színpaletta, s a különféle műanyag ablak méretek hihetetlen változásokat teremtenek egy-egy épület architektúrájában.

Valósítsa meg velünk terveit és élvezze Ön is a minőségi nyílászárók előnyeit az otthonában!

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

 

Miért épp műanyag ablakok?

A technológia rohamos fejlődése az építőiparban is érezteti hatását, hiszen a műanyag ablak gyártás során ma már olyan lehetőségek megvalósítására adatik lehetőségünk, melyekről korábban csak álmodozhattunk. Függetlenül attól, hogy új ingatlanokról, vagy lakásfelújításról van szó, ma már külön törvények határozzák meg, hogy milyen hőszigetelési paraméterekkel rendelkező nyílászárókat kell alkalmazni. Egy jól megválasztott, magas minőséget képviselő műanyag ablak egy hosszútávú befektetés, melynek több előnye is van. Elsősorban a hosszú élettartamnak köszönhetően évekig, évtizedekig nem kell a nyílászárócserén gondolkodnia, hiszen remekül állják a sarat az időjárás viszontagságaival szemben. Emellett a tökéletes hőszigetelésnek hála óriási összegeket spórolhat meg a fűtésszámlán, mellyel a környezetet is kíméli. A megrendelők különösen örülhetnek a kiváló szigetelésnek, hiszen végre leszámolhatnak a felesleges páralecsapódás miatt kialakuló makacs penészesedéssel is. Karbantartásuk és tisztításuk egyszerű, így végre marad időnk az igazán fontos dolgokra. Ráadásul a változatos műanyag ablak méretek, formák, színek stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek otthonának. A széles termékkínálatnak hála, lehet otthonunk klasszikus, vagy akár ultramodern stílusban berendezve, bármilyen enteriőrbe találhatunk majd megoldást.

 

Műanyag ablakok a modern építészeti stílushoz igazodva

A modern építészet stílusos és egyedi megoldásokat kíván a nyílászárók terén

Portfóliónkba olyan neves német műanyag nyílászáró gyártók termékeit építettük be, mint a Deceuninck és a Rehau. Ismerje meg legnépszerűbb ablakainkat!

 

Optimum műanyag ablakok

Az Optimum ablakok napjaink építkezéseinek népszerű eszközei, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy fő beszállítónk a Deceuninck a PVC alapú nyílászáró profilok, így a műanyag ablak gyártás vezető európai vállalata.

A Realtherm Optimum műanyag nyílászárórendszer töretlen népszerűségének oka abban rejlik, hogy a XXI. század igényeihez igazodó hő- és hangszigetelő képességgel bír. Ez önmagában azonban még nem magyarázat a közkedveltségre, ellenben fontos kiemelni azt, hogy az Optimum termékcsalád az egyik legjobb választás ár-érték arányban a piacon, emellett formatervezése, kialakítása is sokat hozzáad a vásárlási kedvhez. Az elegancia és a precizitás tökéletes ötvözetét képviseli, mely minden nemű épületben megállja a helyét, de elsősorban az új építésű házak, felújított lakások esetén ajánlott. A csúcsminőségű profil tükrében a karcsú szerkezet ellenére is kiváló hő,- és hangszigetelést biztosít, emellett az energiatakarékosság terén is remekel. 36 különféle színválasztékú dekorfólia repertoárjából választhat. Az öt légkamrás, 71 mm profilvastagságú, 3 rétegű Optimum műanyag ablak a tökéletes választás Önnek, ha csúcsminőségű terméket szeretne vásárolni kedvező áron.

A részletes paraméterekért és további információkért tekintse meg termékleírásunkat, vagy töltse le online katalógusunkat, melyekből mégtöbbet megtudhat az Optimum műanyag ablak előnyeiről.

 

Műanyag ablakok a RealThermtől - Optimum

Realtherm Optimum műanyag ablak

 

Elegant műanyag ablakok

Az Optimum termékcsalád mellett az Elegant műanyag ablakok is piacvezető termékek a nyílászárók versenyében. Ugyancsak a Deceuninck által gyártott, prémium minőségű, ám megfizethető áron kínált ablakról beszélünk. Az Elegant műanyag ablak már 6 légkamrával rendelkezik, s 3 rétegének, 76 mm-es profilvastagságának köszönhetően szintén páratlan kényelmet nyújt Önnek otthonában a hő- és hangszigetelést illetően. Alapelveink közé tartozik, hogy a stílusos megjelenés és a funkcionalitás nem zárja ki egymást, sőt épp ellenkezőleg. Az Elegant ablakok modern és esztétikus megjelenésük mellett kiválóan megállják helyüket bármilyen ingatlantípusban. Nálunk a klasszikus, fehér alapszínnel vagy akár 40 féle stílusos dekorfóliával is megvásárolhatja ezt a remek terméket. Egyedi igények esetén a külső alumínium burkolatnál korlátlan színválasztékot biztosítunk.

A részeletes leírások, és további ismertetők elérhetőek a termékleírásnál, vagy az online katalógusunkban. Amennyiben felkeltette érdeklődését a Realtherm bármely terméke, további információkért nézzen szét weboldalunkon.

Műanyag ablakok 40 féle stílusos dekorfóliával

Realtherm Elegant műanyag ablak

 

Synego műanyag ablakok

 

Az általunk forgalmazott harmadik termékcsalád a Synego profilrendszer. A Rehau a műanyag ablak gyártás szintén jeles képviselője, melynek nevéhez fűződő Synego ugyancsak a felső kategóriát képviseli pénztárcabarát áron. A Synego termékek megvásárlásával 50 év tapasztalatait megvalósító nyílászáróval teheti otthonának légkörét kellemesebbé, stílusosabbá, s nem mellesleg óriási összegeket spórolhat meg az energiatakarékosság jegyében.  A 80 mm vastag beépítési mélység, a 7 légkamra és a 3 rétegű üvegezés ritkán látott összhatást ér el a modern építészet terén. A Synego műanyag ablak építészeti szempontból különösen rugalmas, így az egyedi műanyag ablak méretek könnyen megvalósíthatók, szinte bármilyen formájú ablakok kivitelezése mellett.

A Synego műanyagablakokat a széles profilválaszték, változatos szín-, és formavilág teszi ideális megoldássá. Emellett érdemes kiemelni, hogy az egyedülálló HDF formulával ellátott ablak az optimalizált hőszigetelés mellett könnyen tisztán tartható, felülete simává és csillogóvá válik. A színválaszték terén a Synego viszi a prímet, hiszen több mint 50 színkombináció közül válogathat.

Ha úgy véli, a Synego termékcsalád képében találta meg az Önnek leginkább megfelelő nyílászárókat, s további adatokat szeretne megtudni a termékekről, akkor a részletes termékleírásnál, és az online katalógusunkban választ találhat kérdéseire.

Műanyag ablak gyártás széles profilválasztékkal

Realtherm Synego műanyag ablak

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és kíváncsi lenne, hogy milyen árszabással dolgozunk, milyen műanyag ablak méretek érhetők el, akkor weboldalunkon keresztül bármikor kérhet ajánlatot, s ennek tükrében eldöntheti, hogy szeretne-e tőlünk vásárolni.

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS


Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a kiváló minőségű műanyag nyílászárók a lehető legszélesebb körben eljuthassanak a megrendelőkhöz. Termékeink között megtalálhatja a  luxus kategóriájú és alacsonyabb árfekvésű, de szintén kiváló minőséget képviselő termékeket egyaránt, széles stílus és dizájnvilág kíséretében.

Bármilyen kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül, a város megjelölésével. Rövid időn belül kollégáink reagálnak megkeresésére.

 

Bővebben a műanyag ablakok fő tulajdonságairól


Az ablak választás egyik fő pillére: a későbbi karbantartás


Kétségtelen, hogy a nyílászárók az épületek, irodaházak, lakások elengedhetetlen részei. Nemcsak a hőszigetelésben töltenek be nagy szerepet, de meghatározó erővel bírnak a megjelenésben is. Mindemellett azt is érdemes megemlíteni, hogy egy ügyesen megválasztott darab hosszú évtizedeken át megbízható társa lesz majd otthonunknak. Éppen ezért nem elhanyagolható szempont, hogy végül melyik kivitel mellett tesszük le a szavazatunkat. 

A karbantartás az a fogalom, amitől a legtöbb embernek égnek áll a haja. Amennyiben azonban odafigyelünk ennek fontosságára, akkor a nyílászáró sokszorosan meghálálja majd a gondoskodást: nemcsak az élettartam tolható ki vele, de a pénztárcánkra nézve is kedvező lesz, hiszen elkerülhetjük a költséges alkatrész cseréket.

Az ablakok kiválasztása során tehát a későbbi karbantartás ténye is sokat nyom a latba. Sajnos azonban ki kell, hogy ábrándítsunk mindenkit, hiszen még a csúcskategóriás ablak gyártás sem garancia az örök életű termékekre. Nem fogunk mentesülni az időnkénti karbantartás alól, így a nyílászárók igényelnek valamennyi törődést. Nagyon nem mindegy azonban, hogy ez mekkora időbeli és anyagi ráfordítást éget majd el. Ez pedig nagyban függ attól, hogy fa vagy műanyag kivitellel gazdagítjuk otthonunkat.

 

Fa nyílászárók

A fából készült ablakok a mai napig a reneszánszukat élik, hiszen természetes mivoltukkal egy igazán barátságos és kellemes légkör alakítható. Mivel azonban egy élő anyagról van szó, a felületek folyamatos karbantartást fognak igényelni ahhoz, hogy sokáig megőrizhessék eredeti állapotukat. A felületvédelem azt jelenti a fa esetében, hogy bizony jó pár évente újra kell majd csiszolni, festeni, lazúrozni a nyílászárókat. Az sem mindegy például, hogy milyen a felületkezelő, ápoló anyagok minősége, így ezek költségét is be kell ütemeznünk a keretünkbe.

Mivel az ablakok homlokzati oldala a szabad ég alá néz, az időjárási viszontagságok sem fognak kegyelmezni. A vetemedés, korhadás nem lesz például ismeretlen fogalom a tulajdonosok számára, de az elszíneződéssel is meg kell barátkoznia azoknak, akik nem akarnak a karbantartással törődni. A zárszerkezetek és gumiszigetelések esetében egy kicsit fellélegezhetünk, hiszen elég lesz évente 1-2 alkalommal elővenni a szerszámosládát.

 

hazai műanyag ablak gyártáselegáns megjelenésű műanyag ablak gyártás
A műanyag nyílászárókkal gyerekjáték lesz a karbantartás!

 

Műanyag nyílászárók

Amíg egy fából készült nyílászáróval szinte folyamatosan törődni kell, addig ez a probléma egy műanyag ablak esetében szinte fel sem merül. Egyik legnagyobb előnyük, hogy gyakorlatilag olyan minimális karbantartást igényelnek, amely egy füst alatt elvégezhető az ablaküveg takarítása közben. Az időjárási hatásokat tekintve még a káros napsugárzástól sem kell félteni az ablakokat, hiszen a mai darabok már erős UV-védelemmel vannak felruházva. Nem kell állandóan csiszolni, lakkozni, és újrafesteni a felületeket – ez pedig már önmagában is egy hatalmas piros pont a műanyag nyílászárók füzetében.

A fához hasonlóan, a műanyag ablakoknál is szükség lesz évente 1-2 alkalommal átolajozni a vasalatok egymáson elmozduló részeit. Ebben az esetben elegendő csupán néhány csepp olaj is ahhoz, hogy az nyílászárók újra zökkenőmentes működésnek örvendjenek. A vízelvezető nyílásokból pedig néhány ügyes mozdulattal eltávolíthatjuk az esetleges szennyeződéseket. Érdemes lehet időnként a toktömítéseket is kezelésbe venni. A tömítő gumi remekül karbantartható egy kevés szilikon spray segítségével, hiszen így újra hosszú időn át megmaradhat majd a rugalmassága.  

A takarítás is könnyűszerrel elvégezhető, mivel nem szükséges speciális tisztítószereket beszerezni. Szinte bármelyik üzletben kaphatók alkoholos ablaktisztító folyadékok, amelyekkel ragyogóan tisztává varázsolhatjuk az üvegfelületeket. A műanyag profil esetében pedig elegendő lesz egy semleges mosószeres víz, és egy puha törlőkendő.

 

Realtherm műanyag ablak: a gondtalan mindennapokért

A mai modern kor emberének egyik problémája, hogy a munka és egyéb elintéznivalók mellett, egyszerűen alig jut ideje másra. A nyílászárók karbantartása pedig pontosan az a teendő, amire biztosan nem szívesen áldoznánk azt a kevéske, megmaradt időnket A fentebb olvasottak alapján immáron joggal jelenthető ki, hogy a műanyag nyílászárók bőven lekörözik a fából készült társaikat, ha karbantartási munkálatokról van szó. Manapság pedig már a megjelenésre sem lehet panaszunk. A Realtherm ablakok például szebbél-szebb színekben és textúrákban látnak napvilágot, és beépítésükkel egy meglepően modern és stílusos enteriőr alakítható ki. 

Egyszer s mindenkorra leszámolna a karbantartás fáradságos gondjával? Szavazzon Ön is a minőségre, a Realtherm műanyag ablakokra, és dőljön nyugodtan hátra!

 

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

 

 

így tartsd tisztán ablakaidat műanyag ablak gyártás


Hogyan tartsuk tisztán és működőképesen műanyag ablakainkat?


Egy alapos takarításba nemcsak a burkolatok, falak vagy egyéb felületek tartoznak bele, de az otthonunkba épített nyílászárók is. Minden műanyag ablakkal rendelkező személy számára fontos, hogy tudja, hogyan tarthatja tisztán műanyag ablakait azok állapotának megőrzése mellett. Ezt a témát illetően gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat.

 

FIGYELEM!

A műanyag ablakok tisztításakor elsődleges szabály, hogy: az ablak nyitott állapotában tilos a kilincset a bukó-és a nyíló állás között átváltani, mivel az a műanyag ablak vasalatának meghibásodásához vezethet!

 

ablak kilincsek állásai műanyag ablak gyártás

Műanyag ablak: A kilincsek állásai

 

 1. A műanyag ablakok profilján egy védőfólia található, amely a profil felületét védi a szállítás és a beszerelés során. A vakolást és a beépítést követően érdemes ezt a fóliát minél hamarabb eltávolítani, ugyanis napfény hatására erősen rásimul a profilra, és nehezebben eltávolíthatóvá válik;

 2. Műanyag ablakainkat csakis kizárólag semleges mosószerrel tisztítsuk puha textíliában felitatva;

 3. Makacsabb szennyeződések esetén se vigyünk fel a műanyag ablakokra szerves oldószert, mivel roncsolhatjuk vele a műanyagot!

 4. A nehezen eltávolítható szennyeződések eltávolítására használjunk alkoholt, vagy alkoholos bázisú tisztítószert.

 5. Ne használjunk durva, érdes felületű tisztítóeszközöket a műanyag ablakok tisztítására, mivel azt megkarcolhatjuk, a karcolásokba pedig könnyen beleülhet később a levegőben szálló por.

 6. Az ablakokat rendszeresen tisztítsuk meg, mivel a levegőben szálló kátrány, pollen, vagy fémrészecskék az erős napsugárzás hatására belesülhetnek az ablaküvegbe;

 7. A műanyag ablak tisztogatásakor kiemelt figyelmet kell szentelnünk a vízelvezető nyílások áttekintésének. Amennyiben ide szennyeződés került, úgy azt el kell távolítanunk puha törlőronggyal, hogy megőrizzük az ablak vízállóságát.

 8. A 60%-ot meghaladó relatív páratartalom kiváló táptalajt biztosít a penész kialakulásának, ezt megelőzendő szellőztessünk rendszeresen! 

 9. Évente legalább egyszer vizsgáljuk meg a műanyag ablak vasalatait, és olajozzuk át annak egymáson elmozduló részeit az opcionális működés megőrzése érdekében.

 10. Időközönként érdemes megvizsgálni a kilincseket, és a fogantyúkat, - majd kilazulás esetén- a rögzítés alatti tető felemelésével szabaddá tenni őket a kilazult részek meghúzásához.

 11. Lakásfelújítások esetén kiemelt figyelemmel óvja a műanyag ablakokat, a mész, vagy a habarcs ugyanis a vasalatokba kerülve megszilárdulhat, aminek következtében az ablak többé nem fog megfelelően záródni.

 

műanyag ablak gyártás csúcsminőségben

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakembert műanyag ablakunk beépítéséhez?


Hiába vásárolunk prémium minőségű nyílászárót, vagy az ablak gyártás hiába valósul meg kivételes módon, ha az végül rossz technikával, hanyagul kerül a helyére. Ablakot nem mindennap építtet be, vagy cseréltet ki az ember. A legtöbb megrendelő általában úgy tekint egy új nyílászáróra, hogy minimum egy pár évtizedre le szeretné tudni az ablakvásárlás gondját. Elég azonban egy rossz döntés ahhoz, hogy terveink ne úgy süljenek el, ahogy mi azt elképzeltük. A hibás beépítés garanciavesztéssel és később komoly többletköltségekkel is járhat. Saját magunk ne is próbálkozzunk meg ezzel a feladattal. Mindenképpen hozzáértő szakembert válasszunk új műanyag ablakunk beépítéséhez. Na de hogyan? Merül fel a kérdés.

 

Megbízhatóság 

Kerüljük a „túl szép, hogy igaz legyen” típusú ajánlatokat: ilyen lehet egy gyanúsan olcsó ár, ami mindenképpen szembetűnő kell, hogy legyen. A megbízhatóság mindig legyen fontosabb, mint az ár!  Az sem túl meggyőző, ha valaki csupán 1-2 éve tevékenykedik ezen a területen. Ha lehetséges, ennek is nézzünk utána! Érdemes átnézni a kiszemelt kivitelező cég weboldalát is, hogy találunk-e rajta referenciát. Néhány szakmai kérdést is összegyűjthetünk mellyel előzetesen letesztelhetjük a céget vagy szakembert.  

Érdemes lehet internetes fórumokon is körülnézni. Az ismerősök ajánlása is hasznos lehet, amennyiben az ablak gyártás még egy ismeretlen témakör számunkra, vagy csak nem lapul a zsebünkben egy jó szakember telefonszáma. De csak olyanok véleményére adjunk, akikkel szorosabb kapcsolatban állunk. Lehet, hogy a szomszéd Józsi bácsi is kiváló szaki, de erre inkább ne alapozzunk. Óriási előny, ha az adott ablakot gyártó illetve forgalmazó cég is teljes mértékben leinformálható. Minden esetben kérjünk referenciát!

 

A garancia és a számla kérdése 

Mindig kérjünk számlát az elvégzett munkáról! Az olyan szakember, aki számla nélkül, „feketén” dolgozik, valószínűleg nem fog felelősséget vállalni a műanyag ablak beépítésének minőségéért, sem a beépíteni kívánt nyílászáró megfelelőségéért – már amennyiben az ablakot is tőle rendeltük meg. Lehet, hogy olyan termékkel érkezik meg a helyszínre, ami már a műanyag ablak gyártás során is hagyott némi kivetnivalót. Számla nélkül pedig nem fogjuk tudni érvényesíteni a garanciális javításokhoz való jogunkat. A számlán felül érdemes elkérni a beépítési jegyzőkönyvet is! A garancia pontos időtartamáról és feltételeiről is tájékozódjunk.

Dolgoztasson megbízható szakemberekkel műanyag ablak gyártásmiből áll egy árajánlat a műanyag ablak gyártás során

 

Az árajánlat elemzése 

A kiválasztott műanyag ablak típusán és paramétereinek meghatározásán túl az árajánlatnak tartalmaznia kell az alábbiakat is: 

A felmérés díja (ez általában ingyenes) 

A beépítés költsége 

Milyen további kiegészítők kerülnek felszerelésre?  

(pl. párkány, takaróléc, könyöklő… stb.) 

• A régi ablakok és törmelék elszállításának díja 

Esetleges helyreállítási és javítási költségek 

Ha nem derül ki egyértelműen, nyugodtan rá is kérdezhetünk egy-egy munkafolyamat árára. Ha így cselekszünk, biztosan nem fognak utólagosan rejtett költségek felmerülni.

Cégünknél a műanyag ablak megvásárlása során minden esetben számlát biztosítunk ügyfeleinknek. Árajánlatunk pedig részletes, és mindenre kiterjed. Az apróbetűs részeket és a rejtett költségeket pedig még csak hírből sem ismerjük.


műanyag ablak gyártás tévhitek, a gyártó válaszol

Lerántjuk a leplet az igazságról! 3+1 tévhit a műanyag ablakokkal kapcsolatosan


Sajnos még mindig sok a szkeptikus vásárló a műanyag ablakok megbízhatóságával és időtállóságával kapcsolatosan, és félnek ilyen típusú nyílászárót választani. Pedig ma már a műanyag ablak gyártás a leszigorúbb követelményeknek eleget téve valósul meg. A következőkben lerántjuk a leplet a leggyakoribb tévhitekről, hogy bebizonyítsuk: egy Realtherm műanyag ablak igenis tökéletes választás!

 

1# Műanyag = silány minőség

Először is fontos tisztáznunk, hogy ezek az ablakok nem kizárólag műanyagból készülnek. Ugyan a PVC a fő alkotóelem, de a lényeges szerkezeti egységek, például a vasalat, a tokrendszer általában rozsdamentes acél. Egy minőségi műanyag ablak rendkívül masszív és strapabíró szerkezet, mely akár 40 évig is ablak marad anélkül, hogy vetemedne vagy eldeformálódna.

 

2# A penészedés és a párásodás elkerülhetetlen

Tény, hogy a műanyag ablakok jobban szigetelnek fa társaiknál, így kevesebb légmozgást tesznek lehetővé. Azonban ez nem jelent egyet azzal, hogy a penészedés és a párásodás elkerülhetetlen lenne. Egyrészt a jó minőségű műanyag ablakok résszellőzővel vannak ellátva, mely csukott állapot esetén is biztosítja a megfelelő légmozgást. Másfelől pedig egy kis odafigyeléssel ezek a problémák 100%-ban elkerülhetőek: csupán annyi a dolgunk, hogy figyelmet fordítunk a megfelelő szellőztetésre. Ez egyébként nem csak a penész és a pára, hanem egészségünk szempontjából is lényeges dolog.

 

3# Fakulás, sárgulás

Néhány évvel ezelőtt a műanyag ablakok javarészt még nem UV álló PVC-ből készültek, így előfordult, hogy az idő múlásával megsárgult, és jelentősen kifakult a felület. Természetesen ma is vannak silányabb minőségű darabok, így mindenképpen olyan nyílászárót válasszunk, mely később garantáltan nem fog elszíneződni. Az általunk forgalmazott nyílászárók még hosszú évtizedek elteltével is megőrzik ragyogó hófehér színüket! Természetesen színes ablak rendelésére is van lehetősége, melyek szintén 100%-ban színtartóak.

 

ablakok UV álló PVC-ből műanyag ablak gyártásminőségi műanyag ablakok gyártása

+1 Természetellenes, „olcsó” kinézet

Ha viszolyog a „plasztikus” hatástól, vagy háza külseje megköveteli a természetességet esetleg a merészebb színt, akkor is nyugodtan vásárolhat műanyag ablakot! 36 különböző – köztük fa hatású – dekorfóliáink között mindenki megtalálhatja kedvencét! Ha pedig egyik szín sem nyerné el tetszését, külső alumínium burkolattal korlátlan választék áll rendelkezésére!

 

műanyag ablak gyártás környezettudatosan
A műanyag ablakok és a környezetvédelem

 

Mitől környezetbarát egy Realtherm műanyag ablak?


A 21. század modern társadalmának égető kérdése környezetünk egyre romló állapota. Főleg a megnövekedett hulladéktermelés és a túlzott energiafogyasztás az, mely a legtöbb problémát okozza. Ennek eredménye például a felgyorsult klímaváltozás, vagyis a globális felmelegedés is, mely alapvetően veszélyezteti például a Föld vízkészleteinek elosztását. Éppen ezért egyáltalán nem elhanyagolható szempont az, hogy milyen termékekkel bástyázzuk körbe magunkat -  vagy építünk be otthonunkba.

Napjainkban szerencsére egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezetvédelem fontossága, a fenntartható fejlődés elősegítése. A lehetőség tehát adott, hiszen ez a szemléletmód valamennyi gyártási területen visszaköszön. Mi pedig eldönthetjük, hogy a környezettudatos termékek mellett szavazunk-e. Egy korszerű műanyag nyílászáró vásárlásával mi is sokat tehetünk ökológia lábnyomunk csökkentéséért, környezetünk megóvásáért.

Műanyag ablakaink 100%-ban megfelelnek a környezettudatos anyagfelhasználásnak. Ez azt jelenti, hogy nyílászáróink már eleve újrahasznosított anyagból készülnek, illetve a későbbiek folyamán szintén újra azzá válnak. Nem csak anyaghasználatban, hanem az előállításhoz szükséges gépek üzemeltetésénél is elsődleges szempontként tekintünk környezetünk megóvására.

 

műanyag ablak gyártás újrahasznosítás a Realthermnéla környezetkímélés is egy fő célunk műanyag ablak gyártás

 

Egy kiválóan szigetelő, minőségi műanyag ablak beépítésével energiát spórolhatunk, mely nem csak a pénztárcánkat kíméli, de igencsak pozitív hatással bír a nem megújuló energiaforrások védelmére nézve is. Ráadásul így a fűtésből származó káros anyagok kibocsájtása is csökkenthető, mely szintén tehermentesíti a környezetet.

Mivel a műanyag ablakok nem igényelnek komolyabb karbantartást, elég ritkán tisztítani őket, így a vegyszerfelhasználás is jelentősen csökken.

Évről-évre egyre súlyosabb méreteket ölt az erdőírtás. A statisztikák szerint Földünk felszínéről 2-3 nap alatt egy egész Budapestnyi méretű erdőterület tűnik el. Ha fa helyett műanyag nyílászárót vásárolunk, csökkenthetjük a kivágott fák mennyiségét, és sokat tehetünk környezetünkért.

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

 

 

műanyag ablak gyártás hazai cég által

 

A műanyag nyílászárók és az energiatakarékosság


Sokszor átbeszélt téma már a műanyag nyílászárók szigetelőképességének fontossága, ezt mondanunk sem kell. Na, de miért is fontos ez? Jól ismerjük az érzést, amikor kézhez kapjuk a gázszámlát, vagy amikor kifizetjük azt a több mázsa fát télen és valljuk, be senkinek sem érinti jól a pénztárcáját a dolog. A legtöbb ember a világból kimenne, hogy csökkenthesse azt a számot, ami ott vigyorog rá gúnyosan azon a kis sárga szelvényen a téli hónapokban.

A kérdés, hogyan is érhetnénk ezt el? Ennek persze több módja van, a fal szigetelése, megfelelő fűtőtestek a megfelelő műanyag ablakba történő beruházás. Bár a beruházás talán nem is jó szó, használjuk inkább a befektetés kifejezést! Mert bátran mondhatjuk: A jó minőségű műanyag ablak beszerzése a lakásba egy igazi hosszú távú befektetés.

 

környezettudatos műanyag ablak gyártáskiváló hőszigetelés műanyag ablak gyártás

Ablakaink költségkímélők, energiatakarékosak, kiváló hő-és hangszigetelési értékekkel bírnak.

 

Honnan tudhatod melyik nyílászáró fogja neked a legtöbb energiát és ezzel pénzt megspórolni?

 

 • Tudnunk kell, hogy a kiválasztott nyílászáró kerete (a továbbiakban profilja) belülről hány légkamrából áll. Manapság egy korrekt műanyag nyílászáró profilja 5 légkamrás, a régebbiek 3 légkamrával rendelkeznek, de ez már elavultnak mondható. Tehát minél több a légkamra, annál jobban szigetel. 
 • Fontos, hogy hány réteg üveggel rendelkezik a nyílászáró. Ez is pontosan úgy van, ahogy elsőre gondolná az ember: a rétegek számával a szigetelőképesség is nő.
 • UG érték: Minél alacsonyabb ez az érték annál jobb, ugyanis ez az érték azt mutatja, hogy az üveg mennyi hőt enged keresztül.

 

A műanyag ablak hőszigeteléséről

Fontos a körültekintés a szigetelőképesség tekintetében. Nyilvánvaló persze, hogy minél jobban szigetel egy műanyag nyílászáró annál jobban nő az ára is, azonban az a bizonyos sárga csekken szereplő szám ezzel arányosan csökken. Így idővel a jó nyílászáró megdolgozik a saját áráért.

Minőségi műanyag ablak gyártás az energiatudatosság jegyében! Tekintse meg elérhető kínálatunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

AJÁNLATKÉRÉS