Műanyag ablakok

 • Optimum
  Az Optimum család a legjobb választásnak számít korlátozott költségvetés esetén, kedvező ár-teljesítmény aránya megbízható profilt, és az aktuális lakhatás szabálykövetelményeinek való tökéletes megfelelést rejt.
  Optimum műanyag ablak
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Balance
  A Balance család tagjai kiváló hő-és hangszigetelő értékekkel rendelkeznek, így tökéletes választásnak számítanak hőszigetelt lakások és házak számára. Magas hang szigetelési mutatóik miatt kertes övezetben és a város szívében egyaránt nyugalmat csempész otthonunkba.
  Balance műanyag ablakok
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk
 • Synego
  Elegáns megjelenés, formatervezett design. A magas stabilitási elvárásoknak megfelelő nyílászáró, melyre hőszigetelésben is számíthatunk.
  a műszaki tartalom változtatásának jogát fenntartjuk

Műanyag ablak

Akár építkezésről, akár lakásfelújításról van szó, egy jó minőségű műanyag ablak hosszú távú befektetés és rendkívül költséghatékony megoldást jelent.

Műanyag ablak legfőbb előnyei:

 • hosszú élettartam, könnyű karbantartás és tisztítás
 • kiváló zajszűrés és szigetelőképesség
 • ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben
 • alumínium burkolattal gyakorlatilag bármilyen színben elérhető, a festék nem fog lepattogni

 

Műanyag ablak hosszú élettartammal

 

A műanyag ablakok különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, melyeket a vásárlás során érdemes figyelembe vennünk.


Ezek közül a legfontosabbak:

Beépítési mélység: más néven szélesség vagy profilvastagság, mely beépítésre kerül. Kínálatunkban 71,76 illetve 84 mm profilú ablakokat talál.

Légkamrák száma: nem más, mint magában a szerkezetben lévő légrések, vagyis levegőcellák száma. Elsősorban ezek felelősek a hő- és hangszigetelésért és meghatározzák a műanyag ablak szélességét is. Ablakaink népszerű, 5 illetve 6 légkamrás változatban érhetőek el.

Vasalat: az a mechanikai rész, melyet a kilinccsel mozgatunk. A megfelelő záródás miatt rendkívül fontos. Műanyag ablakaink mind profi vasaltrendszerrel vannak felszerelve, melyek meggátolják az ablak „kiakadását”.

Üveg: prémium minőségű ablakaink kettő illetve háromrétegű üveggel vannak ellátva, a dupla rögzítésű üveglécek pedig fokozott védelmet biztosítanak a betörések, illetéktelen behatolások ellen. Fontos szempont lehet továbbá az ablaküveg Ug értékének figyelembe vétele is, mely a hőátbocsátási értéket jelöli. Minél alacsonyabb ez a szám, annál jobb az üveg hőszigetelő képessége.

Szárnyprofil: nem más, mint a nyílászáró kerete, vagyis az a felület, melybe maga az üvegezés kerül. Kínálatunkból választhat a modern, elegáns stílushoz kiválóan illeszkedő, egyenes szárnyprofilú, illetve íves, lekerekített ablakokat is, mely különleges optikai hangsúly kölcsönöz nyílászáróinak.

 

Színkonfigurációk