Technológia 

 

Hogyan készül teljes cikk:

http://hogyankeszul.blog/2020/05/20/igy-keszulnek-a-legmodernebb-ablakok-es-ajtok

 

Cégünk több mint 15 éve, piacvezetőként van jelen a műanyag nyílászáró gyártás területén. Küldetésünk, hogy több mint egy évtizedes tapasztalatunkkal és minőségi termékeinkkel még a legkülönlegesebb igényeket is ki tudjuk elégíteni. Az egységes nemzetközi követelményrendszernek megfelelő MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány garantálja a vevői igényeknek való magas szintű megfelelést és a folyamatos fejlesztést.

Nyugat-európai színvonalú, prémium minőségű és a legmodernebb technológiával készülő ajtóink és ablakaink megfelelnek a 21. század modern elvárásainak. A vezető európai gyártó, a német DECEUNINCK Gmbh és a szintén német Rehau AG csúcstechnológiával készülő PVC ablak és ajtóprofiljait kínáljuk. Termékeink között luxus kategóriájú és alacsonyabb árfekvésű, de kiváló terméktulajdonságokkal rendelkező modelleket egyaránt talál az eltérő igényekhez igazodva. Szuperprémium minőségű Synego nyílászáróink például hőszigetelő értékét tekintve csúcskategóriát képviselnek a piacon, mindezt elérhető áron.

Különböző biztonságú fokozatú (RC1, RC2 biztonsági fokozatok is elérhetőek) és hőszigetelő képességű műanyag bejárati ajtót, műanyag ablakot és emelő-toló erkélyajtót talál kínálatunkban, melyek kis energiaigényű és passzív házaknak egyaránt megfelelnek. Minden termékünkre 1 év jótállást és 5 év szavatosságot biztosítunk. A környezettudatosság érdekében ablak- és ajtóprofiljaink eleve újrahasznosított, vagy a későbbiek folyamán újrahasznosítható anyagból készülnek.

A magas minőség és a funkcionalitás mellett természetesen törekszünk a modern, korszerű megjelenésre is. Nyílászáróink több mint 50 féle dekorfóliával is elérhetőek a klasszikus fa mintázattól egészen a mai, modern színekig, külső alumínium burkolat segítségével pedig korlátlan színválaszték áll rendelkezésére.
 
REALTHERM… több, mint ablak!