CÉGÜNKRŐL


realtherm 15 éve piacon


Cégünk több mint 15 éve van jelen a nyílászáró piacon
, ezen évek alatt folyamatosan fejlődtünk, mind a szakembereink képzettségét, mind a termékeink kivitelezését és beépítését illetően.
Nyílászáróink korszerű német technológiával, minőségi alapanyagokból készülnek, annak érdekében hogy a legszigorúbb követelményeknek is megfeleljenek.

 

Kitüntetett partnerség


Munkánk kiválóságát mi sem bizonyítja jobban ,mint hogy 2017-ben immár ötödször nyertük el fő beszállítónk az Inoutic megtisztelő tanúsítványát, miszerint mi vagyunk a legnagyobb profil forgalmat elérő partnere Magyarországon.

Az 1956-ban alapított Inoutic/Deceuninck Gmbh, immár 15 éve a partnerünk, a PVC alapú nyílászáró profilok vezető európai gyártója.
Hozzáértésünk, és a szakmai iránti elhivatottságunk tett minket képessé arra, hogy a kezdeti évektől mára egy több mint, 1.830 millió forint árbevételű céggé nőjük ki magunkat.

 

9 éves növekedésünk grafikonja

 

A nyugodt választás


műanyag ablak keret

Ha minket választ, akkor nem csak ma élvezheti az újonnan beszerelt ablakok és ajtók adta nyugalmat, hanem évek, évtizedek múlva is! 

A minőség elérésnek legfontosabb eszköze az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint kialakított rendszer, amely nem csak termékeink, hanem szolgáltatásaink állandó és egyben kifogástalan színvonalát is biztosítja.
Az általunk forgalmazott termékek nemcsak a betörés elleni védelmmel látják el otthonát, de a környezettudatosságot képviselve már a gyártás pillanatától, a hosszú évekig való használaton át az Ön otthonának értékévé teszik!

 

Környezettudatos termékek


Termékeink tökéletes hőszigetelést nyújtanak, hogy Ön télen-nyáron a lehető legkellemesebben érezhesse magát az otthonában, bárhol is helyezkedjen el az fizikailag, a csendes városszélen, vagy a nyüzsgő belvárosban, a kiemelkedő hangzáró készségük miatt Ön a béke szigetén érezheti magát.

 

műanyag ablak és ajtó környezettudatos termékekNyugodtan megbízhat szakértelmünkben, és a legmodernebb igényekre szabott termékeinkben, amelyek az energiatakarékosság mellett az egyedi építészeti megoldásokban is az Ön társai lehetnek. Legyen bármely stílusú az otthona, termékeink közül biztos fog találni olyat, amely a tökéletesség jegyében belesimul a környezetében, legyen az klasszikus megjelenésű, vagy ultramodern.Az építőiparban felhasznált termékeink hosszú élettartalmúak, karbantartásuk egyszerű, emellett a hőszigetelési értékeik is kiválóak!

 

Célunk a kölcsönös bizalmon alapuló hosszú távú partnerség, ezért ügyfeleink és munkatársaink részére stabil környezetet alakítunk ki.