2021. aug. 03

Trendi építészeti megoldások

Trendi építészeti megoldások

Napjaink architektúrájának sajátosságai a sokszor extravagáns, nem mindennapi megoldások, vagy épp a letisztult elegáns formák, melyek hűen tükrözik az épületek, lakóházak tulajdonosainak stílusát, világnézetét. A XXI. században éppen ezért a valódi hangsúly az egyedi és páratlan építészeti megoldásokra helyeződik, melyben kiemelt szerep jut a nyílásszáróknak is.

 

Páratlan megoldások karnyújtásnyira

A modern építészetben, a megjelenés és összkép szempontjából, de persze a funkcionalitás okán is, a különleges, egyedi nyílászárók meglehetősen hangsúlyos szerepet kapnak. A nyílászárókon belül is ki kell emelni a bejárati ajtókat, hiszen ez az egyik első dolog, amit megpillantunk egy épületen. Éppen ezért fontos, hogy illeszkedjen az adott látványvilágba, felvegye az épület stílusjegyeit, függetlenül attól, hogy tulajdonosa inkább a modern trendek, vagy épp a klasszikus elegancia híve. 

Kifejezetten népszerű manapság az alumínium bejárati ajtó, hiszen sokan kedvelik a leegyszerűsített, nyugodt formákat és megjelenést, melyet egy jól megválasztott alumínium bejárati ajtó maradéktalanul képviselni tud. Az alumínium nyílászárók, és kifejezetten az ajtók különlegessége az alapvető funkciók ellátásán túl a megjelenésen, és a páratlan összhatáson alapul. Kivételes építészeti megoldásoknak szolgálnak alapanyagként elsőrangú vizuális élményeket nyújtva, felhasználási módjának pedig csupán a képzelet szab határt.

 

Alumínium bejárati ajtó kínálatunk

 

Funkcionalitás vagy megjelenés? Nem kell választania!

A Realtherm által is forgalmazott modern és innovatív alumínium bejárati ajtók új távlatot nyitnak a belső-, és külső építészet világában egyaránt. Eddig soha nem látott módon ötvözheti otthonában az esztétikumot, a funkcionalitást és a biztonságot. A letisztult, vagy épp különleges megjelenésű, modern ajtóprofilok úttörő megoldásként szolgálnak. A dizájn terén számtalan lehetőség kínálkozik ügyfeleinknek, ha a Realtherm ajtói mellett teszik le a voksukat, hiszen a kialakítás, formavilág, sőt még a változatos színválaszték is megannyi elképzelést tud tető alá hozni. Az alumínium bejárati ajtó a modern architektúra, a magas minőség, a hibátlan funkcionalitás és az önkifejezés metszéspontja.

 

 elérhetőek fa hatású alumínium ajtók
Az alumínium ajtók számos színválasztékban is elérhetőek, így akár például a fa hatású termékek is

 

Egy jól megválasztott alumínium ajtó nem csupán trendi építészeti megoldást jelent, de egyúttal a funkcionalitás terén is kimagasló. A korszerű bejárati ajtóknak olyan funkciókat kell ellátni, mint a magasfokú biztonságtechnika, kiemelkedő hő-, és hangszigetelés, nem beszélve az akadálymentes közlekedésről, illetve a már sokat emlegetett tervezői szabadságról. A Realtherm kínálatában bárki megtalálhatja az otthona arculatához leginkább illő darabokat, hiszen termékeink minden épülettípusban megállják helyüket, mindenhova képesek új impulzusokat hozni, valami nem hétköznapit teremteni.

A modern technológia lehetővé teszi, hogy a megjelenés és a funkcionalitás ne zárják ki egymást. Az általunk forgalmazott alumínium bejárati ajtók nem csak esztétikusak, de olyan hő-, és hangszigetelési paraméterekkel bírnak, mellyel kevés más termék tudja felvenni a versenyt, mindez kiegészül azzal, hogy rendkívül biztonságosak, hatékonyak a betörési kísérletekkel, illetve az időjárás viszontagságaival szemben.

 

Válassza a minőséget, válassza a Realtherm-et

Ha Ön is szeretne valami újba belevágni és modernebb, dizájnosabb külsőt varázsolni otthonának egy átfogó nyílászárócserével, akkor a Realtherm weboldalán garantáltan jó helyen jár, hiszen az általunk forgalmazott ajtók és ablakok magas színvonalat képviselnek nem csak hazai, de európai szinten is. Számos profilrendszer közül válogathat, nem beszélve a formák, színek széles palettájáról. 

Nincs más dolga, mint ajánlatot kérni honlapunkon, a város megjelölésével. Kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére.

 

Ajánlatkérés

 

 

(149 megtekintés)
vissza
  • a műanyag ablak jó választás
    6 ok amiért a műanyag ablak jó választás
  • műanyag ablak tisztítás
    Hogyan tartsuk tisztán és működőképesen műanyag ablakainkat?