menü bezár
vissza a listaoldalra

Tolóablak kiváló minőségben

2023. jún.. 19
Alu House Interior A3 8000px

A kis alapterületű lakásokban nagy gondot kell fordítani a megfelelő térkihasználásra, hogy minden bútor, berendezés és mi magunk is kényelmesen elférjünk bármely helyiségben. Rengeteg praktika és lakberendezési megoldás létezik, amelyekkel ténylegesen rengeteg helyet megspórolhatunk, vagy jóval tágasabbnak láttathatjuk a lakás bizonyos pontjait. A nyílászárók természetesen ebben is sokat nyomnak a latban, hiszen korántsem mindegy, hogy az eleve szűkös terekben merre és hogyan nyílnak az ajtók és ablakok, vagy épp mekkora azok mérete. A maximális helykihasználásban jelent kiváló opciót a műanyag tolóablak. Az alábbi cikkben erről az ablaktípusról olvashat hasznos információkat.

 

Új nyílászárókra van szüksége? Mi segítünk!Régóta tervezi, hogy lecseréli elavult nyílászáróit, mert azok rosszul szigetelnek, vagy már nem nyújtanak elegendő biztonságot? Ne habozzon, hiszen néhány új nyílászáróval rengeteget spórolhat a fűtésszámlán, vagy épp a villanyszámlán is, hiszen a nyári hőségben a légkondicionáló készülékek is csak úgy tudnak hatékonyan működni, ha az ajtók, ablakok hőszigetelése megfelelő minőségű. De természetesen a biztonsági szempontokat sem érdemes félvállról venni, hiszen egy elavult ajtó, vagy rossz állapotban lévő ablak, szinte felhívás az illetéktelen behatolók számára. A rossz minőségű nyílászárókat pillanatok alatt képesek feltörni, így ha szeretnénk biztonságban tudni családunkat és értékeinket, érdemes mihamarabb cselekedni.

Válassza Ön is Magyarország talán legnépszerűbb és legnívósabb nyílászáróit a Realtherm Kft. jóvoltából és valósítsa meg álmait! Termékeink egytől egyig  kiváló minőséget képviselnek mind a hő-, és hangszigetelés, mind a biztonság, és természetesen a manapság már megkerülhetetlen megjelenés szempontjából is. Az általunk forgalmazott nyílászárók élettartama akár több évtized is lehet, és ezalatt hatékonyan ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a fizikai igénybevételnek.

Weboldalunkon számos hasznos cikket találhat, illetve termékkatalógusainkat is megtekintheti, ahol kedvére válogathat a különféle profilrendszerek között! Ha bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal, vagy kérjen ajánlatot honlapunkon!

Vízszintes tolóablakMint arról már a bevezetőben is szó esett, a nyílászárók típusa meghatározó a helytakarékosság szempontjából. Ma már rengeteg féle ablak közül válogathatunk, ami a nyitásmechanikát, a méretet, vagy épp a formavilágot illeti, hiszen elsősorban ezek azok a szempontok, amelyek döntőek lehetnek a szűkös terekben.
Ott, ahol nem igazán volt lehetőség nyíló ablakokat alkalmazni, leginkább a bukó ablakokat választották a tulajdonosok, esetleg forgóablakokat, azonban ezek nem minden esetben elég hatékonyak a szellőztetés szempontjából. Mindazonáltal napjainkban már egyre elterjedtebbek a tolóablakok is, amelyekkel nem csak a falszerkezetben, de az erkélyeken is találkozhatunk. A tolóajtók és tolóablakok rengeteg potenciált tartogatnak magunkban, és csak rajtunk múlik, hogy ezt miképp használjuk ki.

A tolóablakok jellegzetessége, hogy nem lehet őket a klasszikus módon kifelé, vagy befelé nyitni, hanem egyszerűen, vízszintes irányba tudjuk eltolni őket, mint ahogy arra a nyílászáró neve is utal. Ez rendkívül helytakarékos megoldás, hiszen bármilyen bútort, berendezést elhelyezhetünk az ablak közelében, ezek nem fognak egymásba ütközni, kényelmesen elférhetünk a nyitott ablak mellett is. 
Ugyanakkor a vízszintes tolóablak más szempontból is praktikus a helytakarékosságot tekintve, hiszen a mechanikájukból fakadóan többnyire igen nagyméretű üvegfelülettel rendelkeznek, ami egyrészt jóval több természetes fényt eredményez a lakásban, másrészt így sokkal tágasabbnak hatnak az egészen kis helyiségek is.

A tolóablakok rendkívül egyszerűen kezelhetők. Az ablakok nyitásához és zárásához nincs szükség erőteljes mozdulatokra, vagy erőfeszítésekre, tulajdonképpen egy sima tolómozdulattal nyithatjuk, zárhatjuk. Ez kifejezetten előnyös az idősek, vagy mozgásukban korlátozottak számára. Nem mellesleg az is a pozitívumokhoz sorolható, hogy a tolóablak ár – érték arányban is az egyik legjobb opció.


műanyag tolóablak ár
A tolóablakok és -ajtók különleges vizuális élményt nyújtanak, függetlenül attól, hogy kívülről, vagy épp belülről szemléljük azokat. 

Rehau Synego SlideA Realtherm Kft. egyik lefőbb védjegye a páratlan minőség, mind az alapanyagok, mind pedig a késztermékek esetében. Fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek mindenhol megállják a helyüket és hosszú éveken keresztül kifogástalanul működnek. Éppen ezért Európa szerte elismert gyártók profilrendszereit használjuk a késztermékek összeállítása során. Ilyen világszínvonalú márka a Rehau is.  Az általunk forgalmazott tolóablakok gyártása során is használjuk Rehau profilrendszerét, így a termék a Rehau Synego Slide nevet viseli. 

Mit érdemes tudni a Slide tolóablakokról?A Realtherm Kft. termékeit minden esetben a kiváló hő-, és hangszigetelő képességek jellemzik. Ez alól a Slide vízszintes tolóablak sem jelent kivételt, hiszen a műanyag ablakprofil tokjában 7 légkamra, a szárnyban pedig 5 légkamra kapott helyet a 156 mm-es (keret) és 80 mm-es (szárny) beépítési mélységben. Ennek eredményeképp a szóban forgó ablak hőátbocsátási értéke 1,3 W/(m²K). Ez azt mutatja meg, hogy egységnyi felületen (1 m2) mennyi energia távozik a zárt térből egységnyi idő, (1 másodperc) alatt, 1 fok hőmérsékletkülönbségnél. Az ablakok a jó hőszigetelő tulajdonságok révén minimalizálják a hőveszteséget télen, és csökkentik a hőbeáramlást nyáron. Ez segít fenntartani a belső hőmérsékletet és csökkenti a fűtési, hűtési költségeket, ezáltal energiát takarítva meg és környezetbarátabbá téve az otthonunkat. Mindennek fényében a tolóablak ár gyorsan megtérülhet.

Természetesen a hangszigetelő képesség mellett sem szabad szó nélkül elmenni, hiszen a Slide tolóablak akár 43 dB-ig biztosítja számunkra a nyugodt pihenést, zavartalan munkát, vagy tanulást. Ez azt jelenti, hogy az utca zajából vajmi keveset fogunk észlelni, így akár nagyvárosi környezetben, vagy vidéken is  megállják a helyüket ezek a nyílászárók.

Ami az ablak méreteit illeti, a Realtherm Kft.-nél mindig igyekszünk ügyfeleink egyedi igényeit maximálisan kielégíteni. A Slide tolóablak esetében 4m x 2,6m-ig tudjuk az ablak méretét növelni. Ez azt jelenti, hogy a szóban forgó nyílászáró akár teraszok, erkélyek ajtajaként is funkcionálhat, ami rengeteg további előnnyel jár. Egy tolóablakos erkély és a hatalmas összefüggő üvegfelület nem csak impozáns látványt jelent, de egyúttal biztosítja a minél több természetes fény, vagy épp friss levegő bejutását is.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy mennyire biztonságos egy ekkora üvegfelülettel bíró ablak, azonban a Realtherm Kft. a biztonságra is nagy gondot fordít. Éppen ezért a Slide tolóablak betöréssel szembeni ellenállósága az RC 2 osztályig is fokozható. A tolóablak vasalat az innovatív Hautau Move rendszeren alapszik.

A műanyag profilok rendkívül időtállóak, hiszen ellenállnak a korróziónak, a rozsdának, a penésznek és a káros környezeti hatásoknak. Emellett a műanyag ablakok nem igényelnek gyakori festést vagy karbantartást, ami hosszú távon időt és pénzt takarít meg számunkra.

MegjelenésA Slide tolóablak erkélyre, vagy falfelületre is tökéletes megoldást jelent, ha helytakarékos, de effektív nyílászárót keres otthonába. Ugyanakkor a megjelenés terén is egyedülálló minőséget nyújtunk, hiszen számos színben, mintázatban rendelheti meg termékeinket. 
A tolóablakok nemcsak praktikusak és kényelmesek, hanem képesek lenyűgöző módon feldobni az épület egészét és a belső tereket egyaránt, a megjelenésükkel és stílusukkal. Modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek az épületeknek, hiszen az egyedi kialakítás és a letisztult vonalak friss, divatos összhatást eredményeznek.

A Realtherm Kft. tolóablakai és tolóajtói a családi házakban, panellakásokban, irodaházakban, nyaralókban is tökéletesen megállják a helyüket és sokat hozzátesznek az összképhez az esztétikus megjelenésüknek, páratlan kialakításuknak köszönhetően. Ráadásul a Rehau Slide műanyag tolóablak ár szempontjából is az egyik legjobb választás lehet.

Válassza Ön is a Realtherm Kft. nyílászáróit és tegye otthonát komfortosabbá, költséghatékonyabbá! Kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

AJÁNLATKÉRÉS

 

Hasonló cikkek

Blog 1533729438

Mennyi az annyi? A műanyag bejárati ajtó árát befolyásoló tényezők

2023.10.12

tovább
Shutterstock 2019446432
##nyilaszarok ##muanyagnyilaszarok ##aluminiumnyilaszarok

Útmutató ház- és lakástulajdonosoknak a természetes fény előnyeiről

2024.04.29

A tél hidege a legtöbbünket bent tartja, és a rövid nappalok a fény hiányával párosítva pillanatok alatt lerombolhatja a hangulatunkat. Ezt a szezonális változást mindenki érz...

tovább
Blog0
#alumínium ablak #alumínium bejárati ajtó #prémium minőségű nyílászárók

Miért érdemes az alumínium nyílászárókat választani? A legfontosabb előnyök

2024.02.14

Szeretné, ha otthona modern és luxus légkört árasztana? Kedveli a tágas, üvegfalakkal átitatott terek hangulatát, és nem jelent Önnek gondot, ha némi többletet kell fizetni a ...

tovább
Facebook Instagram Google map Email Phone

Realtherm k.f.t. kérelmezi az Ön beleegyezését az alábbiakban részletezett célokra:

Az Ön és eszközének személyes adatai (ún. süti adatok - például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat) kezelünk az alábbiakban részletezett célokra. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink ilyen célú adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva elutasíthatja a hozzájárulást, vagy a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.

Technikai sütik

Ezek a sütik biztosítják a weboldal működését. Anonymizált információkat tartalmaznak.

Analitikai sütik

Szolgáltatásaink javítására szolgál. Google Analytics anonym információkat gyűjt az Ön által látogatott oldalakon