2020. nov. 05

Szakmai elismeréseink 2020-ban

Alumínium ablak - realtherm

Minden vállalkozás tulajdonosát hihetetlen büszkeség tölti el, ha látja munkájának gyümölcsét beérni, s megtapasztalhatja milyen érzés céljainak megvalósítása. Ugyanakkor egy vállalkozás vezetője sosem lehet teljesen elégedett, hiszen mindig ki kell jelölni új mérföldköveket, hiszen csak ezek tudják garantálni a folytonos innovációt és rendületlen fejlődést. Mindazonáltal néha, egy-egy pillanatra érdemes megállni, és visszatekinteni az elért sikerekre, melyeket nem csak az ügyfelek elégedettsége, hanem a hazai és nemzetközi elismerések és díjak is igazolnak.

 

2020, egy rendkívüli év


Habár 2020-nak még nincs vége, mégis azt lehet mondani, hogy egy rendkívüli év van mögöttünk, melynek mibenlétét senkinek sem kell magyarázni. Ugyanakkor a Realtherm számára számos pozitív dolgot is hozott ez az év, melyek mérföldkőnek számítanak cégünk történetében. Több kitüntetésben és díjazásban is részesülhettünk, melyek jelzik, nem mindennapi cég vagyunk, s mindent megteszünk, hogy a maximális elégedettség érzetét nyújthassuk ügyfeleinknek.

 

Szakmai elismerések


Idén bekerültünk a Budapesti Értéktőzsde kiadványába, ahol minden évben 50 inspiráló és innovatív magyar tulajdonú vállalkozást mutatnak be szakmai alapon. Ahogyan az a megjelent cikkben is olvasható, 2007 óta foglalkozunk műanyag és most már alumínium ablak és ajtó nyílászárók gyártásával. A kemény és kitartó munka, a vakmerő kezdeményezések és a töretlen lelkesedésnek hála munkánk gyümölcse viszonylag gyorsan beért, s 2019-ben árbevételünk már elérte a 4,5 milliárd forintot. 2017-re pedig már ötször sikerült elnyernünk fő beszállítónk az Inoutic tanúsítványát, miszerint mi vagyunk a legnagyobb profil forgalmat elérő partnere Magyarországon. A Realtherm ma Magyarország egyik piacvezető nyílászárógyártója, s emellett mi vagyunk hazánk elsőszámú ablakexportőr vállalata is.

Annak érdekében, hogy továbbra is biztosítani tudjuk az innovációt, arra törekszünk, hogy minden kollégánkat, kezdve az értékesítési pozícióktól, a gyártást lebonyolító emberekig, saját magunk neveljük ki és adjuk át saját lelkesedésünket.

 

alumínium ablak - RealTherm tulajdonosok

Márton Zoltán, Márton Sándorné, Márton Sándor tulajdonosok

 

Idén sikerült elnyernünk a Business Superbrands díjat is. A Business Superbrands díjakra nem lehet pályázni, hanem egy független bizottság értékeli a magyarországi vállalkozásokat és márkákat. Akik elnyerik a Business Superbrands díjat, nem kétséges, hogy minőségi szolgáltatásokat és termékeket nyújtó vállalkozások. A Superbrands védjegy segít a versenytársak közül kitűnni, és lehetőségeket teremt a további előrelépéshez.

“Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkákhoz kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyet a fogyasztók elismernek és elvárnak.”

 

Alumínium ablak Superbrands díj

 

Büszkeséggel töltenek el minket mind a hazai, mind pedig a nemzetközi elismerések, hiszen ez rendkívüli visszaigazolása munkánknak. Ugyanakkor számunkra az igazán lényeges elismerés az ügyfeleink elégedettsége és az, hogy újra és újra minket választanak. Ez bizonyítja, hogy amit teszünk valódi értéket képvisel és képesek vagyunk olyan minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtani vásárlóinknak, melyek párjukat ritkítják az építőiparban.

Minden év egy új lehetőséget teremt arra, hogy véghezvigyük új terveinket, megvalósítsuk elképzeléseinket, s ugyanolyan töretlen munkával növeljük a Realtherm színvonalát. 2021-ben is ugyanazzal a lendülettel és szakma iránti elkötelezettséggel folytatjuk majd munkánkat.

(833 megtekintés)
vissza
  • a műanyag ablak jó választás
    6 ok amiért a műanyag ablak jó választás
  • műanyag ablak tisztítás
    Hogyan tartsuk tisztán és működőképesen műanyag ablakainkat?