2021. márc. 26

Star rejtett szárnyas panelajtó

rejtett szárnyas panelajtó

A rejtett szárnyas panelajtó kifejlesztését kifejezetten azon felhasználók igényei ihlették, akiknek elsődleges szempontot jelent az esztétikum. Azaz olyan megjelenést szeretnének kölcsönözni otthonuknak, mely a letisztultságot, az egyszerű, de kifejezetten impozáns ízlésvilágot tükrözi. Az egyéni elképzelések és különleges kívánságok a Star rejtett szárnyas panelajtóval egyszerűen megvalósíthatók.

Kivételesen egyedi 

Nézzük meg tüzetesebben, hogy miért is olyan különleges a szóban forgó ajtótípus és, hogy mik a legfőbb előnyei. A Star rejtett szárnyas panelajtót nem csupán az elegáns megjelenés, hanem egyedülálló műszaki megoldások is jellemzik.
Az egyedi elképzelések és igények megvalósításához nyújt kézenfekvő alternatívát az ilyen típusú ajtószerkezet, ugyanis többféle befoglaló mérettel készülhet és nagyobb portálméretekhez is kiválóan alkalmazható. Így lényegében bárminemű kívánság kivitelezhető, kedvére alakíthatja otthona arculatát.

A különleges megjelenést az is fokozza, hogy a rendszerhez a legkülönfélébb színű és mintázatú kitöltő panelek társíthatók. A termék minőségét garantálja, hogy a szerkezeti elemek a méltán híres és elismert STAR rendszerelemekből állnak össze.

Minden funkció egy modellben

Az alumínium ajtó töretlen népszerűségének receptje egy igen sok összetevős dolog, melyben megtalálhatjuk a funkcionalitás, a biztonság és a megjelenés esszenciáit is.
A Realtherm által forgalmazott alumínium ablak és ajtó termékekre egyaránt jellemző, hogy egyszerre nyújtják a magasfokú biztonságtechnika, a maximális teljesítmény, és a tervezési szabadság élményét, így nincs ez másképp a rejtett szárnyas panelajtóval sem.

A Star ajtó-ablak rendszerek kiegészítéseivel megoldható, hogy kívülről nem látható, rejtett szárnyakkal lássa el otthona bejárati ajtaját, az ily módon átalakított tokprofil ugyanis teljes egészében elrejti a szárnyprofilt. Ez a kreatív megoldás igen csak széles teret enged a tervezői szabadságnak, hiszen ennek köszönhetően tökéletes összhangban valósítható meg az épülethomlokzatok funkcionalitása, esztétikája és ellenállóképessége, s az egyedi elképzelések is széleskörűen megvalósíthatóak. A Star panelajtó egyszárnyú kivitelben kapható, de választhat kifelé-, vagy befelé nyíló modellek közül.

 

star rejtett szárnyas panelajtó Alumínium ajtó

A belső architektúra összképe nagyban függ a nyílászárók stílusvilágától 

 

A Star alumínium nyílászárók szigetelési paraméterei kiemelkedőnek számítanak versenytársaikhoz képest. A rejtett szárnyas ajtómodelleknél a hőátbocsájtási érték 0,73 W/m2K és 1,21 W/m2K között mozog, így teljes mértékben ki tudják elégíteni a hő-, valamint a hangszigetelés terén támasztott elvárásokat is.
Az alumínium egy könnyen kezelhető, ám rendkívül strapabíró fém, így nem csoda, hogy a nyílászárók egyik irányvonalának legfőbb alapanyaga.

Ezek a termékek kiváltképp ellenállók az időjárás viszontagságaival szemben, sem a csapadék, sem a hőmérséklet ingadozása nem okoz károkat, s a korrodáció sem jelent fenyegetést, mindemellett a folyamatos igénybevétel okozta mechanikai problémák is elkerülhetőek hosszú évekig a megfelelő karbantartás mellett. Ennek köszönhetően gyakorlatilag a legtöbb épülettípushoz maradéktalanul passzolhat a rejtett szárnyas alumínium panelajtó.

Összességében tehát elmondható, hogy a Star rejtett szárnyas panelajtó egy igazán kivételes termék a maga nemében, hiszen egyedülálló módon vegyíti mindazon tulajdonságokat, melyeket elvárunk egy jó minőségű ajtótól.
Elegáns ötvözete a funkcionalitásnak, a külső megjelenésnek és a biztonságosságnak, hiszen a Star alumínium ajtó már önmagában véve is magas biztonsági mechanizmussal bír, melyet igény szerint extra szolgáltatásokkal is kiegészíttethet, ráadásul mindez kivételes szigetelési képességgel párosul.

 

Ha az Ön érdeklődését is felkeltette a Star ajtó sokszínűsége és szeretne többet megtudni a termékről, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk Önnek kiválasztani a legjobb megoldást!


(1851 megtekintés)
vissza