2018. szept. 13

Optimum műanyag ablakok – prémium minőség megfizethető áron

prémium minőséget képviselő optimum műanyag ablakok

Egyszerű és takarékos nyílászárók családi házakhoz, nyaralókhoz és panellakásokhoz. A három Realtherm termékcsalád közül az Optimum a legalacsonyabb árkategóriát képviselő műanyag ablakunk. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva a szerényebb költségvetésű vásárlóinknak kínáljuk ezt a típust. Kedvező ára ellenére a kivitelezésnél természetesen a tartósság és a minőség ugyanúgy alapvető kritériumként jelenik meg.  

 

tartós minőségi műanyag ablak

 

Tudj meg többet az Optimum műanyag ablakokról! 


Garantáljuk a kiváló minőséget! A 71 mm-es, 5 légkamrás, INOUTIC Arcade profilrendszer strapabíró és időtálló, így nem kell nyílászáróját néhány évente lecserélnie, vagy komoly összegeket fordítania annak gyakori javíttatására. A megfelelő, minimális karbantartással sokáig élvezheti új műanyag ablakát!  

Nézzük meg jobban, milyen kiváló paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek az Optmium család termékei. 

 

Hangszigetelés, hőszigetelés, biztonság 


A nyugodt, csendes környezet mindannyiunk alapvető igénye. Az akár 38 dB-ig fokozható léghanggátlás közepes zajszennyezettség esetén optimális védelmet nyújt az utca és a lakókörnyezet külső, zavaró lármái ellen. 

 

kiváló zajszigetelésű nyílászárók

 

Valljuk be, a biztonság sem utolsó tényező. Dupla rögzítésű üveglécek, Multi-Matic vasalatrendszer, biztonsági zárócsap és zárfogadó … ezek azok a biztonsági felszereltségek, melyekkel felár nélkül ellátjuk Optimum műanyag ablakát! 

A nyílászáró belsejében dupla tömítés fut körbe, mely biztosítja a tökéletes záródást, azaz a megfelelő hőszigetelést.(Ez alapkivitelben Uw = 0,96 W/m2K, mely tökéletesen megfelel az ajánlott előírásoknak) 

Ha egy klasszikus, letisztultabb vonalvezetésű, ugyanakkor minőségi és kedvező árfekvésű nyílászárót keresel otthonodba, megtaláltad a számodra tökéletes műanyag ablakot

 

 

(563 megtekintés)
vissza
  • a műanyag ablak jó választás
    6 ok amiért a műanyag ablak jó választás
  • műanyag ablak tisztítás
    Hogyan tartsuk tisztán és működőképesen műanyag ablakainkat?