2018. jan. 19

Műanyag bejárati ajtók és a biztonság

biztonságos műanyag bejárati ajtók

Egy műanyag bejárati ajtó sokat elárulhat a tulajdonosokról!

Mindegy ki érkezik hozzád a házadnak ez az első olyan pontja, amit közelről vehet szemügyre az illető. Ma már nem csak egy fa bejárati ajtó lehet gyönyörű, egy jól megtervezett és kiválasztott műanyag bejárati ajtó kitöltése is lehet elegáns és egyben futurisztikus, ami remekül passzol egy mai kivitelezésű modern, igazi XXI. századi házhoz. Azonban az ajtó esztétikai funkcióin kívül vannak, akár ennél is fontosabb tulajdonságai, amiket mindenképp számba kell venned, ha egy műanyag bejárati ajtó mellett döntesz. Fontos tudnod, hogy milyen méretű műanyag bejárati ajtó illik a meglévő nyílásba, hogy milyen hő-és hangszigetelési értékekre van szükség abban a környezetben ahol éltek ahhoz, hogy az ajtó tökéletesen megfeleljen az igényeiteknek.

 

Kiemelten fontos a biztonság kérdése is!

Honnan tudhatod, hogy az ajtó, amit kiválasztottál biztonságos? Megfelelő-e? Ellenállhat-e egy betörő ügyködésének? Megfelelő-e a zárszerkezete?! Mindenek előtt fontos tudni, hogy a Realtherm termékeit három kategóriába sorolja a felépítésüket és árfekvésüket tekintve: Optimum, Elegant, Evolution! Ezen kategóriák tagjai között sok tényező változik, azonban a biztonság az semmiképp! Bármely kategóriából is választ, a termékek ugyanolyan szintű magas biztonsági felszereltséggel rendelkeznek.

Minden műanyag bejárati ajtónk rendelkezik:

  • MABISZ minősített rúdzárakkal,
  • Leemelésgátló ajtópánokkal,

és opcionálisan: acélmerevített szendvicspanellel, vagy ragasztott biztonsági üveggel.

 

betörésbiztos műanyag bejárati ajtó és ablak

A műanyag ablak, és műanyag bejárati ajtó betörésbiztos is kell, hogy legyen.

 

Összefoglalóan

A megfelelő műanyag bejárati ajtó kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell vennünk: ahol is fontos a dizájn, de szeretteink és értékeink biztonsága ettől sokkal fontosabb, így mindenképp bele kell, vegyük a képletbe a biztonság kérdését is egy műanyag bejárati ajtó megvásárlásakor. Munkatársaink és viszonteladóink is az Ön segítségére lesznek ezen-és a többi a műanyag bejárati ajtóval kapcsolatos kérdés megválaszolásában, keressen minket bizalommal!

 

(8079 megtekintés)
vissza