2021. máj. 31

Műanyag ablak profilok

műanyag ablak profilok

A műanyag ablakok népszerűsége az utóbbi években, vagy akár évtizedekben folyamatosan növekedett és nő mai napig, hiszen egy megfizethető, de mégis kiváló minőséget képviselő alternatíváról van szó. A fa nyílászárókat a műanyag és fém termékek már rég letaszították a trónról, nem véletlen, hiszen mind funkcionalitás, mind élettartam, mind pedig biztonság szempontjából érdemesebb utóbbi terméktípusokat választani. A műanyag ablak profilok manapság a leggyakrabban vásárolt nyílászárók.

 

Az innováció képviseletében

A műanyag ablak profilok a lehetőségek széles tárházát nyújtják, hiszen a tökéletesre hangolt hő-, és hangszigetelés mellett a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek az esztétikumra, a különleges és egyedi formákra, illetve a biztonságtechnikára is. A változatos formavilág, széles kínálatot nyújtó színpaletta, s a különféle, gyakran egyedi méretezések hihetetlen változásokat tudnak teremteni az épületek megszokott, hétköznapi architektúrájához képest.
A Realtherm termékkínálatában mindenki megtalálhatja a személyes preferenciáihoz leginkább illő műanyag ablakokat, hiszen ügyfeleink három féle termékcsalád közül válogathatnak.

 

Optimum, Elegant és Synego ablak profilok

A Deceuninck Optimum és Elegant műanyag ablak profilok kétségkívül hatalmas népszerűségnek örvendenek, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy fő beszállítónk a Deceuninck, a PVC alapú nyílászáró profilok, így a műanyag ablak gyártás vezető európai vállalata.

 

Optimum műanyag ablak profilok

Optimum

Az Optimum műanyag ablak profilok igazán kiemelkedő, XXI. századi elvárásoknak maximálisan megfelelő hő-, és hangszigetelő képességgel bírnak, ráadásul ár-érték arányban is igen kedvező választásnak bizonyulnak, nem véletlen tehát a piacvezető pozíció. Mindehhez hozzájárul a különleges formatervezés és strapabíró kialakítás. Az öt légkamrás, 71 mm profilvastagságú, 3 rétegű üvegezéssel ellátott Optimum műanyag ablakok garantáltan megállják a helyüket minden épülettípusban, ráadásul 36 féle dekorfólia közül válogathat a pazar színvilág érdekében. 

 

Elegant műanyag ablak profilokElegant

A Deceuninck másik ékköve az Elegant ablak profil, mely újdonságként jelent meg nem csak hazánkban, hanem Európa szerte is. A prémium minőséget képviselő Elegant műanyag ablak profilok már 6 légkamrával vannak ellátva. A 3 rétegű, akár 52 mm-es üvegezésének és a 76 mm-es profilvastagságának köszönhetően egyedülálló teljesítményt nyújt a hő-, és hangszigetelés terén. A megjelenés ez esetben sem szorul háttérbe, épp ellenkezőleg, modern formavilág és minimalista stílus jegyek jellemzik . Az elsődleges szempontok között szerepel, hogy a funkcionalitás a lehető legteljesebb módon párosuljon a formavilág adta lehetőségekkel. Egyéni igényeinek megfelelően tetszés szerint akár 50 féle stílusos dekorfólia közül is válogathat.

 

Rehau Synego műanyag ablak profilokRehau Synego 

A harmadik termékcsalád a műanyag ablak profilok sorában nem más, mint a Rehau Synego. Ezek a termékek szintén a kiemelt kategóriát jelentik a műanyag nyílászárók világában, ráadásul költséghatékony alternatívát nyújtanak. A 80 mm vastag beépítési mélység, a 7 légkamra és a 3 rétegű üvegezés mondhatni páratlan megoldásokat jelentek a modern architektúra világában.  Akárcsak az előbbiekben bemutatott termékek, a Synego műanyag ablak profilok is népszerűek a széles profilválaszték, változatos szín-, és formavilág nyomán. Nem mellesleg ezek az ablakok egyedülálló HDF formulával vannak ellátva, melynek köszönhetően könnyen tisztán tarthatóak. A színválaszték terén a Synego áll a dobogó legfelső fokán, hiszen több mint 60 színkombináció közül válogathat.

 

Még több információ a műanyag ablakainkról 

 

Mindhárom ablak profil esetében elmondható, hogy az elegancia, a kivételes formavilág, a precizitás és a tökéletes funkcionalitás páratlan ötvözetét képviselik. Persze ehhez még hozzá kell tenni azt is, hogy a hosszú élettartam a lehető legmodernebb biztonságtechnikai megoldásokkal párosul, így könnyedén betörő biztossá teheti otthonát. 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Ha netán kérdései merültek fel a leírtakkal kapcsolatban, vagy szeretne több információt megtudni a bemutatott ablak profilokról, akkor bátran nézzen szét weboldalunkon, ahol számos hasznos dolgot találhat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk eligazodni a műanyag nyílászárók világában.
Töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat a város megjelölésével!

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS  

 

(326 megtekintés)
vissza
  • a műanyag ablak jó választás
    6 ok amiért a műanyag ablak jó választás
  • műanyag ablak tisztítás
    Hogyan tartsuk tisztán és működőképesen műanyag ablakainkat?