2018. aug. 10

Minden, amit az alumínium burkolatú műanyag ablakokról tudnod kell

alumínium burkolatú műanyag ablak ismérvei

Egyre többen ismerik fel az alumínium burkolatú műanyag nyílászárók remek tulajdonságait. Nem csoda, hiszen ezek a minőségi ablakok a két nagyszerű anyag – az alumínium és a PVC – legkiválóbb jellegzetességeit egyesítik magukban.

 

Mutatjuk a legfőbb előnyöket!

1# Elegáns, letisztult megjelenés, mely kiválóan illeszkedik a modernebb épületek designjához. A burkolatot a PVC tokra valamint a szárnykeretre illesztik rá. A belső felület továbbra is műanyag, így nem fog rideg, „idegen” hatást kelteni.

 

alumínium borítású műanyag ablak modern stílusú otthonban
Egy alumínium borítással rendelkező műanyag ablak kiváló választás modern stílusú otthonokhoz


2# A külső borítás védi a felületet az időjárási viszontagságokkal szemben, így extra hosszú élettartamot biztosít. Kiváló hőtechnikai tulajdonságának köszönhetően óvja a műanyagot a túlzott felmelegedéstől. Szupertartós műanyag ablakok a vetemedés és az elszíneződés veszélye nélkül!

 

Szupertartós műanyag ablakok több kamrás kerettel
A külső alumínium borítás megnöveli a nyílászáró élettartamát


3# Egy valódi alumínium ablak megvásárlása rendkívül drága mulatság. Ezzel szemben az alu-burkolattal ellátott műanyag ablakok már jóval alacsonyabb áron elérhetőek, miközben a különbség kívülről gyakorlatilag észrevehetetlen! Mindez kiváló hőszigetelő tulajdonsággal párosul.

 

4# Nem találod a Neked tetsző színt dekorfólia kínálatunkban? Igazán egyedi, ugyanakkor rendkívül tartós műanyag ablakot szeretnél? Alumínium borítással mi gyakorlatilag bármilyen színben elkészítjük a számodra tökéletes nyílászárót!

 

5# Az alumínium felület speciális ápolást, tisztítást és karbantartást nem igényel. Ráadásul újrahasznosítható, így egyben környezetbarát is!

 

Válaszd egyszerre a stílust, az egyediséget és a minőséget!

Kérd műanyag ablakainkat trendi, időtálló és „elnyűhetetlen” alumínium burkolattal!

(950 megtekintés)
vissza
  • a műanyag ablak jó választás
    6 ok amiért a műanyag ablak jó választás
  • műanyag ablak tisztítás
    Hogyan tartsuk tisztán és működőképesen műanyag ablakainkat?