2021. márc. 06

Félig üveges műanyag bejárati ajtó

Félig üveges műanyag bejárati ajtó

Ahány ház, annyi szokás, tartja a mondás, ám ha kicsit modernebb köntösbe öltöztetjük a régi frázist, azt is mondhatjuk: ahány ház, annyi ajtó. Mindenkinek megvannak a maga preferenciái, hogy miként alakítja ki lakása arculatát, mivel teszi azt otthonosabbá, modernebbé, extravagánsabbá, figyelemfelkeltőbbé. A bejárati ajtók pedig igencsak meghatározóak ebből a szempontból, hiszen az egyéni igények itt nagyon jól tudnak érvényesülni.


A kínálatunkban elérhető bejárati ajtók megjelenésükben sokfélék lehetnek:

  • számos különböző üvegezésű, modern és hagyományos ajtópanel közül választhat,
  • 50 féle színben, kiemelt biztonsági megoldásokkal,
  • ugyanakkor lehetőség van saját elképzelés alapján egyedi szárnyosztós ajtó gyártására is!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, a város megjelölésével és kollégáink rövid időn belül a rendelkezésére állnak: 
A termékeink tulajdonságairól tovább olvashat weboldalunkon vagy letölthető katalógusainkban: Katalógusok. 

 

ajánlatkérés

 

Új távlatok

A mai nyílászárók, és ezen belül is az ajtók többféle anyagból készülhetnek, sőt gyakran ezeket együtt is alkalmazzák a gyártók. Így például találkozhat fából, fémből, műanyagból készült ajtókkal, de akár teljes üvegajtókat is lehet vásárolni. Ha a funkcionalitás szemszögéből nézzük a dolgokat, akkor a műanyag-, és fém ajtók magasan viszik a prímet, míg az üveg-, és fa ajtók inkább esztétikai vonalat képviselnek. Persze a funkcionalitás a műanyag-, vagy fém ajtók esetében sem megy minden esetben a küllem rovására, sőt, kifejezetten szép, de ugyanakkor biztonságos és tökéletesen szigetelő ajtókat lehet vásárolni ezekben a kategóriákban. Ilyen lehet például a félig üveges műanyag bejárati ajtó.

 

műanyag bejárati ajtó

 

A praktikum és a küllem tökéletes egyvelege

A félig üveges műanyag bejárati ajtó abból a célból született, hogy a lehető legteljesebb módon ötvözze a hatékonyságot az esztétikus megjelenéssel. Az üveg, akárcsak a műanyag igen sokoldalú anyag, így a felhasználási területük is széles skálán mozog. Az üvegezett műanyag ajtókba helyezhetünk például teljesen átlátszó, csak fényt áteresztő, vagy akár kétoldalú üveget is, attól függően, hogy hol alkalmazzák őket. Egy kétoldalú félig üveges műanyag bejárati ajtó például rendkívül hasznos lehet irodákban, egyes üzlethelyiségekben, mivel a bent lévő láthatja, hogy ki szeretne az üzletbe betérni, azonban az utcai járókelők nem látnak be. Ugyanakkor természetesen ez a lakások, családi házak esetében is egy igen praktikus megoldást jelent a privátszféra védelmében.

Persze a teljesen átlátszó félig üveges műanyag bejárati ajtó is népszerű például a vendéglátóhelyeken, hiszen, ha a járókelők betekintenetek, talán kedvet is kapnak egy finom ebédhez, látván az ínycsiklandó ételeket.
Nyilvánvalóan az itt felsorolt példákon túl még számtalan felhasználási lehetősége, és előnye vannak a félig üveges műanyag bejárati ajtó beépítésének.  

A modern építészet, és egyéni elvárások számos kihívást állítanak a nyílászárógyártók elé, azonban ez biztosítja a folyamatos fejlődést, melynek köszönhetően Ön is szinte bármilyen sajátos, egyedi elképzelését meg tudja valósítani. A félig üveges műanyag bejárati ajtóval pedig maradéktalanul ötvözheti a küllemet, a funkcionalitást és a biztonságot. Nem is beszélve arról, hogy a formavilágon túl akár a színvilág egyedi megragadásával is formálhatja otthona arculatát egy-egy mutatós bejárati ajtóval.

 

műanyag bejárati ajtó

A kávézókhoz, éttermekhez érdemes a teljesen vagy félig üveges bejárati ajtókat választani vendégcsalogatóként!


Mennyire biztonságos?

Jogosan merülhetett fel Önben a kérdés, hogy mennyire is biztonságos egy olyan ajtó, melynek jelentős része üvegből van, hiszen ez megkönnyítheti a betörők dolgát. A válaszunk erre az, hogy a mai, modern félig üveges műanyag bejárati ajtók nagy része olyan biztonságtechnikai felszereltséggel van ellátva, melyek kompenzálják az üvegfelület okozta gyengepontokat. A gyártók által kiépített biztonsági rendszereket igény szerint akár tovább is lehet bővíteni, akár a zárszerkezet, akár az üvegezés megerősítésével, például törésálló biztonsági üveggel.


A technológia élvonalában

A műanyag ajtó önmagában véve is az egyik legjobb választásnak bizonyulhat, hiszen, noha a fém bejárati ajtókkal szoros versenyben áll a funkcionalitás terén, azt ki kell emelni, hogy a műanyag ajtók olcsóbb áron biztosítják azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a fém ajtók is. A modern műanyag ajtók a folyamatos fejlesztés és innováció eredményeként rendkívül időtállók, hiszen egy bejárati ajtónak hosszú évekig ellen kell állniuk az időjárás viszontagságainak. Továbbá nem igényelnek különösebb karbantartást, takarításuk pedig igen egyszerű. A félig üveges műanyag bejárati ajtó esetében sincs ez másképp. Az üveg és a műanyag tökéletes összhangjának és kialakításának köszönhetően pedig hatékonyan veszi ki a részét a hő-, és hangszigetelés terén is. 

A műanyag bejárati ajtók vonatkozásában a Realtherm kínálatában három termékcsalád tagjaival találkozhat, ezek az Optimum, az Elegant és a Synego, melyek mindegyike a csúcsminőséget képviseli a maga nemében, ráadásul mindezt megfizethető áron. Cégünk egyik vezérelve, hogy mindent megteszünk ügyfeleink igényeinek maradéktalan kielégítéséért, éppen ezért törekszünk arra, hogy a lehető legtöbb egyéni kívánságot is megvalósítsuk.

 

ajánlatkérés

 

(2038 megtekintés)
vissza