2018. okt. 04

Evolution műanyag bejárati ajtó – ha a maximumtól nem éred be kevesebbel

hosszú élettartamú bejárati ajtók

Az Evolution ablakok előnyeivel már foglalkoztunk korábbi cikkünkben. Ennek a prémium nyílászáró termékcsaládnak a bejárati ajtói is ugyan olyan magas szintű teljesítményt nyújtanak, mint a közelmúltban ismertetett termékek. Nézzük, mire képes egy csúcsminőségű Evolution műanyag bejárati ajtó, és miért lehet nagyszerű választás a számodra! 

 

Kifogástalan hőszigetelő képesség 


Nem győzzük eleget hangsúlyozni az energiahatékonyság fontosságát. Ez a tényező kiváltképp meghatározó szerephez jut, ha passzívházunkba készülünk minden igényt kielégítő, modern nyílászárót vásárolni. Az Evolution műanyag bejárati ajtók még a legszigorúbb előírásoknak is 100%-ban megfelelő hőszigetelő képességgel rendelkeznek. A hat légkamra és a három körbefutó tömítés szintén ezt a célt szolgálják. 

 

 

Háromrétegű üvegezéssel akár 0,93 W/m2K Ud érték is elérhető, mely a teljes ajtószerkezet hőátbocsátási tényezőjét jelöli. Ahogyan korábban írtuk, minél kisebb ez a szám, annál jobb a nyílászáró hőszigetelése.

 

Évtizedeken át tartó működtetésre tervezve 


A bejárati ajtó a legnagyobb igénybevételnek kitett nyílászáró egy házban vagy egy lakásban. Naponta akár többször, többen is használjuk, ezért fontos, hogy tartós, strapabíró és időtálló legyen. Az Evolution műanyag bejárati ajtók 20 évnyi használatra, vagyis 100 000 becsukásra lettek tesztelve. Jöhet heves zivatar, jégeső, vagy szél, masszív, aprólékos felépítésének köszönhetően biztosan kiállja az idő próbáját.  

 

Hatékony betörésvédelem 


A különleges, masszív tokrendszer, az acélmerevítés, a biztonsági kétsarkos üvegezőléc és az integrált többpontos zárak maximálisan megnehezítik a betörők dolgát.  

 

 

Lényegre törő design, harmonikus megjelenés 


 A lekerekített profilú élek még tovább fokozzák az elegáns megjelenést. Amennyiben nem felel meg számodra a fehér alapszín, a 40 féle dekorfóliából ki is választhatod a kedvencedet. Ha olyan árnyalatot szeretnél, ami nem szerepel a kínálatban, válaszd műanyag bejárati ajtódat masszív alumínium burkolattal, mely nyílászáród élettartamát is jelentősen megnöveli! 

 

Evolution műanyag bejárati ajtó – megfizethető luxus a nyílászárók piacán!

(2346 megtekintés)
vissza
  • a műanyag ablak jó választás
    6 ok amiért a műanyag ablak jó választás
  • műanyag ablak tisztítás
    Hogyan tartsuk tisztán és működőképesen műanyag ablakainkat?