2018. jan. 24

Csarnokátadó ünnepség, új lendület a műanyag nyílászárók gyártásában!

Csarnokátadó ünnepség

Új gyártócsarnokkal a még kiemelkedőbb minőségű műanyag nyílászárókért

A Realtherm Kft. összetéveszthetetlen módon megindult a világszínvonalú termelés irányába, miután fél év kőkemény munka, és számtalan tervezéssel töltött órát követően megnyitotta új gyártócsarnoka ajtaját. A gyártócsarnok ünnepélyes megnyitása egy 100 fős rendezvény keretében történt meg, ahol jelenlétükkel kitüntettek bennünket cégünk legkiemelkedőbb kül- és belföldi partnerei, továbbá Nyíregyháza megyei jogú város polgármestere is.

 

új gyártócsarnok avatás

Cégünk életében újabb mérföldkövet éltünk meg az új gyártócsarnok megnyitásával

 

Gyártócsarnokunk a 2011-ben megépült 1 ezer négyzetméteren elterülő gyárának kibővítését követően immár mintegy 3500 négyzetméterre gyarapodott. Az új gyártócsarnok kiépítését lehetővé tévő beruházás közel 800 millió forintba került, melyet a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázata által biztosított 364 millió forint is segített. Fontos megjegyeznünk, hogy a műanyag nyílászárók gyártásának hatékonyságát nyilvánvalóan nem csupán az épület méretének növelése eredményezi. (Bár ez sem elhanyagolható, hiszen mostantól, olyan új üzemrészek is rendelkezésre állnak, amelyek nagyban segítik a raktározási és logisztikai feladatokat.) Az új gyártócsarnok beüzemelését megelőzően cégünk a legmodernebb technológiai eszközökből is jó párat beszerzett, a gyártás támogatását megcélozandó. Nyíregyházi üzemünkben immár 70 szakember az új technológiával karöltve az országban egyedülálló módon állítja elő a kiváló minőségű műanyag ablakokat, és műanyag bejárati ajtókat.

 

realtherm kft. magas minőségű műanyag ablakok és bejárati ajtók

A Realtherm Kft. újabb lépést tett meg a még magasabb minőségű műanyag nyílászárók gyártása felé.

 

Jövőbeni terveinkről

Cégünk jövőbeni tervei között további beruházások szerepelnek, így az újonnan kitűzött célok között szerepel a Realtherm Kft. irodájának fejlesztése, szükségszerinti kibővítése. Szigorú gazdasági szempontokat figyelembe véve a műanyag nyílászárók exportjának mennyiségét is növelni szeretnénk, amelynek jelenlegi célországa túlnyomó részben Szlovákia.

 

(3672 megtekintés)
vissza