• Lépcsőházi bejárati ajtó, milyet vegyek?
  2022. szept. 15
  Lépcsőházi bejárati ajtó, milyet vegyek?

  A panelházban élők jól tudják, hogy a folyosóról, lépcsőházból beszűrődő zajok mennyire zavaróak lehetnek.

  (570 megtekintés)
 • Fa hatású műanyag bejárati ajtó, az örök klasszikus
  2022. jún. 21
  Fa hatású műanyag bejárati ajtó, az örök klasszikus

  Lakásfelújítás, építkezés során igyekszik mindenki olyan megoldásokat választani, amik hosszú távon is a kényelmünket, nyugodt életünket szolgálják.

  (900 megtekintés)
 • Kétszárnyú bejárati ajtó, akár speciális igények szerint
  2022. máj. 18
  Kétszárnyú bejárati ajtó, akár speciális igények szerint

  A bejárati ajtók elsődleges feladata otthonunk biztonságának megőrzése. Napjainkban azonban egyre nagyobb szerepet kap a funkcionalitás, a fenntarthatóság, és a megjelenés fogalma is. Egy jól megválasztott nyílászáró ugyanis nemcsak egy használati tárgy lesz.

  (858 megtekintés)
 • Akadálymentes bejárati ajtók
  2021. dec. 15
  Akadálymentes bejárati ajtók

  A bejárati ajtó elsődleges funkciója, a közlekedés biztosítása, illetve, hogy megvédje otthonunkat az illetéktelen behatolóktól, garantálja a magánszférát. Az ajtó azonban fontos szerepet játszik a hő-, és hangszigetelés terén is, valamint a megjelenés, az esztétikum szintúgy hangsúlyos tényező egy-egy nyílászáró megvásárlása előtt. Van azonban még egy rendkívül fontos dolog, mely sajnos nem mindig kerül előtérbe, ez pedig a akadálymentes közlekedés biztosítása. 

  (1244 megtekintés)
 • Hőszigetelt bejárati ajtó, hogyan válasszunk?
  2021. jún. 30
  Hőszigetelt bejárati ajtó, hogyan válasszunk?

  Az otthonunkhoz leginkább illő, legmegfelelőbb bejárati ajtó kiválasztása nem mindig olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen sok szempontot kell figyelembe venni.

  (4124 megtekintés)
 • Félig üveges műanyag bejárati ajtó
  2021. márc. 06
  Félig üveges műanyag bejárati ajtó

  A modern műanyag ajtók a folyamatos fejlesztés és innováció eredményeként rendkívül időtállók, hiszen egy bejárati ajtónak hosszú évekig ellen kell állniuk az időjárás viszontagságainak. Továbbá nem igényelnek különösebb karbantartást, takarításuk pedig igen egyszerű. A félig üveges műanyag bejárati ajtó esetében sincs ez másképp.

  (1862 megtekintés)