• Félig üveges műanyag bejárati ajtó
  2021. márc. 06
  Félig üveges műanyag bejárati ajtó

  A modern műanyag ajtók a folyamatos fejlesztés és innováció eredményeként rendkívül időtállók, hiszen egy bejárati ajtónak hosszú évekig ellen kell állniuk az időjárás viszontagságainak. Továbbá nem igényelnek különösebb karbantartást, takarításuk pedig igen egyszerű. A félig üveges műanyag bejárati ajtó esetében sincs ez másképp.

  (107 megtekintés)
 • Milyen zárat válasszunk műanyag bejárati ajtónkhoz?
  2018. nov. 22
  Milyen zárat válasszunk műanyag bejárati ajtónkhoz?

  Bejárati ajtónk biztonságossága 70%-ban a megfelelő zárszerkezeten múlik. Nyilván nincs olyan zár, amit ne lehetne feltörni. Azonban nem mindegy, hogy ez mennyi idő alatt történik meg, és milyen zajjal jár.

  (1971 megtekintés)
 • Mutasd az ajtód, megmondom, ki vagy! – kalandozás a színes bejárati ajtók világában
  2018. okt. 18
  Mutasd az ajtód, megmondom, ki vagy! – kalandozás a színes bejárati ajtók világában

  Sokat foglalkoztunk már a műanyag bejárati ajtók színével. Elemeztük az alapszíneket és jelentésüket, megnéztük az idei év legtrendibb összeállításait, és inspirációval, tippekkel is szolgáltunk a tökéletes árnyalat kiválasztásához.

  (2242 megtekintés)
 • Evolution műanyag bejárati ajtó – ha a maximumtól nem éred be kevesebbel
  2018. okt. 04
  Evolution műanyag bejárati ajtó – ha a maximumtól nem éred be kevesebbel

  Az Evolution ablakok előnyeivel már foglalkoztunk korábbi cikkünkben. (linkel cikk, 04.30-i blogcikkeknél volt) Ennek a prémium nyílászáró termékcsaládnak a bejárati ajtói is ugyan olyan magas szintű teljesítményt nyújtanak, mint a közelmúltban ismertetett termékek.

  (2280 megtekintés)
 • A fa vagy a műanyag bejárati ajtó a biztonságosabb?
  2018. szept. 06
  A fa vagy a műanyag bejárati ajtó a biztonságosabb?

  Teljesen érthető elvárás, ha azt szeretnénk, hogy bejárati ajtónk amellett, hogy kívül-belül szemet gyönyörködtető látványt nyújt, hatásos védelmet is biztosítana az illetéktelen behatolókkal szemben.

  (1651 megtekintés)
 • A műanyag bejárati ajtó minőségét meghatározó tényezők
  2018. aug. 30
  A műanyag bejárati ajtó minőségét meghatározó tényezők

  Nehéz eligazodni a nyílászárók kínálatának rengetegében, hiszen annyi termék van a piacon, ráadásul a legkülönbözőbb árfekvésekben. A legtöbb kereskedő kihangsúlyozza, hogy kiváló minőségű termékeket kínál kedvező áron. Na de mitől minőségi egy bejárati ajtó?!

  (1453 megtekintés)