• Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakembert műanyag ablakunk beépítéséhez?
  2018. nov. 08
  Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakembert műanyag ablakunk beépítéséhez?

  Hiába vásárolunk prémium minőségű nyílászárót, ha az rossz technikával, hanyagul kerül a helyére. A hibás beépítés garanciavesztéssel és később komoly többletköltségekkel járhat. 

  (1209 megtekintés)
 • Mit NE csináljunk új műanyag ablakunkkal
  2018. nov. 01
  Mit NE csináljunk új műanyag ablakunkkal

  Megvásároltuk és beépítettük szép, új műanyag ablakunkat, aminek nagyon örülünk. Élettartamuk növelése érdekében azonban nem árt odafigyelnünk egy-két dologra.

  (2101 megtekintés)
 • 4+1 érv a Balance műanyag ablakok mellett
  2018. okt. 11
  4+1 érv a Balance műanyag ablakok mellett

  Kiváló terméktulajdonságok és magas színvonalú kivitelezés. Mindez méltányos áron. Ez az a páratlan egyensúly, melyet mindenki keres, ha nyílászáró vásárlásról van szó. A sokoldalú Balance műanyag ablak passzív ház jellegű épületek, szigetelt panel vagy téglalakások és új építésű házak modern kiegészítője.

  (973 megtekintés)
 • Az ablakszigetelés fontossága a forró nyári hónapokban
  2018. szept. 27
  Az ablakszigetelés fontossága a forró nyári hónapokban

  Valamiért az ablakok hőszigetelő képességének kiemelése csak télen, a súlyos mínuszok idején szokott főszerephez jutni… pedig most, a júniustól augusztusig tartó időszakban biztosan érezzük azt is, hogy a kinti forróság pillanatok alatt beáramlik a lakásba a gyenge hőszigeteléssel rendelkező nyílászárón… legyen az fa, vagy akár műanyag ablak.  

  (891 megtekintés)
 • Optimum műanyag ablakok – prémium minőség megfizethető áron
  2018. szept. 13
  Optimum műanyag ablakok – prémium minőség megfizethető áron

  Egyszerű és takarékos nyílászárók családi házakhoz, nyaralókhoz és panellakásokhoz. A három Realtherm termékcsalád közül az Optimum a legalacsonyabb árkategóriát képviselő műanyag ablakunk.

  (1080 megtekintés)
 • Milyen az ideális ablak, ha panellakásban élünk?
  2018. aug. 22
  Milyen az ideális ablak, ha panellakásban élünk?

  Az 1950-es években az egyre növekvő népesség lakhatási problémáira kívántak korszerű megoldást nyújtani a panellakások. A rákövetkező 30 évet nevezhetnénk a nagy panelkorszaknak is. Közel 800 000 ilyen típusú lakás épült meg országszerte. Magyarország lakosságának egyötöd része jelenleg is panelben él. A régi technológiával készülő, elvetemedett és deformálódott fa nyílászárók cseréje így sokakat érint.

  (2064 megtekintés)