• Ablak beépítés
  2021. szept. 03
  Ablak beépítés

  Az ablakcsere mindig kényes kérdés, hiszen nagy gondot kell fordítanunk arra, hogy milyen típusú, minőségű, alapanyagú ablakokat szeretnénk beépíteni otthonunkba. Számos dolgot szem előtt kell tartani, kezdve a legkézenfekvőbb hő-, és hangszigetelési paraméterektől, a páraáteresztésen és az időtállóságon keresztül a megjelenésig.

  (132 megtekintés)
 • Műanyag ablak profilok
  2021. máj. 31
  Műanyag ablak profilok

  A műanyag ablakok népszerűsége az utóbbi években, vagy akár évtizedekben folyamatosan növekedett és nő mai napig, hiszen egy megfizethető, de mégis kiváló minőséget képviselő alternatíváról van szó.

  (326 megtekintés)
 • Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakembert műanyag ablakunk beépítéséhez?
  2018. nov. 08
  Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakembert műanyag ablakunk beépítéséhez?

  Hiába vásárolunk prémium minőségű nyílászárót, ha az rossz technikával, hanyagul kerül a helyére. A hibás beépítés garanciavesztéssel és később komoly többletköltségekkel járhat. 

  (1508 megtekintés)
 • Mit NE csináljunk új műanyag ablakunkkal
  2018. nov. 01
  Mit NE csináljunk új műanyag ablakunkkal

  Megvásároltuk és beépítettük szép, új műanyag ablakunkat, aminek nagyon örülünk. Élettartamuk növelése érdekében azonban nem árt odafigyelnünk egy-két dologra.

  (2639 megtekintés)
 • 4+1 érv az Elegant műanyag ablakok mellett
  2018. okt. 11
  4+1 érv az Elegant műanyag ablakok mellett

  Kiváló terméktulajdonságok és magas színvonalú kivitelezés. Mindez méltányos áron. Ez az a páratlan egyensúly, melyet mindenki keres, ha nyílászáró vásárlásról van szó. A sokoldalú Elegant műanyag ablak passzív ház jellegű épületek, szigetelt panel vagy téglalakások és új építésű házak modern kiegészítője.

  (1254 megtekintés)
 • Az ablakszigetelés fontossága a forró nyári hónapokban
  2018. szept. 27
  Az ablakszigetelés fontossága a forró nyári hónapokban

  Valamiért az ablakok hőszigetelő képességének kiemelése csak télen, a súlyos mínuszok idején szokott főszerephez jutni… pedig most, a júniustól augusztusig tartó időszakban biztosan érezzük azt is, hogy a kinti forróság pillanatok alatt beáramlik a lakásba a gyenge hőszigeteléssel rendelkező nyílászárón… legyen az fa, vagy akár műanyag ablak.  

  (1160 megtekintés)