• Kerek ablak, az egyedi megoldások kedvelőinek
  2022. ápr. 27
  Kerek ablak, az egyedi megoldások kedvelőinek

  Otthonunk arculatának kialakításában kétség kívül hatalmas szerep jut a nyílászáróknak, hiszen az ajtók, ablakok megjelenése, letisztultsága, formavilága visszatükrözi azt a stílust, amelyet mi magunk is képviselünk.

  (52 megtekintés)
 • Hőszigetelt ablak a tökéletes klímához
  2021. nov. 11
  Hőszigetelt ablak a tökéletes klímához

  Egy lakás megfelelő és költséghatékony energiaháztartásának sok összetevője van, melyek közül az egyik legfontosabb tényező a minél hatékonyabb hőszigetelés. Maga a hőszigetelés is egy rendkívül összetett dolog, a falak, födémek, tetőtér stb. szigetelése mellett a legnagyobb gondot a nyílászárók professzionális szigetelésére kell fordítani, ugyanis ennek hiányában rengeteg energia és pénz mehet kárba.

  (346 megtekintés)
 • Ablak beépítés
  2021. szept. 03
  Ablak beépítés

  Az ablakcsere mindig kényes kérdés, hiszen nagy gondot kell fordítanunk arra, hogy milyen típusú, minőségű, alapanyagú ablakokat szeretnénk beépíteni otthonunkba. Számos dolgot szem előtt kell tartani, kezdve a legkézenfekvőbb hő-, és hangszigetelési paraméterektől, a páraáteresztésen és az időtállóságon keresztül a megjelenésig.

  (507 megtekintés)
 • Műanyag ablak profilok
  2021. máj. 31
  Műanyag ablak profilok

  A műanyag ablakok népszerűsége az utóbbi években, vagy akár évtizedekben folyamatosan növekedett és nő mai napig, hiszen egy megfizethető, de mégis kiváló minőséget képviselő alternatíváról van szó.

  (595 megtekintés)
 • Mit NE csináljunk új műanyag ablakunkkal
  2018. nov. 01
  Mit NE csináljunk új műanyag ablakunkkal

  Megvásároltuk és beépítettük szép, új műanyag ablakunkat, aminek nagyon örülünk. Élettartamuk növelése érdekében azonban nem árt odafigyelnünk egy-két dologra.

  (3043 megtekintés)
 • 4+1 érv az Elegant műanyag ablakok mellett
  2018. okt. 11
  4+1 érv az Elegant műanyag ablakok mellett

  Kiváló terméktulajdonságok és magas színvonalú kivitelezés. Mindez méltányos áron. Ez az a páratlan egyensúly, melyet mindenki keres, ha nyílászáró vásárlásról van szó. A sokoldalú Elegant műanyag ablak passzív ház jellegű épületek, szigetelt panel vagy téglalakások és új építésű házak modern kiegészítője.

  (1448 megtekintés)