• Ablakcsere a korszerűsítés és energiatakarékosság jegyében
  2022. júl. 01
  Ablakcsere a korszerűsítés és energiatakarékosság jegyében

  Világszerte nagy problémát, és felesleges kiadásokat jelentenek a háztartásokban az elavult nyílászárórendszerek használata. Az olyan ablakok megléte miatt, melyek nem szigetelnek megfelelően, az egyes családok szó szerint feleslegesen dobják ki a pénzt az ablakon a fűtés vagy klimatizáció jegyében.

  (1386 megtekintés)
 • Osztott ablak, kiknek ajánljuk?
  2022. jún. 21
  Osztott ablak, kiknek ajánljuk?

  Aki fogott már bele ablak vásárlásba annak valószínűleg feltűnt, hogy nyílászárók egész hadserege tárul elénk.

   

  (520 megtekintés)
 • Hangszigetelt ablak a zajártalom ellen
  2022. jún. 01
  Hangszigetelt ablak a zajártalom ellen

  Európa számos országában ismert fogalom, a zajártalom, ahogy ez alól Magyarország sem kivétel. A huzamosabb ideig tartó zaj károsan hat az egészségre – koncentrációképesség csökkenést, alvászavart, rosszabb esetben pedig halláskárosodást is képes előidézni.

  (3468 megtekintés)
 • Kerek ablak, az egyedi megoldások kedvelőinek
  2022. ápr. 27
  Kerek ablak, az egyedi megoldások kedvelőinek

  Otthonunk arculatának kialakításában kétség kívül hatalmas szerep jut a nyílászáróknak, hiszen az ajtók, ablakok megjelenése, letisztultsága, formavilága visszatükrözi azt a stílust, amelyet mi magunk is képviselünk.

  (486 megtekintés)
 • Hőszigetelt ablak a tökéletes klímához
  2021. nov. 11
  Hőszigetelt ablak a tökéletes klímához

  Egy lakás megfelelő és költséghatékony energiaháztartásának sok összetevője van, melyek közül az egyik legfontosabb tényező a minél hatékonyabb hőszigetelés. Maga a hőszigetelés is egy rendkívül összetett dolog, a falak, födémek, tetőtér stb. szigetelése mellett a legnagyobb gondot a nyílászárók professzionális szigetelésére kell fordítani, ugyanis ennek hiányában rengeteg energia és pénz mehet kárba.

  (691 megtekintés)
 • Ablak beépítés
  2021. szept. 03
  Ablak beépítés

  Az ablakcsere mindig kényes kérdés, hiszen nagy gondot kell fordítanunk arra, hogy milyen típusú, minőségű, alapanyagú ablakokat szeretnénk beépíteni otthonunkba. Számos dolgot szem előtt kell tartani, kezdve a legkézenfekvőbb hő-, és hangszigetelési paraméterektől, a páraáteresztésen és az időtállóságon keresztül a megjelenésig.

  (728 megtekintés)