• Jól szigetel az ablakod? A következő tippek segítségével könnyedén kiderítheted!
  2018. nov. 15
  Jól szigetel az ablakod? A következő tippek segítségével könnyedén kiderítheted!

  Vannak olyan esetek, amikor egyértelmű, hogy nem szigetel megfelelően az ablak. Ha még a maximumra feltekert fűtés mellett is folyamatosan vacogsz. Ha csukott ablaknál is annyira mozog a függöny, mintha a szobában tornádó dúlna.

  (3003 megtekintés)
 • Mennyi az annyi? A műanyag bejárati ajtó árát befolyásoló tényezők
  2018. okt. 25
  Mennyi az annyi? A műanyag bejárati ajtó árát befolyásoló tényezők

  Ahogyan korábbi cikkünkben már említettük,  a gyanúsan olcsó ajánlatok a legtöbb esetben silány minőséget takarnak. Márpedig a műanyag bejárati ajtó olyan fontos szerepet tölt be otthonunk biztonságában, illetve energiahatékonyságában, hogy nem biztos, hogy ezen a területen kellene „hazárdíroznunk”.

  (1188 megtekintés)
 • 4+1 érv a Balance műanyag ablakok mellett
  2018. okt. 11
  4+1 érv a Balance műanyag ablakok mellett

  Kiváló terméktulajdonságok és magas színvonalú kivitelezés. Mindez méltányos áron. Ez az a páratlan egyensúly, melyet mindenki keres, ha nyílászáró vásárlásról van szó. A sokoldalú Balance műanyag ablak passzív ház jellegű épületek, szigetelt panel vagy téglalakások és új építésű házak modern kiegészítője.

  (973 megtekintés)
 • Miért jó üvegezett műanyag bejárati ajtót vásárolni?
  2018. szept. 20
  Miért jó üvegezett műanyag bejárati ajtót vásárolni?

  Miután belépünk egy lakás vagy ház ajtaján, legtöbbször az előszobával találjuk szemben magunkat. Ez a legtöbb esetben kicsi és sötét, mivel (egy megfelelő méretű) ablak elhelyezésére itt általában nincs lehetőség. Pedig nagyon is kell a fény ide. 

  (1529 megtekintés)
 • Milyen az ideális ablak, ha panellakásban élünk?
  2018. aug. 22
  Milyen az ideális ablak, ha panellakásban élünk?

  Az 1950-es években az egyre növekvő népesség lakhatási problémáira kívántak korszerű megoldást nyújtani a panellakások. A rákövetkező 30 évet nevezhetnénk a nagy panelkorszaknak is. Közel 800 000 ilyen típusú lakás épült meg országszerte. Magyarország lakosságának egyötöd része jelenleg is panelben él. A régi technológiával készülő, elvetemedett és deformálódott fa nyílászárók cseréje így sokakat érint.

  (2064 megtekintés)
 • Minden, amit az alumínium burkolatú műanyag ablakokról tudnod kell
  2018. aug. 10
  Minden, amit az alumínium burkolatú műanyag ablakokról tudnod kell

  Egyre többen ismerik fel az alumínium burkolatú műanyag nyílászárók remek tulajdonságait. Nem csoda, hiszen ezek a minőségi ablakok a két nagyszerű anyag – az alumínium és a PVC – legkiválóbb jellegzetességeit egyesítik magukban.

  (2252 megtekintés)