• Helytakarékos erkélyajtóink Önt is elvarázsolják
  2021. szept. 23
  Helytakarékos erkélyajtóink Önt is elvarázsolják

  Napjainkban sokan keresik a helytakarékos megoldásokat, melyek összhangban vannak a XXI. századi lakberendezési trendekkel. Számos praktika és trükk létezik arra, hogy belső tereinket egyrészt nagyobbnak érezzük, másrészt, hogy ténylegesen nyerjünk némi teret.

  (64 megtekintés)
 • Emelő-toló erkélyajtó, ha elegáns megoldást keres
  2021. márc. 10
  Emelő-toló erkélyajtó, ha elegáns megoldást keres

  Milyen egy mutatós emelő-toló erkélyajtó?
  Otthonunk arculatának hangsúlyos összetevői a nyílászárók, ajtók, ablakok megjelenése, hiszen általában ezekkel szembesülünk először. A nyílászárókon belül különleges helyet foglalnak el az erkélyajtók. Az erkélyajtóknak mondhatni két fő típusa van mechanikai szempontból, a toló-bukó, illetve az emelő-toló ajtók. Noha mindkét verziót előszeretettel alkalmazzák, az előbbi típusok egyre inkább teret vesztenek az emelő-toló rendszerekkel szemben, hiszen nem csak praktikusabbak, könnyebben mozgathatók, de a megjelenésüket tekintve is egy impozánsabb, kecsesebb formát vélhetünk felfedezni.

  (420 megtekintés)
 • Az emelő-toló erkélyajtók beépítése és karbantartása
  2018. máj. 29
  Az emelő-toló erkélyajtók beépítése és karbantartása

  Egy stílusos és modern emelő-toló erkélyajtó beépítésével eltűnnek a határok, segítségével kreatívan és stílusosan használhatjuk fel a rendelkezésre álló teret, miközben kiválóan szigeteli otthonunkat.

  (2363 megtekintés)
 • Hogyan válasszunk erkélyajtót?
  2018. máj. 03
  Hogyan válasszunk erkélyajtót?

  A terasz vagy erkélyajtó az a nyílászáró típus, mely teret nyit a külvilágra, így természetesen hasonló elvárásaink vannak vele kapcsolatban, mint egy bejárati ajtónál.

  (1878 megtekintés)
 • Emelő-toló erkélyajtó és toló-bukó szerkezet – Mi a különbség?
  2018. márc. 06
  Emelő-toló erkélyajtó és toló-bukó szerkezet – Mi a különbség?

  Sokan összekeverik az emelő-toló erkélyajtókat a toló-bukó szerkezetű erkélyajtókkal.

  (10139 megtekintés)
 • Öt ok az emelő-toló erkélyajtók mellett és ellen!
  2018. jan. 22
  Öt ok az emelő-toló erkélyajtók mellett és ellen!

  Mind vágyunk, vagy vágytunk már egy szép erkélyre, esetleg teraszra. Sokan rendelkezünk is vele, azonban annak helykapacitása gyakran nem elég egy hagyományosan funkcionáló erkélyajtó számára. Ekkor jöhetnek szóba az emelő-toló erkélyajtók, amik nem csak helyet spórolnak ott ahol nincs, de igazán kényelmes és modern kialakításuk növelheti a 21.század emberének komfortérzetét.

  (2913 megtekintés)