• Hangszigetelt bejárati ajtó esztétikus kivitelben
  2022. okt. 28
  Hangszigetelt bejárati ajtó esztétikus kivitelben

  A nyugodt pihenéshez, alváshoz, otthon végzett munkához megfelelő körülményekre is szükségünk van, melyek közül az egyik legfontosabb a csend.

  (467 megtekintés)
 • Fém bejárati ajtó, elegáns és időtálló
  2022. szept. 27
  Fém bejárati ajtó, elegáns és időtálló

  A modern építészet egyik legkedveltebb elemévé vált az utóbbi időkben a különleges stílusvilágot képviselő alumínium bejárati ajtó, melynek titka, hogy a funkcionalitáson túl nagy hangsúly helyeződik a letisztult, elegáns megjelenésre. Az fémből készült ajtók így különleges és egyedi építészeti megoldásoknak szolgálnak alapanyagként.

  (530 megtekintés)
 • Akadálymentes bejárati ajtók
  2021. dec. 15
  Akadálymentes bejárati ajtók

  A bejárati ajtó elsődleges funkciója, a közlekedés biztosítása, illetve, hogy megvédje otthonunkat az illetéktelen behatolóktól, garantálja a magánszférát. Az ajtó azonban fontos szerepet játszik a hő-, és hangszigetelés terén is, valamint a megjelenés, az esztétikum szintúgy hangsúlyos tényező egy-egy nyílászáró megvásárlása előtt. Van azonban még egy rendkívül fontos dolog, mely sajnos nem mindig kerül előtérbe, ez pedig a akadálymentes közlekedés biztosítása. 

  (1244 megtekintés)
 • Hőszigetelt bejárati ajtó, hogyan válasszunk?
  2021. jún. 30
  Hőszigetelt bejárati ajtó, hogyan válasszunk?

  Az otthonunkhoz leginkább illő, legmegfelelőbb bejárati ajtó kiválasztása nem mindig olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen sok szempontot kell figyelembe venni.

  (4124 megtekintés)
 • Star rejtett szárnyas panelajtó
  2021. márc. 26
  Star rejtett szárnyas panelajtó

  A rejtett szárnyas panelajtó kifejlesztését kifejezetten azon felhasználók igényei ihlették, akiknek elsődleges szempontot jelent az esztétikum. Azaz olyan megjelenést szeretnének kölcsönözni otthonuknak, mely a letisztultságot, az egyszerű, de kifejezetten impozáns ízlésvilágot tükrözi. Az egyéni elképzelések és különleges kívánságok a Star rejtett szárnyas panelajtóval egyszerűen megvalósíthatók.

  (1236 megtekintés)