• Mit várhatunk el egy modern bejárati ajtótól?
  2021. okt. 19
  Mit várhatunk el egy modern bejárati ajtótól?

  A modern architektúrára jellemző, hogy megköveteli az egyszerű, letisztult formákat, azonban teret enged az egyéni elképzeléseknek, saját stílusvilágot tükröző megoldásoknak is. Persze a küllem mit sem ér, ha a funkcionalitás vagy a biztonság terén hiányosságokat tapasztalunk.

  (11 megtekintés)
 • Trendi építészeti megoldások
  2021. aug. 03
  Trendi építészeti megoldások

  Napjaink architektúrájának sajátosságai a sokszor extravagáns, nem mindennapi megoldások, vagy épp a letisztult elegáns formák, melyek hűen tükrözik az épületek, lakóházak tulajdonosainak stílusát, világnézetét. A XXI. században éppen ezért a valódi hangsúly az egyedi és páratlan építészeti megoldásokra helyeződik, melyben kiemelt szerep jut a nyílásszáróknak is.

  (149 megtekintés)
 • Hőszigetelt bejárati ajtó, hogyan válasszunk?
  2021. jún. 30
  Hőszigetelt bejárati ajtó, hogyan válasszunk?

  Az otthonunkhoz leginkább illő, legmegfelelőbb bejárati ajtó kiválasztása nem mindig olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen sok szempontot kell figyelembe venni.

  (256 megtekintés)
 • Star rejtett szárnyas panelajtó
  2021. márc. 26
  Star rejtett szárnyas panelajtó

  A rejtett szárnyas panelajtó kifejlesztését kifejezetten azon felhasználók igényei ihlették, akiknek elsődleges szempontot jelent az esztétikum. Azaz olyan megjelenést szeretnének kölcsönözni otthonuknak, mely a letisztultságot, az egyszerű, de kifejezetten impozáns ízlésvilágot tükrözi. Az egyéni elképzelések és különleges kívánságok a Star rejtett szárnyas panelajtóval egyszerűen megvalósíthatók.

  (409 megtekintés)
 • Mitől vált olyan népszerűvé az alumínium bejárati ajtó?
  2020. dec. 18
  Mitől vált olyan népszerűvé az alumínium bejárati ajtó?

  Napjaink építészeti sajátosságai a letisztult, egyszerű architektúrában öltenek testet, mely a szögletes formák szívélyes alkalmazásával párosul, változatos színvilággal ékesítve.

   

  (1621 megtekintés)