• Környezettudatosság a nyílászárók esetében
  2021. nov. 24
  Környezettudatosság a nyílászárók esetében

  A környezetvédelem és a fenntartható jövő biztosítása korunk egyik legfontosabb feladata. A környezetünk megóvása kis lépésekkel kezdődik, olyan dolgokkal, melyeket saját háztartásunkban is meg tudunk valósítani. Úgy mint a megújuló energiaforrások alkalmazása, vagy korszerű nyílászáró rendszerek használata.

  (431 megtekintés)
 • Hőszigetelt ablak a tökéletes klímához
  2021. nov. 11
  Hőszigetelt ablak a tökéletes klímához

  Egy lakás megfelelő és költséghatékony energiaháztartásának sok összetevője van, melyek közül az egyik legfontosabb tényező a minél hatékonyabb hőszigetelés. Maga a hőszigetelés is egy rendkívül összetett dolog, a falak, födémek, tetőtér stb. szigetelése mellett a legnagyobb gondot a nyílászárók professzionális szigetelésére kell fordítani, ugyanis ennek hiányában rengeteg energia és pénz mehet kárba.

  (346 megtekintés)
 • Ablak beépítés
  2021. szept. 03
  Ablak beépítés

  Az ablakcsere mindig kényes kérdés, hiszen nagy gondot kell fordítanunk arra, hogy milyen típusú, minőségű, alapanyagú ablakokat szeretnénk beépíteni otthonunkba. Számos dolgot szem előtt kell tartani, kezdve a legkézenfekvőbb hő-, és hangszigetelési paraméterektől, a páraáteresztésen és az időtállóságon keresztül a megjelenésig.

  (507 megtekintés)
 • A 3 rétegű üveg ablak mikor a legjobb választás?
  2021. aug. 03
  A 3 rétegű üveg ablak mikor a legjobb választás?

  Manapság gyakran találkozhatunk olyan kifejezésekkel, hogy két-, illetve háromrétegű ablak, de mit is jelent ez tulajdonképpen, illetve milyen teljesítménybeli különbségeket vélhetünk felfedezni ezek között és mikor melyik típust célszerű választani?

  (489 megtekintés)
 • A Superial i+ ablak rendszer sajátosságai
  2020. dec. 16
  A Superial i+ ablak rendszer sajátosságai

  A modern alumíniumablakok a nyílászárók új generációját képviselik, hiszen kialakításuk, megjelenésük és funkcionalitásuk terén is korábban szinte soha nem látott paraméterekkel bírnak.

  (1235 megtekintés)