• Ablak beépítés
  2021. szept. 03
  Ablak beépítés

  Az ablakcsere mindig kényes kérdés, hiszen nagy gondot kell fordítanunk arra, hogy milyen típusú, minőségű, alapanyagú ablakokat szeretnénk beépíteni otthonunkba. Számos dolgot szem előtt kell tartani, kezdve a legkézenfekvőbb hő-, és hangszigetelési paraméterektől, a páraáteresztésen és az időtállóságon keresztül a megjelenésig.

  (132 megtekintés)
 • A 3 rétegű üveg ablak mikor a legjobb választás?
  2021. aug. 03
  A 3 rétegű üveg ablak mikor a legjobb választás?

  Manapság gyakran találkozhatunk olyan kifejezésekkel, hogy két-, illetve háromrétegű ablak, de mit is jelent ez tulajdonképpen, illetve milyen teljesítménybeli különbségeket vélhetünk felfedezni ezek között és mikor melyik típust célszerű választani?

  (164 megtekintés)
 • Alumínium ablak előnyei
  2021. márc. 20
  Alumínium ablak előnyei

  Napjaink architektúrájának kifejezetten virágzó szegmensét jelenti az alumínium nyílászárók beépítése, hiszen a lehetőségek széles tárházát kínálják ezek a gyártmányok, s az csak rajtunk múlik, hogy miként élünk ezekkel az előnyökkel. Az egyedi igények mindig is meghatározó szerepet játszottak az építészet stílusvilágának alakulásában, s ez ma sincs másképp. Az alumínium ablak szerkezeténél, kialakításánál fogva, és alapanyagából adódóan rengeteg féle módon és különböző célokra alkalmazható igény szerint.

  (389 megtekintés)
 • A Superial i+ ablak rendszer sajátosságai
  2020. dec. 16
  A Superial i+ ablak rendszer sajátosságai

  A modern alumíniumablakok a nyílászárók új generációját képviselik, hiszen kialakításuk, megjelenésük és funkcionalitásuk terén is korábban szinte soha nem látott paraméterekkel bírnak.

  (986 megtekintés)