2023. ápr. 19

Ablakgyártó cég Magyarországon

ablakgyártók Magyarországon: Realtherm Kft

Hazánkban több olyan kisebb-nagyobb vállalkozás is működik, melyek elsősorban, vagy kizárólagosan nyílászárók gyártásával, forgalmazásával foglalkoznak. A bőség zavarában ugyanakkor nem mindig egyszerű megtalálni, hogy melyek azok az ablakgyártó cégek és termékek, melyek valódi minőséget képviselnek, megbízhatóak és emellett elérhető árakkal operálnak. Amennyiben Ön sincs teljesen tisztában a hazai nyílászáró piac jellemzőivel és szereplőivel, engedje meg, hogy segítsünk eligazodni!

 

Az ablakgyártó cégek élvonalában


Először magunkról ejtenénk néhány szót, ugyanis büszkén állíthatjuk, hogy már évek óta a magyar nyílászáró piac megkerülhetetlen résztvevői vagyunk, sőt az utóbbi időkben folyamatosan a piacvezető ablakgyártó cégek között szerepelünk és népszerűségünk töretlenül ível felfelé. A sikereink mögött természetesen rengeteg munka áll, azonban végső soron minden befektetett energia meghozza a gyümölcsét. A Realtherm kft. alappillérei a páratlan minőség, az elhivatottság, a szakértelem, az ügyfélközpontú gondolkodásmód és a folyamatos innováció, míg más ablakgyártók Magyarországon ezekre nem feltétlenül fordítanak kellő figyelmet. 

Mindezek jegyében termékeink előállításához Európa szerte elismert márkák profilrendszereit használjuk a legmodernebb eszközökkel és eljárásokkal, nyíregyházi üzemünkben. Népszerűségünk egyik titka, hogy mi elsősorban az egyedi és különleges elképzelések megvalósítására specializálódtunk. Ez röviden azt jelenti, hogy Önnek személyre szabott, otthona stílusához illő megjelenésű ablakokat gyártunk olyan funkciókkal és paraméterekkel, melykre a profilrendszerink lehetőséget adnak. Talán nem túlzás azt állítani, hogy más ablakgyártók Magyarországon ezt nem tudják garantálni, hiszen a nagyüzemi termelés alapvetően a standard, szabványos méretű és formavilágú nyílászárókra fókuszál.

 

A Realtherm Kft. termékkínálata

Külföldi partnereink belénk vetett bizalmát mi sem bizonyítja jobban, hogy 2017-ben már ötödször nyertük el fő beszállítónk a Deceuninck megtisztelő tanúsítványát, miszerint mi vagyunk a legnagyobb profil forgalmat elérő partnere Magyarországon az ablakgyártó cégek között. Ugyanakkor más Európa szerte ismert gyártók profilrendszereit is használjuk az ablakok és ajtók összeállítása során, mint például a Rehau.

Termékeink kétféle alapanyagból készülnek, műanyagból és alumíniumból, melyek nem csupán hosszú ideig problémamentesen megállják a helyüket, de újrahasznosíthatók is. Az általunk forgalmazott gyártmányok jelentős része eleve újrahasznosított alapanyagokból készül, ezzel szemben más ablakgyártók Magyarországon nem minden esetben fordítanak nagy hangsúlyt a környezetvédelemre.

 

Színvonalas ablakgyártó cég Magyarországon
A Realtherm Kft. évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a hazai ablakgyártó cégek között.

 

Elsősorban fókuszáljunk most tehát az ablakokra és tekintsük meg részletesebben is, hogy milyen profilrendszereket találhat meg nálunk, illetve miképp tudunk ezekből Önnek teljesen egyedi és különleges nyílászárókat varázsolni. 

Két gyártó ablakprofiljait alkalmazzuk, mégpedig a már említett Deceuninck és Rehau cégekét. Ezek az Vision,Eurodesign, Elegant és Synego profilok. Más ablakgyártók Magyarországon ugyancsak használják az említett profilokat, azonban messze nem mindegy, hogy a végeredmény milyen minőséget képvisel majd, hiszen remek alapanyagokból is lehet silány termékeket gyártani.

A Deceuninck Vision műanyag ablak profilok kiemelkedő hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Nagyon jó ár-érték arányú választás, így nem véletlen, hogy piacvezető terméknek számít. Mindezt az egyedi formatervezés és strapabíró kialakítás teszi lehetővé. Az Vision ablakok öt légkamrájukkal, 76 mm-es profilvastagságukkal és 3 rétegű üvegezésükkel garantáltan megállják a helyüket bármilyen épülettípuson, ráadásul 50 féle dekorfólia közül válogathat a pazar színvilág érdekében. 

A Deceuninck másik jeles képviselője az Elegant ablakprofil, amely 6 légkamrával kapható. Az 52 mm-es 3 rétegű üvegezéssel és 76 mm-es profilvastagsággal a páratlan hő-, és hangszigetelési teljesítmény garantált. A megjelenés kompromisszumok nélküli, a modern dizájn és a minimalista stílus egyszerre jellemzi. Az elsődleges szempontok között szerepel, hogy a funkcionalitás a lehető legteljesebb módon párosuljon a formavilág adta lehetőségekkel. Egyéni igényeinek megfelelően, tetszés szerint akár 50 féle stílusos dekorfólia közül is válogathat.

A Rehau belépő szintű ablakprofilja az Eurodesign fantázianevet használja, mely egy egyszerű és takarékos rendszer. 70 mm-es profilvastagság és 5 légkamra jellemzi, kér és három rétegű övegezéssel egyaránt kérhető. Letisztult egyenes vonalvezetés jellemzi, a már megszokott Rehau minőségben. Számos népszerű dekorfóliával kasírozható, így a dizájnról sem kell lemondania a megfizethető ár mellett.

A Rehau vastagabb ablakprofilja a Synego nevet viseli. Ez a termék egyszerre kínál csúcsminőséget és költséghatékony alternatívát. A 80 mm-es beépítési mélység, a 7 légkamra és a 3 rétegű üvegezés egyedülálló megoldást jelentenek a modern építészet világában. A fent leírt termékekhez hasonlóan a Synego műanyag ablakprofilok is népszerűek a színek és formák változatosságának köszönhetően. Végül, de nem utolsósorban ezek az ablakok egyedülálló HDF-formulával vannak ellátva, ami megkönnyíti a tisztán tartásukat. A Synego a színválaszték tekintetében a dobogó legfelső fokán áll, több mint 60 színnel.

Ne feledje, a Realtherm kft. egyedi minőséget képvisel a hazai ablakgyártó cégek körében! Amennyiben bővebben szeretne tájékozódni az általunk gyártott és forgalmazott műanyag ablakokról, akkor tekintse meg katalógusainkat, vagy olvassa el a részletes termékleírásokat honlapunkon! Ha egy megbízható, precíz és nívós ablakgyártó céget keres, akkor mi vagyunk az Ön emberei!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen tőlünk árajánlatot weboldalunkon keresztül!


(325 megtekintés)
vissza