2020. dec. 16

A Superial i+ ablak rendszer sajátosságai

Alumínium ablak - Superial i+

A modern alumíniumablakok a nyílászárók új generációját képviselik, hiszen kialakításuk, megjelenésük és funkcionalitásuk terén is korábban szinte soha nem látott paraméterekkel bírnak. A modern architektúra és az egyedi dizájn ötvözetének jegyében születtek meg ezek a termékek, melyek a lehetőségek széles palettáját kínálják a vásárlóknak. A következő cikkünkben a Superial i+ ablak rendszer sajátosságait foglaljuk össze néhány mondatban.

 

A minőség érték


A Realthermnél számos alumíniumból készült, magas minőségi elvárások mentén kialakított alumínium nyílászárókat forgalmazunk. Az ablakok terén a két fő márka, amivel dolgozunk a Star és a Superial. E kettő közül most a Superial termékcsalád egyik tagjával, az i+ nevű alumínium rendszerrel fogunk részletesebben foglalkozni, s kifejteni, hogy miért érdemes ezt a gyártmányt választania.

 

Küllem


Kezdjük talán a megjelenéssel, a külső vonásokkal, hiszen ez az a tulajdonság, amit az ember egy kiállítóteremben is elsőként vesz észre. A Superial i+ rendszer egyik sajátossága a rendelkezésre álló profilok széles palettája, hiszen a formák, a kialakítás minősége és a színvilág megannyi kombinációját ötvözheti, ha ezen árucikkek mellett teszi le voksát. Az alumínium ablak vonásaira jellemző harmonikus megjelenés igényessé és esztétikussá varázsol minden háztartást, s rendkívüli módon fel tudják dobni az épületek arculatát, akár a külső-, akár a belső architektúrát szemléljük. A tökéletes összhang eléréséhez választhat a négyszögletes és a lekerekített dizájnok közül is. A nyílászárók alakja mindazonáltal az esztétikumon túl lehetővé teszik különféle vasalatok alkalmazását is, mint például a rejtett zsanérokat, melyekkel még tovább fokozható a küllem teremtette szépség. Egyúttal a megjelenés terén tanúsított előnyök nem merülnek ki ennyiben. Lehetőség van példának okáért az ablakokat függönyfalas rendszerekbe beépíteni, illetve a Superial i+ elérhető egyszárnyú, kétszárnyú, kifelé nyíló, befelé nyíló kivitelben is. A színválasztékról pedig csak annyit, hogy a RAL színskála szinte minden eleme megvalósítható, de akár az Aliplast Wood Colour Effect fautánzatú festés is elérhető egyebek mellett.

 

alumínium ablak, a nyílászárók új generációja

A modern építészet meglehetősen kedveli a szögletes formákat, melybe az alumínium ablak tökéletesen beleillik

 

Teljesítmény


Az idom után térjünk is át a teljesítménnyel kapcsolatos paraméterek ismertetésére is, hiszen végső soron ez az, ami igazán fontos. Az i+ rendszerek felhasználásával gyártott nyílászárók a gyakorlatban már rengetegszer bizonyították, hogy bárhol megállják helyüket. Nem véletlen, hiszen a méltán híres és piacvezető Superial rendszer szerkezeti megoldásaira alapoznak. A Superial i+ ennek fényében egy emeltszintű hőszigetelési jellemzőkkel rendelkező ablakok, ajtók gyártására kifejlesztett rendszer. Ez többek között abban nyilvánul meg, hogy a nyílászárók keresztmetszeti hőátbocsátási tényezője alig éri el a 1,08 W/m2K-ot. Ez a kivételes hőszigetelési érték a speciális hőszigetelő stégek közé, valamint az üveg köré helyezett kiegészítő betétek használatával valósítható meg, így ez a megoldás akár 0,2 - 0,4 W/m2K értékkel javíthatja a keresztmetszet szigetelését. Ez persze nagyban függ attól, hogy melyik változatot részesíti előnyben, hiszen eltérő üvegvastagság közül választhat, kezdve a 14mm-től, egészen a 61 mm-es kivitelig. Az i+ rendszer egy három légkamrás szerkezet, mely egyaránt használható fix üvegportálokhoz, egy-és kétszárnyú, befelé és kifelé nyíló ablakok gyártásához egyaránt.

A Superial i+ rendszer remekül ötvözi a modern ablakszerkezeti megoldásokat, a tökéletes funkcionalitás és esztétikum jegyeinek párosításával. Lakóépületek, illetve közhasznú épületek nyílászáróiként érdemes az i+ rendszerrel kalkulálni.

Ha tehát Ön is nyílászárócsere előtt áll, mindenképp érdemes fontolóra vennie i+ rendszert, hiszen mind megjelenésben, mind szigetelésben rendkívüli termékről van szó. Emellett fontos szempont a biztonsági tényező, ugyanis a széles üvegezési kínálat lehetővé teszi betörésgátló üvegek használatát is. A szigetelési paraméterekből fakad a magas színvonalú energetikai hatékonyság, így a szóban forgó alumínium ablak egyúttal a környezetvédelem érdekeit is képviseli.

 


Tekintse meg kínálatunkat >

(1030 megtekintés)
vissza
  • a műanyag ablak jó választás
    6 ok amiért a műanyag ablak jó választás
  • műanyag ablak tisztítás
    Hogyan tartsuk tisztán és működőképesen műanyag ablakainkat?