2018. márc. 19

A 2018-as év divatszínei - legyen trendi a nyílászáród is!

trendi műanyag bejárati ajtó és ablak divatszínei

Az idei évet a lakberendezési trendek területén a merészség és a sokféleség jellemzi, a különböző színek, stílusok és textúrák jól megférnek egymás mellett. Ha igazán modern és egyedi hatást szeretnénk elérni, a nyílászárók színeit is érdemes ezekhez igazítanunk. Az általunk forgalmazott műanyag bejárati ajtók és műanyag ablakok akár 40 féle dekorfóliával és gyakorlatilag korlátlan színválasztékot lehetővé tévő alumínium burkolattal érhetőek el, így mindenki megtalálhatja kedvencét!

 

otthonos trendi nyílászárók: műanyag ablakok és bejárati ajtók

 

Íme 2018 legmeghatározóbb trendjei:

A pasztell helyett vidám, élénk színek
A figyelemfelkeltő hatás elérése érdekében érdemes ezeket komplementer színeikkel társítani. Játékos összkép érhető el például, ha jádezöld falunkat narancsos árnyalatú műanyag ablakokkal dobjuk fel.

Fa mintázat – az örök klasszikus
Ahogyan a falakon és a padlózaton is megjelennek a természetes fahatású burkolatok, úgy a nyílászárók színválasztásánál is nyugodtan alkalmazhatunk klasszikusabb megoldást.  Műanyag bejárati ajtóink és műanyag ablakaink természetes fa mintázattal is elérhetőek!

Elegáns fémes csillogás
Az elmúlt néhány évben rendkívül divatosak voltak a fémes színek, melyek gyakran hangsúlyosabb textúrákkal párosultak. Az erősebb, fémes árnyalatok idén megszelídülnek, sokkal elegánsabbá és visszafogottabbá válnak.

Természetközeli kékek és zöldek
Az idei év a természetközeli színekről is szól. A terrakotta és a narancs mellett a pávakék, tengerészkék, és a keleties árnyalatú jádezöld is hódít. Ezekkel az árnyalatokkal rendkívül jól párosítható egy halvány kávébarna, narancsos vagy fehér árnyalatú műanyag ablak vagy bejárati ajtó.

 

visszafogott elegancia a műanyag bejárati ajtók területén


Visszafogott elegancia: a fekete
A szürke ugyan még mindig hódít, de mellette a teljesen sötét árnyalatok is megjelentek: a mély, tisztaszín fekete és a kékes hatású indigó fekete idén nagyon divatos, melyeket másodlagos élénk színek alkalmazásával még jobban feldobhatunk. Mondjuk mit szólnál egy trendi fekete szobához élénkzöld műanyag ablakokkal?

(3266 megtekintés)
vissza