2017. márc. 13

6 ok amiért a műanyag ablak jó választás

a műanyag ablak jó választás

 6 ok, amiért a műanyag ablak jó választás

 

Felejtsük el a műanyag ablakokkal kapcsolatosan meglévő tévhiteket, és vegyük górcső alá a valódi tényeket, hogy miért érdemes ma műanyag ablakokat vásárolni?

 

1. A műanyag ablakok kiemelkedőek az ár-érték arány tekintetében
A műanyag ablakok már a megvásárlásukkor alacsonyabb árkategóriát képviselnek, mint alumínium, vagy faalapú társaik, miközben az élettartama jóval kevesebb karbantartás mellett hosszabb, mint előbb említett társai.


2. A műanyag ablakok karbantartása egyszerű

A műanyag ablakok esetében kiemelten csak néhány dologra kell odafigyelnünk, hogy azt az eredeti állapotának megfelelően tudjuk megtartani az évek során. Amennyiben megfelelő mosószerrel tisztogatjuk az ablakokat, és a műanyag profilt, nem felejtkezünk meg a vasalatok évi egyszeri megolajozásáról, és figyelünk a tok tömítéseinek rendszeres ápolására, továbbá a vízelvezető nyílásokat is tisztán tartjuk úgy már ténylegesen segítettük a műanyag ablakot az eredeti állapotának megőrzésében.

 

3. A műanyag ablakok az energiatakarékosság tekintetében elsők a piacon kapható többi termékhez képest.
Ez mit jelent pontosan? Az energiahatékonyság egyik fokmérője a hőszigetelés, amelynek milyenségét meghatározza az adott műanyag ablak tokja. A műanyag ablakok többkamrás profilrendszere lehetővé teszi a fa és alumínium ablakoknál hatékonyabb hőszigetelést. Ez pedig nemcsak a fűtésszámlánkat, de a pénztárcánkat is kíméli, emellett energiatakarékossága folytán környezetkímélő is. Az energiahatékonyság szempontjából kimagasló eredményt érnek el a három rétegű üvegezéssel gyártott műanyag ablakok, amelyeket a passzívházak kialakításánál is rendszeresen használnak.


4. A műanyag ablakok bírnak a leghosszabb élettartammal

A műanyag ablakok megfelelő karbantartás mellett akár több évtizedig szolgálhatják Ön és családtagjai kényelmét, így ez az egyszeri befektetés nemcsak éves szinten segíti Önt az alacsonyabb fűtésszámla elérésével, de lakása/háza eladásakor is pozitív hatással lesz az eladandó ingatlan értékére.


Tudta?
Egy különleges üvegragasztási technológia segítségével akár 2,6 méter magas ablakok is kialakíthatóak pl. a Synego ablakcsalád tagjaiból. Így egy passzívház esetén sem kell aggódnia a lakás fényellátását illetően, hiszen energiatakarékosan, egyedi üvegezési méreteket megadva, akár 50miliméter vastag üvegekkel díszíthetjük fel lakását.műanyag ablak egyedi üvegezési méretekkel

Műanyag ablak: egyedi üvegezési méretekkel is kérhetőek.

 

5. A műanyag ablak ma már nem csak hófehér! 
Téves gondolat, hogy műanyag ablakokat ma is csak a standard hófehér színben lehet kapni. A gyártási technológia fejlődését követően ma már teljesen személyre szabott egyedi megjelenést tudunk biztosítani ablakainak:

  • A Titanium színek prémium felületkezelésével exkluzív alumínium és fémhatású megjelenést, vagy
  • A különböző színű elegáns mintázatú fafelületek használatával klasszikus és időtlen stílusba öltöztethetjük lakását.
  • Ha Ön a modern stílus híve, úgy divatos szürke színárnyalatok közül is válogathat.

A műanyag ablakokra kasírozott strapabíró, és magas minőségű, a hőmérsékletingadozásra és UV sugárzással szemben kiváló ellenálló képességű fóliák egy-vagy kétoldalasan is felhasználhatóak, vagyis más megjelenése lehet az ablaknak a ház homlokzatát, illetve a ház belső tereit figyelembe véve.

 

6. A műanyag ablak kiváló hangszigetelő képességgel is bír

Minden lakásban kiemelten fontos, hogy ne csak a megjelenését illetően legyen komfortos, de a földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül a nyugalom szigetévé váljon a stresszes mindennapok nyüzsgésében. Műanyag ablakaink kiváló hangszigetelést kínálnak, amelyek nemcsak a lakás értékén javítanak, de biztosítják az Ön nyugalmát, és ezáltal egészségének megőrzését is szolgálják.

 

műanyag ablak kiváló hangszigetelő

Műanyag ablak: Kiváló hangszigetelő képességével biztosítja a nyugodt hangulatot a lakásban.

 

(7151 megtekintés)
vissza