2018. okt. 11

4+1 érv az Elegant műanyag ablakok mellett

Miért pont Balance ablakot válasszunk?

Kiváló terméktulajdonságok és magas színvonalú kivitelezés. Mindez méltányos áron. Ez az a páratlan egyensúly, melyet mindenki keres, ha nyílászáró vásárlásról van szó. A sokoldalú Elegant műanyag ablak passzív ház jellegű épületek, szigetelt panel vagy téglalakások és új építésű házak modern kiegészítője. 

Nem hiszed? Íme, 4 + 1 érv, mely biztosan meggyőz majd: 

 

1# Prémium minőség magyar gyártótól, korszerű német technológiával


Elegant termékcsaládunk kivitelezésénél, – akárcsak valamennyi nyílászárónk esetében – a kifogástalan minőség és a vevőbarát ár alapvető feltételként jelenik meg. Nem véletlen, hogy egyre többen választják ezt a német csúcstechnológiával készülő, prémium termékcsaládot. 

 

2# Tökéletes hőszigetelés és energiahatékonyság 


6 légkarma, 25 mm mélyen elhelyezett üvegezőhorgony és minőségi ablaktömítés… ez a tökéletes recept az elsőrangú hőszigetelésre. Spórolj évente akár több tízezer forintot egy Elegant műanyag ablak megvásárlásával! 

 

energiahatékony és hőszigetelt műanyag ablak

 

3# A zajos otthon a múlté 


A belvárosban élsz? Gondot okoz az elhaladó autók zaja? Szeretnél végre nyugodtan pihenni? Az Elegant műanyag ablakok hangszigetelő képessége akár 46 dB-ig fokozható, mely garantálja, hogy a pihenéssel eltöltött órák szinte teljes csendben, minimális zajszint mellett teljenek. 

 

zajszigetelt ablakok a nyugodt mindennapokért

 

4# A biztonság alapkövetelmény 


Tudjuk, hogy otthonod védelme számodra kiemelten fontos. Éppen ezért Elegant műanyag ablakainkat dupla rögzítésű üveglécekkel, dupla biztonsági zárócsappal és zárfogadóval szereljük fel. Az alapopcióban elérhető leemelésgátló ajtópántok pedig szintén extra védelmet biztosítanak. 

 

+ 1# Ezerarcú, minden igényt kielégítő design 


Modern egyenes, vagy elegáns íves (vízvezetős) szárnyprofilt szeretnél? Jó lenne, ha nem csak unalmas, fehér színben tudnál műanyag ablakot választani? Erre is van lehetőséged! Sőt! Elegant ablakainkat trendi, szürke alaptesttel is megrendelheted, ami még tovább fokozza az egyedi kinézetet, még nyitott állapotban is.  

Szinte bármilyen építészeti stílushoz remekül igazodnak, legyen az egy óriási luxusszálloda vagy egy takaros családi ház a kertváros szívében. 


(2629 megtekintés)
vissza