• Star rejtett szárnyas panelajtó
  2021. márc. 26
  Star rejtett szárnyas panelajtó

  A rejtett szárnyas panelajtó kifejlesztését kifejezetten azon felhasználók igényei ihlették, akiknek elsődleges szempontot jelent az esztétikum. Azaz olyan megjelenést szeretnének kölcsönözni otthonuknak, mely a letisztultságot, az egyszerű, de kifejezetten impozáns ízlésvilágot tükrözi. Az egyéni elképzelések és különleges kívánságok a Star rejtett szárnyas panelajtóval egyszerűen megvalósíthatók.

  (123 megtekintés)
 • Alumínium ablak előnyei
  2021. márc. 20
  Alumínium ablak előnyei

  Napjaink architektúrájának kifejezetten virágzó szegmensét jelenti az alumínium nyílászárók beépítése, hiszen a lehetőségek széles tárházát kínálják ezek a gyártmányok, s az csak rajtunk múlik, hogy miként élünk ezekkel az előnyökkel. Az egyedi igények mindig is meghatározó szerepet játszottak az építészet stílusvilágának alakulásában, s ez ma sincs másképp. Az alumínium ablak szerkezeténél, kialakításánál fogva, és alapanyagából adódóan rengeteg féle módon és különböző célokra alkalmazható igény szerint.

  (95 megtekintés)
 • Emelő-toló erkélyajtó, ha elegáns megoldást keres
  2021. márc. 10
  Emelő-toló erkélyajtó, ha elegáns megoldást keres

  Milyen egy mutatós emelő-toló erkélyajtó?
  Otthonunk arculatának hangsúlyos összetevői a nyílászárók, ajtók, ablakok megjelenése, hiszen általában ezekkel szembesülünk először. A nyílászárókon belül különleges helyet foglalnak el az erkélyajtók. Az erkélyajtóknak mondhatni két fő típusa van mechanikai szempontból, a toló-bukó, illetve az emelő-toló ajtók. Noha mindkét verziót előszeretettel alkalmazzák, az előbbi típusok egyre inkább teret vesztenek az emelő-toló rendszerekkel szemben, hiszen nem csak praktikusabbak, könnyebben mozgathatók, de a megjelenésüket tekintve is egy impozánsabb, kecsesebb formát vélhetünk felfedezni.

  (140 megtekintés)
 • Félig üveges műanyag bejárati ajtó
  2021. márc. 06
  Félig üveges műanyag bejárati ajtó

  A modern műanyag ajtók a folyamatos fejlesztés és innováció eredményeként rendkívül időtállók, hiszen egy bejárati ajtónak hosszú évekig ellen kell állniuk az időjárás viszontagságainak. Továbbá nem igényelnek különösebb karbantartást, takarításuk pedig igen egyszerű. A félig üveges műanyag bejárati ajtó esetében sincs ez másképp.

  (358 megtekintés)
 • Ablakcsere a korszerűsítés és energiatakarékosság jegyében
  2021. jan. 11
  Ablakcsere a korszerűsítés és energiatakarékosság jegyében

  Világszerte nagy problémát, és felesleges kiadásokat jelentenek a háztartásokban az elavult nyílászárórendszerek használata. Az olyan ablakok megléte miatt, melyek nem szigetelnek megfelelően, az egyes családok szó szerint feleslegesen dobják ki a pénzt az ablakon a fűtés vagy klimatizáció jegyében.

  (758 megtekintés)
 • Mitől vált olyan népszerűvé az alumínium bejárati ajtó?
  2020. dec. 18
  Mitől vált olyan népszerűvé az alumínium bejárati ajtó?

  Napjaink építészeti sajátosságai a letisztult, egyszerű architektúrában öltenek testet, mely a szögletes formák szívélyes alkalmazásával párosul, változatos színvilággal ékesítve.

   

  (1331 megtekintés)