• Ablakcsere a korszerűsítés és energiatakarékosság jegyében
  2021. jan. 11
  Ablakcsere a korszerűsítés és energiatakarékosság jegyében

  Világszerte nagy problémát, és felesleges kiadásokat jelentenek a háztartásokban az elavult nyílászárórendszerek használata. Az olyan ablakok megléte miatt, melyek nem szigetelnek megfelelően, az egyes családok szó szerint feleslegesen dobják ki a pénzt az ablakon a fűtés vagy klimatizáció jegyében.

  (594 megtekintés)
 • Mitől vált olyan népszerűvé az alumínium bejárati ajtó?
  2020. dec. 18
  Mitől vált olyan népszerűvé az alumínium bejárati ajtó?

  Napjaink építészeti sajátosságai a letisztult, egyszerű architektúrában öltenek testet, mely a szögletes formák szívélyes alkalmazásával párosul, változatos színvilággal ékesítve.

   

  (1156 megtekintés)
 • A Superial i+ ablak rendszer sajátosságai
  2020. dec. 16
  A Superial i+ ablak rendszer sajátosságai

  A modern alumíniumablakok a nyílászárók új generációját képviselik, hiszen kialakításuk, megjelenésük és funkcionalitásuk terén is korábban szinte soha nem látott paraméterekkel bírnak.

  (382 megtekintés)
 • Biztonsági ajtók a betörések ellen
  2020. nov. 10
  Biztonsági ajtók a betörések ellen

  A nem megfelelő nyílászárók tökéletes célpontokat jelentenek a betörőknek, tolvajoknak, hiszen a régi, elavult, vagy gyenge minőségű ajtókat, ablakokat könnyszűrrel kinyitják, s pillanatok alatt kirabolhatják.

  (977 megtekintés)
 • Szakmai elismeréseink 2020-ban
  2020. nov. 05
  Szakmai elismeréseink 2020-ban

  Minden vállalkozás tulajdonosát hihetetlen büszkeség tölti el, ha látja munkájának gyümölcsét beérni, s megtapasztalhatja milyen érzés céljainak megvalósítása. Ugyanakkor egy vállalkozás vezetője sosem lehet teljesen elégedett...

  (833 megtekintés)
 • Milyen zárat válasszunk műanyag bejárati ajtónkhoz?
  2018. nov. 22
  Milyen zárat válasszunk műanyag bejárati ajtónkhoz?

  Bejárati ajtónk biztonságossága 70%-ban a megfelelő zárszerkezeten múlik. Nyilván nincs olyan zár, amit ne lehetne feltörni. Azonban nem mindegy, hogy ez mennyi idő alatt történik meg, és milyen zajjal jár.

  (1834 megtekintés)