• Mit várhatunk el egy modern bejárati ajtótól?
  2021. okt. 19
  Mit várhatunk el egy modern bejárati ajtótól?

  A modern architektúrára jellemző, hogy megköveteli az egyszerű, letisztult formákat, azonban teret enged az egyéni elképzeléseknek, saját stílusvilágot tükröző megoldásoknak is. Persze a küllem mit sem ér, ha a funkcionalitás vagy a biztonság terén hiányosságokat tapasztalunk.

  (11 megtekintés)
 • Az anyagválasztás szempontjai új nyílászárónál
  2021. okt. 06
  Az anyagválasztás szempontjai új nyílászárónál

  Új ház építése, lakásfelújítás során a nyílászárók kérdése mindig központi szerepet kap. Hiszen több szempontból is mérlegelni kell, hogy milyen ablakokat, ajtókat szeretnénk otthonunkba. Noha a legfontosabb tényező kétség kívül a szigetelőképesség és a biztonság, manapság a megjelenés, dizájn is egyre inkább az elsődleges tényezők között szerepel.

  (6 megtekintés)
 • Helytakarékos erkélyajtóink Önt is elvarázsolják
  2021. szept. 23
  Helytakarékos erkélyajtóink Önt is elvarázsolják

  Napjainkban sokan keresik a helytakarékos megoldásokat, melyek összhangban vannak a XXI. századi lakberendezési trendekkel. Számos praktika és trükk létezik arra, hogy belső tereinket egyrészt nagyobbnak érezzük, másrészt, hogy ténylegesen nyerjünk némi teret.

  (64 megtekintés)
 • Ablak beépítés
  2021. szept. 03
  Ablak beépítés

  Az ablakcsere mindig kényes kérdés, hiszen nagy gondot kell fordítanunk arra, hogy milyen típusú, minőségű, alapanyagú ablakokat szeretnénk beépíteni otthonunkba. Számos dolgot szem előtt kell tartani, kezdve a legkézenfekvőbb hő-, és hangszigetelési paraméterektől, a páraáteresztésen és az időtállóságon keresztül a megjelenésig.

  (132 megtekintés)
 • Trendi építészeti megoldások
  2021. aug. 03
  Trendi építészeti megoldások

  Napjaink architektúrájának sajátosságai a sokszor extravagáns, nem mindennapi megoldások, vagy épp a letisztult elegáns formák, melyek hűen tükrözik az épületek, lakóházak tulajdonosainak stílusát, világnézetét. A XXI. században éppen ezért a valódi hangsúly az egyedi és páratlan építészeti megoldásokra helyeződik, melyben kiemelt szerep jut a nyílásszáróknak is.

  (149 megtekintés)
 • A 3 rétegű üveg ablak mikor a legjobb választás?
  2021. aug. 03
  A 3 rétegű üveg ablak mikor a legjobb választás?

  Manapság gyakran találkozhatunk olyan kifejezésekkel, hogy két-, illetve háromrétegű ablak, de mit is jelent ez tulajdonképpen, illetve milyen teljesítménybeli különbségeket vélhetünk felfedezni ezek között és mikor melyik típust célszerű választani?

  (163 megtekintés)