• Kültéri tolóajtó
  2023. aug. 29
  Kültéri tolóajtó

  A kültéri tolóajtók olyan innovatív megoldást jelentenek, amelyek a funkcionalitást és az esztétikát egyesítik. Számos előnnyel rendelkeznek, amelyeket érdemes megvizsgálni annak érdekében, hogy megértsük, miért választják egyre többen ezt az elegáns és praktikus ajtótípust.

  (126 megtekintés)
 • Hogyan válasszunk bejárati ajtót?
  2023. aug. 16
  Hogyan válasszunk bejárati ajtót?

  Az, hogy mi alapján és hogyan válasszunk bejárati ajtót okozhat némi fejtörést, ha azt szeretnénk, hogy leendő nyílászárónk minden téren megfeleljen az elvárásainknak. Az alábbiakban röviden megmutatjuk, hogy hogyan válasszunk bejárati ajtót.

  (108 megtekintés)
 • Harmonika teraszajtó, erkélyajtó
  2023. aug. 08
  Harmonika teraszajtó, erkélyajtó

  A terasz vagy, télikert egy lakóépület számára nem csupán funkcionális elem, hanem valódi dísze is lehet. Ezek az építészeti részletek nem csupán kibővítik a lakóteret, hanem egyedi karaktert és esztétikai vonzerőt is adnak az ingatlannak.

  (109 megtekintés)
 • Modern bejárati ajtó
  2023. júl. 11
  Modern bejárati ajtó

  A modern bejárati ajtók az elmúlt évtizedekben a lakóházak és egyéb épületek esztétikai elemeivé váltak. Az emberek egyre inkább ráébrednek arra, hogy az ajtó nem csupán egy egyszerű bejárati pont, hanem egy lehetőség az otthonunkban vagy irodánkban a személyiségünk, stílusunk kifejezésére és az elegáns megjelenés megteremtésére. 

  (404 megtekintés)
 • Tolóablak kiváló minőségben
  2023. jún. 19
  Tolóablak kiváló minőségben

  A kis alapterületű lakásokban nagy gondot kell fordítani a megfelelő térkihasználásra, hogy minden bútor, berendezés és mi magunk is kényelmesen elférjünk bármely helyiségben. 

  (588 megtekintés)
 • Ablak beépítési mélység, mit jelent?
  2023. máj. 23
  Ablak beépítési mélység, mit jelent?

  A nyílászárók kapcsán gyakran találkozhatunk azzal a kifejezéssel, hogy beépítési mélység, de mit is jelent ez tulajdonképpen és milyen hatással van az ablakok, vagy az ajtók hatékonyságára nézve? 

  (722 megtekintés)