• Kétszárnyú bejárati ajtó, akár speciális igények szerint
  2022. máj. 18
  Kétszárnyú bejárati ajtó, akár speciális igények szerint

  A bejárati ajtók elsődleges feladata otthonunk biztonságának megőrzése. Napjainkban azonban egyre nagyobb szerepet kap a funkcionalitás, a fenntarthatóság, és a megjelenés fogalma is. Egy jól megválasztott nyílászáró ugyanis nemcsak egy használati tárgy lesz.

  (10 megtekintés)
 • Kerek ablak, az egyedi megoldások kedvelőinek
  2022. ápr. 27
  Kerek ablak, az egyedi megoldások kedvelőinek

  Otthonunk arculatának kialakításában kétség kívül hatalmas szerep jut a nyílászáróknak, hiszen az ajtók, ablakok megjelenése, letisztultsága, formavilága visszatükrözi azt a stílust, amelyet mi magunk is képviselünk.

  (52 megtekintés)
 • Akadálymentes bejárati ajtók
  2021. dec. 15
  Akadálymentes bejárati ajtók

  A bejárati ajtó elsődleges funkciója, a közlekedés biztosítása, illetve, hogy megvédje otthonunkat az illetéktelen behatolóktól, garantálja a magánszférát. Az ajtó azonban fontos szerepet játszik a hő-, és hangszigetelés terén is, valamint a megjelenés, az esztétikum szintúgy hangsúlyos tényező egy-egy nyílászáró megvásárlása előtt. Van azonban még egy rendkívül fontos dolog, mely sajnos nem mindig kerül előtérbe, ez pedig a akadálymentes közlekedés biztosítása. 

  (455 megtekintés)
 • Környezettudatosság a nyílászárók esetében
  2021. nov. 24
  Környezettudatosság a nyílászárók esetében

  A környezetvédelem és a fenntartható jövő biztosítása korunk egyik legfontosabb feladata. A környezetünk megóvása kis lépésekkel kezdődik, olyan dolgokkal, melyeket saját háztartásunkban is meg tudunk valósítani. Úgy mint a megújuló energiaforrások alkalmazása, vagy korszerű nyílászáró rendszerek használata.

  (431 megtekintés)
 • Hőszigetelt ablak a tökéletes klímához
  2021. nov. 11
  Hőszigetelt ablak a tökéletes klímához

  Egy lakás megfelelő és költséghatékony energiaháztartásának sok összetevője van, melyek közül az egyik legfontosabb tényező a minél hatékonyabb hőszigetelés. Maga a hőszigetelés is egy rendkívül összetett dolog, a falak, födémek, tetőtér stb. szigetelése mellett a legnagyobb gondot a nyílászárók professzionális szigetelésére kell fordítani, ugyanis ennek hiányában rengeteg energia és pénz mehet kárba.

  (346 megtekintés)
 • Az anyagválasztás szempontjai új nyílászárónál
  2021. okt. 06
  Az anyagválasztás szempontjai új nyílászárónál

  Új ház építése, lakásfelújítás során a nyílászárók kérdése mindig központi szerepet kap. Hiszen több szempontból is mérlegelni kell, hogy milyen ablakokat, ajtókat szeretnénk otthonunkba. Noha a legfontosabb tényező kétség kívül a szigetelőképesség és a biztonság, manapság a megjelenés, dizájn is egyre inkább az elsődleges tényezők között szerepel.

  (369 megtekintés)