REHAU 70- EURODESIGN Bejárati ajtók

REHAU 70- EURODESIGN
VISION/ELEGANT
SYNEGO
Profil
70 mm, REHAU
Eurodesign profilrendszer
76 mm, DECEUNINCK
Vision/Elegant profilrendszer
80 mm, REHAU Synego
profilrendszer
Üvegezhetőség: 24 mm-től 52 mm-ig
Univerzális, 19 mm magasságú alumínium küszöb régi és új épületekhez, megszakított hőhíddal
Magas torziós merevség a tok illetve szárnyprofilban elhelyezett horganyzott zártszelvénynek köszönhetően
Kettős epdm gumitömítés
Protect vasalatrendszer
Három dimenzióban állítható, nagy teherbírású, kiemelésgátlóval ellátott pántok
40 féle színben rendelhető

Eurodesign műanyag bejárati ajtók

Biztonság, remek hőszigetelő tulajdonság, mindez rendkívül pénztárcabarát kivitelben! A modern, egyenes vonalvezetésű szárnyprofil igényes megjelenést kölcsönöz ennek a kiváló minőségű műanyag bejárati ajtónak. Kiválóan alkalmas különböző stílusú és megjelenésű házakhoz. Az 5 légkamrás Eurodesign műanyag bejárati ajtó stílusos formavilágával, masszív kivitelezésével igazán tartós és egyben költséghatékony megoldást nyújt, miközben teljesen mértékben kielégíti a 21. századi igényeket. 
 
Fő terméktulajdonságok:

Beépítési mélység (profilvastagság): 70 mm

Akadálymentesség: alacsony, 19 mm-es alumínium küszöb az akadálymentes használatért


Hőszigetelés:

  • Az ajtótok össz hőátbocsátási tényezője: Uf = 1,6 W/m2K
  • Teljes hőszigetelő érték: opciótól függően akár Ud = 1,2 W/m2K 

Biztonsági funkciók: mindegyik modell leemelésgátló ajtópánttal és kétlábas biztonsági üvegezőléccel van ellátva, így fokozva a teljeskörű biztonságérzetet. Felárral további biztonsági opciók is válaszhatóak.

 
Design: a 40 féle szín közül mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt; széles kínálat: műanyag bejárati ajtóinkat például egy-vagy kétszárnyú kivitelben, üveges vagy akár betétpaneles változatban is megvásárolhatja.

 

az eurodesign bejárati ajtó több szempontból is remek választás

 


Eurodesign bejárati ajtók

 

 

Ön gondolkodott már otthona összképét szemlélve azon, hogy valami még hiányzik, valami nem tökéletes, egyszerűen nincs meg az összhang? Majd egyszer csak ráeszmélt, hogy a bejárati ajtó megjelenése, formája, anyaga az, ami diszharmóniát teremt. Kétség nem fér hozzá, hogy minden ház, lakás, de akár iroda összképét igen hangsúlyosan meghatározza a bejárati ajtó, hiszen a külső szemlélődő tekintete először gyakran a nyílászárókkal találkozik. Lehetőségek széles választéka tárulkozik ma mindenki elé, azonban koránt sem mindegy, hogy milyen minőséget képviselő terméket választ otthona arculatához.

 

A Rehau Eurodesign profilrendszer 

Azzal bizonyára mindenki tisztában van, hogy rengetegféle bejárati ajtó létezik formát, kialakítást, alapanyagokat, szigetelőképességet, vagy biztonságtechnikát tekintve, de ezen felül ma már gyakran elsődleges szempontot jelent a kényelmi funkció, akadálymentesítés is, és persze az esztétikus megjelenés. Utóbbi egy összetett aspektusa a nyílászáró vásárlásnak, hiszen itt mindig az egyedi preferenciák érvényesülnek. Elsőre talán nehéz lehet eligazodni a hatalmas választékban, bonyolultnak tűnhet kiválasztani azt az egy, tökéletes bejárati ajtót, mely leginkább megfelel az elvárásoknak, akár funkcionalitás, akár esztétika, akár biztonságtechnikai szempontból.

Az alábbiakban megpróbálunk útmutatást nyújtani, és bemutatni az Eurodesign bejárati ajtók minden tulajdonságát, melyek igazán egyedivé és hasznossá teszik a szóban forgó terméket. 


Kiemelkedő szigetelőképesség

A Rehau profilrendszerből készült bejárati ajtók igazán remek választásnak bizonyulhatnak több szempontból is. Tulajdonságait tekintve egy rendkívül sokoldalú, biztonságos és esztétikus termékről beszélhetünk. Persze, mint minden esetben, az elsődleges nézőpont az a funkcionalitás. Lehet bármilyen szép, vagy biztonságos egy bejárati ajtó, ha az alapvető feladatokat nem képes biztosítani. Az Eurodesign bejárati ajtók azonban igen hatékonyan ötvözik ezeket a kritériumokat. És, hogy miért? Nos az rögtön világossá válik, ha rávilágítunk, hogy a 70 mm-es profilvastagság és a két-, vagy háromrétegű üvegezés együtt meglehetősen hatékony szigetelővé teszi az ajtót. Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy az Eurodesign bejárati ajtók teljes hőszigetelő értéke akár 1,2 W/m2K is lehet. Persze ez az adat önmagában nem árul el sokat, hiszen minden viszonyítás kérdése, ezért érdemes ezt összevetni azzal, hogy körülbelül mennyi a hőátbocsátási tényező javasolt követelményértéke. Eszerint egy bejárati ajtó esetében ez az érték 1,8 W/m2K körül van. Az ennél kisebb érték jobbnak számít, így már látható, hogy mennyivel hatékonyabbak az Eurodesign bejárati ajtók. 

Ez kiegészül azzal, hogy 5 légkamrával van kialakítva, ami újfent a hőszigetelő képesség terén játszik kiemelt szerepet. Nem szabad azonban elmenni a hangszigetelés mellett sem, hiszen ezek kéz a kézben járnak. Lényegében, a kialakításnak köszönhetően, a kintről beszűrődő zaj nagy részét képes felfogni, így Ön nyugodtan pihenhet, nem fogják zavarni a külvilág történései, főleg, ha ablakai is Eurodesign profilúak, de az már egy másik történetszál. 

Emellett még a vízzárás sem elhanyagolandó szempont. Az Eurodesign Rehau profilrendszer kettős epdm gumitömítéssel van ellátva, ami igazán hatékonyan állja a sarat az időjárás viszontagságaival szemben. Ennek köszönhetően a fém alkatrészek korrodációja elkerülhető, az ajtó hosszú évekig, akár évtizedekig is megállja a helyét. 

 

Akadálymentes kialakítás

Az Eurodesign bejárati ajtó legelőnyösebb tulajdonságai azonban nem merülnek ki ennyiben, hiszen ahogy azt már fentebb is említettük, ma már elsődleges szempontok között tartják számon a tudatos vásárlók a kényelmi funkciókat is. Ez különösen igaz például egy iroda, üzlethelyiség, bolt, étterem stb. esetében, ahol több kritériumnak is meg kell felelni az akadálymentesítés szempontjából. A szóban forgó ajtó egyik nagy előnye a sok közül éppen ebben rejlik, ugyanis küszöbe rendkívül alacsony, mindössze 19 mm, az akadálymentes használat érdekében, így akár a mozgássérültek is könnyedén használatba vehetik a bejárati ajtót.

 

Biztonságtechnika

Beszéltünk már a szigetelőképességről, megemlítettük az akadálymentes kialakítást is, így a következő sorokban a biztonságtechnikai paramétereket vesszük szemügyre. Minden nyílászáró hibát nem tűrő feladatai közé tartozik a biztonság, hiszen mindössze néhány ajtó és ablak választ el minket otthonunkban a külvilágtól, így kétségtelen, hogy a biztonságosság az egyik legfontosabb tényező, ha nyílászárót vásárol. Persze nehéz összehozni, hogy minden egybevágjon, a kiváló szigetelés, akadálymentesség, biztonságosság, nem beszélve a megjelenésről. Na de nem a Realthermnél, hiszen Eurodesign bejárati ajtóinkban mindent megtalál egyszerre, amire csak szüksége lehet. Mindegyik modell leemelésgátló ajtópánttal és kétlábas biztonsági üvegezőléccel van ellátva, így fokozva a teljes körű biztonságérzetet. Az Eurodesign bejárati ajtó MABISZ minősített rúdzárakkal, leemelésgátló ajtópántokkal van ellátva, de igény szerint kiegészíthető acélmerevített szendvicspanellel, vagy ragasztott biztonsági üveggel. 

 

optimum bejárati ajtók dizájnos kivitelben

 A lakásunk belső és külső dizájnjában egyaránt nagyot nyom a latba a bejárati ajtó megjelenése

 

Megjelenés és esztétika

Végül, azonban koránt sem utolsó sorban, szólni kell a megjelenésről, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen stílust képvisel az az ajtó, mely otthonunk egyik legkiemelkedőbb része. A bejárati ajtó meghatározza az épület egész arculatát, hiába csak egy kis szelete az összképnek, a súlya annál nagyobb ezen a téren. Mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogy milyen nyílászárókkal szeretné felszerelni a családi fészkét, el tudja dönteni, hogy mi az a stílusvilág mely leginkább harmonizál a saját, személyes ízlésével, illetve otthona többi részével. Az Eurodesign bejárati ajtók a funkcionalitás terén nyújtott kimagasló szolgáltatásokon túl a legmagasabb szintű esztétikum elérésére lettek hívatottak. Stílusos formavilágával, masszív kivitelezésével igazán tartós és egyben költséghatékony megoldást nyújt, miközben teljes mértékben kielégíti a 21. századi igényeket. A színvilág vonatkozásában 40 féle színárnyalat közül mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt, a kialakítás terén pedig választhat egy- vagy kétszárnyú kivitelt, üveges vagy betétpaneles változatot. Ezeket az opciókat pedig kedve szerint kombinálhatja, hiszen ügyfeleink egyedi igényei azok, melyek igazán különlegessé teszik az Eurodesign nyílászárókat és a Realthermet is. 

 

Mindent egybevetve tehát nem kevesebbet állítunk, mint hogy az Eurodesign bejárati ajtók egy az egyben megoldást jelentenek minden egyedi igényre. Egyfelől kiválóan ötvözik azokat a jellemzőket, melyek gyakran csak külön-külön találhatóak meg a termékekben. Ha a bemutatott bejárati ajtók mellett teszi le a voksát, nem kell lemondani egyetlen funkcióért sem egy másikért cserébe. A Realthermnél hisszük és valljuk, hogy a minőség terén nem érdemes kompromisszumot kötni. Vásárlóinknak igyekszünk olyan szolgáltatásokat és termékeket nyújtani, melyek kiemelkedőek a maguk kategóriájában, ráadásul bárki megtalálhatja a számára árban is legkedvezőbb ajánlatokat. Az Eurodesign ajtók kiválóan megállják helyüket az új építésű családi házakban, de a régebbi típusú épületekben egyaránt. Szigetelőképességének köszönhetően óriási összegeket spórolhat meg a fűtési szezonban így, ha lakásfelújításon töri a fejét, akkor sem kell tovább kutakodnia, Önnek az Eurodesign bejárati ajtóra van szüksége!

 

Ha Ön is úgy érzi, hogy az Rehau Eurodesign profilrendszerben megtalálta azt a bejárati ajtót, amit már régóta keresett, akkor nincs más teendője, mint ajánlatot kérni weboldalunkon, vagy, ha netán további kérdései lennének a témával kapcsolatban, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, készségesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Kérjen ajánlatot online űrlapunkon keresztül a város megjelölésével, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!