Alumínium bejárati ajtó

 

 

alumínium bejárati ajtó rendszerek   fém bejárati ajtó - Realtherm   alumínium bejárati ajtó különösen hatékony hőszigeteléssel

 

 

A műanyag bejárati ajtók mellett a modern architektúra világában egyre nagyobb teret nyer a különleges stílusvilágot képviselő alumínium ajtó is, melyen a hangsúly az alapvető funkciók ellátásán túl a megjelenésen, és a páratlan összhatáson alapul. Kivételes építészeti megoldásoknak szolgálnak alapanyagként a vizuális élmények érdekében, felhasználási módjának csupán a képzelet tud határt szabni.
Alumínium bejárati ajtó a modern stílius jegyében


Alumínium ajtó, a modern stílus jegyében

A Realtherm kínálatában szereplő minden alumínium bejárati ajtó, akárcsak műanyag társaik prémium kategóriát képvisel az építőipari, lakberendezési piacon, mindezt úgy, hogy árszabásunkat igyekszünk alacsonyan tartani, s minél több vásárlói igényt kielégíteni.

A Realtherm Alumínium bejárati ajtó különleges kialakításának hála úgy érezheti, a külső terek szinte már nappalija részét képzik, s páratlan lehetőségek nyílnak meg otthona arculatának alakításában.  A letisztult, egyszerű, ám modern és stílusos ajtóprofilok különlegessége a hatalmas üvegfelület, mely kimunkálásának köszönhetően teljes biztonságot nyújt. A színválaszték, valamint a formavilág széles választéka az opciók végtelen palettáját kínálja fel az újdonságra vágyóknak. A XXI. századi elvárások jegyében kifejlesztett ajtószerkezet egyrészt hosszú évekig ellenáll a szélsőséges időjárásnak, s emellett tökéletes hő- és hangszigetelést is teremt. Ez az a pont, ahol az önkifejezés találkozik a funkcionalitással. Az alumínium bejárati ajtó, és egyéb panelajtók új korszakot nyitnak az otthonteremtésben.


EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS

 

Minden általunk forgalmazott alumínium ajtó tökéletesen illeszkedik a különösen alacsony energiaigényű épületek kivitelezéséhez, illetve remek választásnak bizonyulhatnak az energiamegtakarítás jegyében történő felújításhoz is, hiszen akár a hagyományos épületek architektúráját is rendkívüli módon képesek feldobni. Termékeink között, az ügyfeleink igényeihez igazodva található egyszárnyú, kétszárnyú ajtó, kifelé és befelé nyíló alumínium ajtó egyaránt.  

 

 

Alumínium bejárati ajtó Debrecen

Egy fém bejárató ajtó rendkívüli módon javíthatja az ember közérzetét

 

Tökéletes kombináció

Az alumínium ajtók remekül kombinálják a biztonságos megoldások, a maximális teljesítmény és a tervezési szabadság elemeit.  Lényegében minden nemű épülettípushoz nyugodtan alkalmazható technológiáról van szó, minden téren a magas színvonalat, és az esztétikumot képviselik.

Az alumíniumból készült fém bejárati ajtó esetében rögtön feltűnik, hogy egy könnyű szerkezetű, ám ugyanakkor rendkívül masszív gyártmányról van szó. A stabilitás egyszerre kínál védelmet a betörések és a használat következtében bekövetkező deformitások ellen. A hosszú élettartam ennek fényében már abszolút nem meglepő. Ezen kívül még egy igen fontos dolgot érdemes szem előtt tartani az alumínium bejárati ajtó megvételekor, mégpedig a környezetkímélő mivoltukat. Ez alapvetően az alumínium hosszú élettartamának és a könnyű újrahasznosításnak köszönhető.

Akárcsak a műanyag, a fém bejárati ajtók esetében sem elégszünk meg a tökéletesnél kevesebb hőszigetelési paraméterekkel. A legújabb technológiai eljárásoknak köszönhetően az általunk forgalmazott minden alumínium bejárati ajtó maximálisan kielégíti a hő- és hangszigeteléssel kapcsolatos elvárásokat. A hőszigetelés mellett a bejárati ajtók egy fontos aspektusa a szélállóság és a vízzárás, de a légáteresztőképesség is ide sorolható. Előbbi kettő szempont nem megfelelő kialakítása komoly anyagi és kényelmi problémákat okozhat. A Realtherm által forgalmazott minden fém bejárati ajtó garantáltan megfelel a legtöbb épülettípus és ügyfél igényeinek ezen a téren, hiszen minden termék szigorú minőségellenőrzésen esik át, mielőtt eljutnának a vásárlóhoz.

Részletesebb adatokért, és pontos paraméterekért tekintse meg a weboldalunkon található összehasonlító táblázatokat, vagy online is elérhető katalógusunkat!

Ha Ön is szeretne belevágni élete nagy projektjébe és megteremteni álomotthonát, de tanácstalan a megfelelő nyílászárók kiválasztása terén, akkor nálunk garantáltan jó helyen jár. Ha bármilyen kérdése van, vagy csupán érdeklődni szeretne ajánlatainkat illetően, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden szakmai, vagy általánosabb jellegű kérdésre mihamarabb választ adunk. Keressen minket ajánlatkérő űrlapunkon keresztül, a város megjelölésével!

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS