Optimum Ablakok

Hőszigetelés
Hőszigetelés
(hõátbocsátási tényezõ): kiváló, akár Uw=0,96 W/m2K
Hangszigetelés
Hangszigetelés
(léghanggátlás): akár 38dB
Biztonság
Biztonság
akár RC1 és RC2 biztonsági fokozat
Profil
Profil
71 mm, 5 légkamra, DECEUNINCK Arcade profilrendszer
Kialakítás
Kialakítás
egyenes vonalvezetésű szárnyprofil
Színválaszték
Színválaszték
30 különféle dekorfólia

Optimum műanyag ablakok

Egyszerű és takarékos megoldás kiváló hő- és hangszigetelő képesség mellett. Professzionális minőségű műanyag ablak rendkívül jó ár-érték aránnyal!

Az 5 légkamrás Optimum műanyag ablak kiváló választás, ha nem szeretne a minőségben kompromisszumokat kötni, ugyanakkor a kedvező árfekvés is lényeges szempont az Ön számára. Elsősorban modern stílusú épületekhez, panel- és hétvégi házakhoz, nyaralókhoz kitűnő megoldás.

Fő terméktulajdonságok:

Beépítési mélység (profilvastagság): 71 mm

Üvegezés: 24-36 mm, két vagy háromrétegű kivitelben

Hangszigetelés: 38dB-ig fokozható (3 rétegű, 36 mm vastag üvegezés esetén)

Hőszigetelés:

Üvegezés:
Ug = 0,7 W/m2K (3 rétegű, 36mm vastag üvegezés esetén)

A teljes műanyag ablakrendszer hőátbocsátási képessége:
Uw = 0,96 W/m2K (kétrétegű, 24 mm-es alapkivitelben: 1,2 W/m2K)

 

Biztonság: dupla rögzítésű üveglécek, Multi-Matic vasalatrendszer; opcióktól függően akár RC2-es biztonsági fokozat is elérhető

Szárnyprofil: egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színváltozatok: műanyag ablak fehér alapszínnel vagy felárral választható 30 féle divatos színváltozatban (klasszikus és modern színek, stílusos fa- és fémutánzatok)

A német minőség világszerte ismert és áhított tulajdonság függetlenül attól, hogy miről is beszélünk. A nyílászárógyártás sem kivétel ez alól, hiszen a bajorországi Bogenben található Deceuninck vállalat az energiahatékony műanyag profilrendszerek egyik vezető európai gyártója, ablakokhoz és ajtókhoz egyaránt. A Deceuninck egyik legnépszerűbb termékcsaládja az Arcade nevet viseli, melyet a Realtherm Optimum fantázianéven forgalmaz. Az alábbiakban is erről lesz szó, részletesen bemutatjuk, hogy miért is különleges az Optimum műanyag ablak.

Német minőség a Realtherm által


A Deceuninck a műanyag profilok szakértője. Az általuk gyártott termékek kivételes minőséget képviselnek, ám ennek ellenére is rendkívül kedvező műanyag ablak árak jellemzik. Minden időjárási körülménynek ellenállnak, energiahatékonyak és nagyobb biztonságot nyújtanak otthonának.

A német ablak- és ajtógyártó világszerte tevékenykedik, és ötvözi a műszaki tudást a kreativitással és dizájnnal. Termékeikkel sokat tesznek a kényelmesebb mindennapokért és a fenntartható jövőért. A gyártó maga gondoskodik az újrahasznosítás minden lépéséről, és kifejezetten előremutató módon dolgozik – termékeik gyakran a hivatalos szabványok feletti értékeket érik el. A gyártó több mint 75 országban képviselteti magát.

A vállalat elsősorban PVC-vel dolgozik, aminek számos előnye van. Nagyon jó szigetelési paraméterek érhetők el, így rengeteg energia és fűtési költség takarítható meg. A műanyag felhasználása lehetővé teszi a passzív házak olcsó nyílászáróinak gyártását. A mai műanyag ablak árak ismeretében ez kiváltképp előnyös.

A Deceuninck ablakok kényelmet, biztonságot, minőséget és dizájnt kínálnak. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így az erős szélnek vagy az esőnek. Ezenkívül védenek a zaj és a betörés ellen, tartósak és teljesen újrahasznosíthatók, ráadásul szinte karbantartás nélkül, könnyen ápolhatók.

Magyarországon a Deceuninck termékeinek legfőbb forgalmazója a Realtherm, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy 2021-ben már kilencedszer nyertük el a Deceuninck megtisztelő tanúsítványát, miszerint mi vagyunk a legnagyobb profil forgalmat elérő partnere Magyarországon.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

műanyag ablak

Deceuninck Optimum műanyag ablak

A Deceuninck Optimum műanyag ablakok minden igényt kielégítenek régi és új épületekben egyaránt. Egy kiforrott profilrendszer, amely eleget tesz a korunk építészete által támasztott követelményéknek, mind a megjelenés, mind a funkcionalitás és energiahatékonyság terén, kiváló minőségével és remek ár-érték arányával. Az Optimum műanyag ablakok elsősorban modern stílusú épületekhez, panel- és hétvégi házakhoz, nyaralókhoz jelentenek kitűnő megoldást, de természetesen máshol is tökéletesen megállják helyüket.

A legkiválóbb ablak ár - érték arányban

A 71 mm-es beépítési mélységű Optimum rendszer letisztult, karcsú formájával és hatékonyságával egyedülálló a maga nemében. Ez az 5 légkamrás műanyag ablak kiváló választás, ha nem szeretne a minőségben kompromisszumokat kötni, de fontos Önnek az ablak ár - érték aránya. Üvegezése 24-36 mm, két vagy háromrétegű kiviteltől függően. A remekbeszabott műszaki megoldásoknak köszönhetően az Optimum műanyag ablakok a hő-, és hangszigetelés terén is kivételes teljesítményt nyújtanak. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hangszigetelés egészen 38 dB-ig fokozható, ami rendkívül hasznos nagyobb városokban, ahol a forgalom zaja elviselhetetlen volna jól működő hangszigetelés nélkül.

A hőszigetelési értékeket tekintve a teljes műanyag ablakrendszer hőátbocsátási tényezője akár U=0,96 W/m2K is lehet, ami szintén párját ritkító teljesítmény. A hőátbocsátási tényező minél alacsonyabb, annál jobb.
Persze fontos megjegyezni, hogy a két és háromrétegű üvegezés között jelentősebb különbségeket tapasztalhatunk a teljesítmény terén. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szóban forgó műanyag ablak teljesítményéből, érdemes a háromrétegű üvegezés mellett letenni a voksát. Persze utóbbi ablak ár szempontjából valamennyivel magasabb kategóriába esik.

A folyamatosan emelkedő energiaárak és a környezetvédelem egyre fontosabbá teszik az épületek tökéletes szigetelését. Manapság senki sem engedheti meg magának, hogy figyelmen kívül hagyja az ablakok minőségét ilyen téren. Az Optimum műanyag ablakok képességei megkönnyítik az energiatakarékos életmódot.

A funkcionalitás mellett nagyon fontos szempont a műanyag ablakok kiválasztása során a biztonság. Az Optimum ablakprofillal az úgynevezett RC2-es biztonsági fokozat is elérhető, hiszen a profilt dupla rögzítésű üveglécek és Multi-Matic vasalatrendszer erősíti, ezáltal biztonságban tudhatja családját és értékeit.

Napjaink architektúrájában a megjelenés és formavilág épp olyan fontos szerepet tölt be, mint a funkcionalitás vagy a biztonság. Míg korábban gyakorta kellett feláldozni valamelyik szempontot egy másik javára, addig manapság már mindent megvalósíthatunk egyetlen gyártmányban is. Az Optimum műanyag ablakok 30 féle divatos színváltozatban is elérhetők a Realtherm által. Akárcsak a Deceuninck, a Realtherm-nél mi is igyekszünk a műanyag ablak árak színvonalát alacsonyan tartani.

műanyag ablak gyártása
Az Optimum ablakokkal modern és stílusos köntösbe öltöztetheti otthonát

Miért épp műanyag?

Az olvasottak alapján jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért is örvend ekkora népszerűségnek a műanyag ablak. A popularitás oka sok dologból fakad, de az egyik leghangsúlyosabb tényező a műanyag ablak ár - érték aránya. Egyfelől viszonylag olcsón beszerezhetők ezek a remek teljesítményt nyújtó gyártmányok, másrészt az energiatakarékos kialakításnak köszönhetően hosszú éveken keresztül rengeteg pénzt spórolhatunk meg. A műanyag ablakok az UV sugárzással és az időjárás viszontagságaival szemben is hatékonyan megállják helyüket akár évtizedeken keresztül. A műanyag ablak természetesen ellenáll a nedvességnek, a légköri szennyeződéseknek, a penésznek és a gombának. Nem rothad, nem rozsdásodik, nem hólyagosodik és nem befolyásolja a korrózió. Ez teszi a műanyag ablakokat a fa és alumínium keretek hosszútávú alternatívájává. Ráadásul szinte semmilyen karbantartást nem igényelnek, egyszerűen tisztíthatók.

Az műanyag természetes szigetelő, alacsony hővezető képességgel rendelkezik. A műanyag ablakok és ajtók kiválóan szigetelik otthonát azáltal, hogy a levegőt szorosan a rendszerbe zárják. Ez azt jelenti, hogy kevésbé kell a klíma-, és a fűtőberendezésekre támaszkodni az otthoni hőmérséklet szabályozásában. Amit még ennek kapcsán meg kell említeni az az, hogy a remek szigetelőképesség mellett a páraáteresztés is fontos szempont, noha erről általában kevesebb szó esik. Ez a folyamat segít megakadályozni a penészedést. A műanyag ablakok ilyen téren is remekelnek.
A műanyag emellett újrahasznosítható, akárcsak az alumínium, azonban előbbinek újrafelhasználása kevesebb erőforrást igényel, mint a fém esetében. Élettartama 40-80 év.

Mint arról már szó esett a megjelenés, az esztétikum épp olyan fontos egy ablak esetében, mint a funkcionalitás, vagy a biztonság. A Deceuninck nagy figyelmet fordít arra, hogy termékeik minden igényt kielégítsenek külső megjelenésükkel is. A modernkori architektúrában kifejezetten fontos a letisztultság és az egyszerűség, a karcsú és egyenes vonalak, valamint a harmónia. Az Optimum ablakokban mindez egyszerre megtalálható, ezért nem csupán a családi házakban örvendenek nagy népszerűségnek, de a nyaralók, irodaházak, iskolák, óvodák stb. építésénél, valamint felújításánál is gyakran találkozhatunk ezekkel a kiváló termékkel. A kedvező műanyag ablak árak és a prémium minőség mindenki számára vonzó tulajdonság.

Az Optimum műanyag ablakok egyesítik mindazon előnyöket, amelyeket felsoroltunk a műanyag kapcsán. Az Optimum ablak ár - érték arányban az egyik legjobb választás, hiszen egyedülálló minőségre tehet szert és nem kell súlyos pénzeket költenie, ami a mai műanyag ablak árak ismeretében rendkívül kedvező dolog. A Realtherm kínálatában a Deceuninck által gyártott műanyag ablakok kiemelt termékek, hiszen Közép-, és Kelet-Európa legkedveltebb nyílászárói közé tartoznak, nem véletlenül.

Ha Ön is nyílászárócsere előtt áll és szeretne tökéletesen szigetelő, hosszú távon megbízható, mégis kedvező árszabású ablakokat vásárolni, akkor válassza a Realtherm-et és az Optimum ablakokat. 


ajánlatkérés