Deceuninck Vision Ablakok

5 kamrás
5 kamrás
Vision profilrendszer
Üvegezés
Üvegezés
Alapkivitelben kétrétegû Ug = 1,0 W/m K 24 mm, 2opcióban háromrétegû Ug = 0,5 W/m K 48 mm
Az üveg 15 mm mélyen helyezkedik el a szárny- profilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet
Uw=0,78 vagy 1,1 W/m2K*
Két körbefutó tömítés a tökéletes zárás érdekében
Egyenes vonalvezetésû 80 mm-es szárnyprofil
Kedvező ár-érték arány
Multi-Matic vasalatrendszer
1X biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó

Német minőség a Realtherm által - Deceuninck Vision ablakok


Deceunick Vision ablakprofilA német minőség világszerte ismert és áhított tulajdonság függetlenül attól, hogy miről is beszélünk. A nyílászárógyártás sem kivétel ez alól, hiszen a bajorországi Bogenben található Deceuninck vállalat az energiahatékony műanyag profilrendszerek egyik vezető európai gyártója, ablakokhoz és ajtókhoz egyaránt.

Deceuninck Vision ablakok 5 kamrás kialakítással

A Deceuninck a műanyag profilok szakértője. Az általuk gyártott termékek kivételes minőséget képviselnek, ám ennek ellenére is rendkívül kedvező műanyag ablak árak jellemzik. Minden időjárási körülménynek ellenállnak, energiahatékonyak és nagyobb biztonságot nyújtanak otthonának.

A német ablak- és ajtógyártó világszerte tevékenykedik, és ötvözi a műszaki tudást a kreativitással és dizájnnal. Termékeikkel sokat tesznek a kényelmesebb mindennapokért és a fenntartható jövőért. A gyártó maga gondoskodik az újrahasznosítás minden lépéséről, és kifejezetten előremutató módon dolgozik – termékeik gyakran a hivatalos szabványok feletti értékeket érik el. A gyártó több mint 75 országban képviselteti magát.

A vállalat elsősorban PVC-vel dolgozik, aminek számos előnye van. Nagyon jó szigetelési paraméterek érhetők el, így rengeteg energia és fűtési költség takarítható meg. A műanyag felhasználása lehetővé teszi a passzív házak olcsó nyílászáróinak gyártását. A mai műanyag ablak árak ismeretében ez kiváltképp előnyös.

A Deceuninck ablakok kényelmet, biztonságot, minőséget és dizájnt kínálnak. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így az erős szélnek vagy az esőnek. Ezenkívül védenek a zaj és a betörés ellen, tartósak és teljesen újrahasznosíthatók, ráadásul szinte karbantartás nélkül, könnyen ápolhatók.

Magyarországon a Deceuninck termékeinek legfőbb forgalmazója a Realtherm, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy 2021-ben már kilencedszer nyertük el a Deceuninck megtisztelő tanúsítványát, miszerint mi vagyunk a legnagyobb profil forgalmat elérő partnere Magyarországon.

Deceuninck Vision

A Realtherm Kft.-nél a Deceuninck profilokból többféle ablakot is gyártunk, melyek közül a Deceuninck Vision fantázianevet viselő termék az egyik legnépszerűbb kategória.

A  Deceuninck Vision sikere mögött a kiváló minőség, az esztétikus megjelenés és a rendkívül kedvező árak ötvözete rejlik. Ha Ön is költséghatékony, de effektív megoldást keres elavult nyílászáróinak cseréjéhez, akkor a szóban forgó termékeket Önnek találták ki.

A Deceuninck Vision 76 mm vastag profilrendszerében 5 légkamra kapott helyet, amelyek a hatékony hőszigetelésért felelnek. Emellett alapkivitelben a kétrétegű üvegezés is hozzájárul a meglepően alacsony hőátbocsátási értékek garantálásához, persze igény szerint akár háromrétegű üvegezéssel is megrendelhető. Ennek fényében, az üvegrétegek számától függően, az 1,25 W/m2K, vagy 1 W/m2K hőátbocsátási tényező is elérhető. Itt fontos megemlíteni azt is, hogy a szárnyprofilban 15 mm mélyen elhelyezkedő üveg hatékony védelmet nyújt a páralecsapódással szemben, így nem kell tartania attól, hogy a hőhidak mentén penészfoltok jelennek meg. A Deceuninck Vision profilrendszeren körbefutó két tömítés tovább fokozza a hő-, és vízszigetelő képességet, de természetesen a hangszigetelés minősége sem mellékes szempont. 

A Realtherm Kft.-nél a biztonságra is mindig nagy hangsúlyt fektetünk, így összes termékünk rendelkezik bizonyos szintű biztonságtechnikai rendszerrel, amelyek megfelelnek a MABISZ minősítésnek. A Deceuninck Vision műanyag ablak esetében a családunk és értékeink védelméért egy biztonsági zárócsap és zárfogadó, valamint a Multi-Matic vasalatrendszer felel. 

Mint minden termékünk, úgy a Vision ablakok is lenyűgözőek az esztétikus megjelenésüknek, forma-, és színviláguknak köszönhetően. Az egyenes vonalvezetésű, 80 mm-es szárnyprofil a maga letisztult stílusával nagyon sok környezetben megállja a helyét, így kiváló választás lehet lakásfelújítások vagy új építésű ingatlanok esetében is. 

A Deceuninck Vision-ről összességében elmondható, hogy az egyik legjobb választás a piacon az ár-érték arány szempontjából. Kedvező áron juthatunk hozzá egy kiváló minőséget képviselő, időtálló, strapabíró ablakszerkezethez, amely hosszú éveken, akár évtizedeken keresztül is képes megfelelő hőszigetelést biztosítani. 

Ne habozzon és cserélje le elavult ablakait, hiszen így rengeteg pénzt megtakaríthat a fűtésszámlán, vagy épp a villanyszámlán, ha a nyári légkondicionálást is figyelembe vesszük. 

Válassza Ön is a Realtherm Kft. termékeit és valósítsa meg álmait! Weboldalunkon keresztül bármikor tud tőlünk ajánlatot kérni, de katalógusainkat is elérheti online formában.