Deceuninck Vision Ablakok

5 kamrás
5 kamrás
Vision profilrendszer
Üvegezés
Üvegezés
Alapkivitelben kétrétegû Ug = 1,0 W/m K 24 mm, 2opcióban háromrétegû Ug = 0,5 W/m K 48 mm
Az üveg 15 mm mélyen helyezkedik el a szárny- profilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet
Uw=0,78 vagy 1,1 W/m2K*
Két körbefutó tömítés a tökéletes zárás érdekében
Egyenes vonalvezetésû 80 mm-es szárnyprofil
Kedvező ár-érték arány
Multi-Matic vasalatrendszer
1X biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó

Német minőség a Realtherm által - Deceuninck Vision ablakok


Deceunick Vision ablakprofilA német minőség világszerte ismert és áhított tulajdonság függetlenül attól, hogy miről is beszélünk. A nyílászárógyártás sem kivétel ez alól, hiszen a bajorországi Bogenben található Deceuninck vállalat az energiahatékony műanyag profilrendszerek egyik vezető európai gyártója, ablakokhoz és ajtókhoz egyaránt.

A Deceuninck a műanyag profilok szakértője. Az általuk gyártott termékek kivételes minőséget képviselnek, ám ennek ellenére is rendkívül kedvező műanyag ablak árak jellemzik. Minden időjárási körülménynek ellenállnak, energiahatékonyak és nagyobb biztonságot nyújtanak otthonának.

A német ablak- és ajtógyártó világszerte tevékenykedik, és ötvözi a műszaki tudást a kreativitással és dizájnnal. Termékeikkel sokat tesznek a kényelmesebb mindennapokért és a fenntartható jövőért. A gyártó maga gondoskodik az újrahasznosítás minden lépéséről, és kifejezetten előremutató módon dolgozik – termékeik gyakran a hivatalos szabványok feletti értékeket érik el. A gyártó több mint 75 országban képviselteti magát.

A vállalat elsősorban PVC-vel dolgozik, aminek számos előnye van. Nagyon jó szigetelési paraméterek érhetők el, így rengeteg energia és fűtési költség takarítható meg. A műanyag felhasználása lehetővé teszi a passzív házak olcsó nyílászáróinak gyártását. A mai műanyag ablak árak ismeretében ez kiváltképp előnyös.

A Deceuninck ablakok kényelmet, biztonságot, minőséget és dizájnt kínálnak. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így az erős szélnek vagy az esőnek. Ezenkívül védenek a zaj és a betörés ellen, tartósak és teljesen újrahasznosíthatók, ráadásul szinte karbantartás nélkül, könnyen ápolhatók.

Magyarországon a Deceuninck termékeinek legfőbb forgalmazója a Realtherm, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy 2021-ben már kilencedszer nyertük el a Deceuninck megtisztelő tanúsítványát, miszerint mi vagyunk a legnagyobb profil forgalmat elérő partnere Magyarországon.