Synego Ablakok

Hőszigetelés
Hőszigetelés
legmagasabb, akár passzívház szintű (Uw=0,76 W/m2K) Üvegezés: alapáron Ug=0,5 W/m2K
Hangszigetelés
Hangszigetelés
(léghanggátlás): akár 46dB
Biztonság
Biztonság
RC1 biztonsági vasalat alapáron, és akár RC2 biztonsági fokozattal is rendelhetõ
Profil
Profil
80 mm, ablaktok: 7 légkamra, ablakszárny: 6 légkamra, REHAU Synego profilrendszer
Kialakítás
Kialakítás
egyenes vonalvezetésű szárnyprofil
Színválaszték
Színválaszték
Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben

rehau synego műanyag nyílászárók

Synego műanyag ablakok

Prémium minőség elérhető áron! A Synego ablak ideális választás az Ön számára, ha az optimalizált hőszigetlelés mellett könnyen tisztán tartható nyílászárót keres. A HDF (High Definition Finishing) formula titka a speciális összetétel, mely érezhetően simább és csillogóbb fehér felületet eredményez.

Fő terméktulajdonságok

Beépítési mélység (profilvastagság): 80 mm

Üvegezés:
3 rétegű üvegezés, 48 mm vastagságban

Hangszigetelés: A hanggátló képesség akár 46 dB-ig emelhető, így zajos lakókörnyezetben különösen ajánlott.

Hőszigetelés:
Az U w -érték alu távtartós hőszigetelt üveggel 0,86 W/m 2 K, meleg peremes kialakítással 0,76 W/m 2 K.

Biztonság:
RC1 biztonsági vasalat alapáron, és akár RC2 biztonsági fokozattal is rendelhető

Szárnyprofil: Az egyenes szárnyprofil keskeny és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak.

Színváltozatok: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben

 

Színkonfigurációk


 
A műanyag nyílászáró rendszerek közül számos gyártó termékeit ki lehetne emelni, melyek világszínvonalú minőséget képviselnek, így például az általunk is forgalmazott Rehau, Inoutic rendszereket. Ennek jegyében az alábbiakban a Rehau Synego műanyag ablakkal fogunk foglalkozni, s röviden összefoglaljuk Önnek az említett nyílászáró minden fontosabb előnyét.

 

rehau nyílászárók prémium minőségben

 

Csúcstechnológia a nyílászárógyártásban

Mint, ahogy arra fentebb is utaltunk a Rehau termékei elsőosztályú iparcikkek, hiszen a magas színvonalú minőség elsődleges szempont a gyártás során. Mindez kiegészül az esztétikai aspektussal, a tökéletes funkcionalitás pedig megfizethető árakkal és széles kínálattal párosul, így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ablakot. A Synego nyílászárók a Rehau csúcstermékei közé tartoznak, nem véletlen.

 

A Rehau Synego ablakok előnyei

A legmodernebb eljárásokkal és alapanyagokból gyártott Rehau ablak páratlan lehetőséget nyújt az energetikai megtakarításhoz. Az átlagos teljesítményű, standard ablakokkal szemben a Rehau nyílászárók akár 50%-al jobb hőszigetelési mutatókkal rendelkeznek, így pedig rendkívüli módon csökkenthetők a fűtési költségek. A Rehau ablak passzívház szintű, Uw=0,76 W/m2K értékű hőszigetelése is elérhető, mely mondhatni egyedülálló. Ugyanakkor nem csak a hő-, de a hangszigetelés terén nyújtott szolgáltatások is elsőrangúak, hiszen akár 46 dB-ig is emelhető a hangtompító képesség a kintről beszűrődő zaj minimalizálása és a nyugodt, pihenésre alkalmas légkör megteremtése érdekében, a legforgalmasabb utak mellett is.

 

Biztonság

A nyílászárók kiválasztásakor nem elég csupán a szigetelésre gondolni, hanem a biztonsági szempontokat is érdemes figyelembe venni. A betörések elleni védelemben is maximális megbízhatóságot nyújt a Rehau ablak, a megerősített biztonsági technikának köszönhetően. Az általunk forgalmazott Rehau nyílászárók RC1 biztonsági osztályba sorolhatóak, azonban akár az RC2 biztonsági fokozat is megrendelhető igény szerint.

 

Fő terméktulajdonságok

A Rehau Synego 80 mm vastag profillal rendelkezik, 3 rétegű üvegezéssel 48 mm vastagságban, s az ablaktokban 7 légkamra, míg az ablakszárnyban 6 légkamra felel a tökéletes hatásmechanizmusért. A Rehau ablak tömítései pedig megbízható védelmet nyújtanak a huzat és nedvesség ellen.

 

rehau synego, a tökéletes megoldás

A Rehau Synego ablakok minden irodában, lakásban, családi házban tökéletes megoldást jelentenek

 

Változatos színvilág, könnyű tisztítás

A bemutatott Rehau ablak előnyeinek felsorolásakor mindenképp meg kell említeni a gazdag színválasztékot is. A Rehau nyílászárók esetében akár 50 szín közül is válogathat, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben. A funkcionalitáson túl sarkalatos szempontot jelent a megjelenés is, ugyanis a nyílászárókat érdemes úgy kiválasztani, hogy összhangban legyenek a ház, vagy lakás stílusvilágával, mind a forma-, mind pedig a színvilágot tekintve.

Az esztétika vonalon haladva érdemes még egy szempontot alaposabban górcső alá venni, ez pedig nem más, mint a tisztántartás. A Rehau Synego sajátossága a High Definition Finishing (HDF) felület. A HDF technológia jegyében az ablak felülete sokkal simább, amelyen nehezen tapad meg a szennyeződés, szemben a hagyományos ablakokkal. Ezen új technológiai eljárásnak köszönhetően több év után is úgy fog csillogni ablaka, mintha csak aznap szerelték volna be. Azon felül, hogy hosszú ideig nem kell foglalkoznia az ablakpucolással, ha mégis erre kerül a sor, ez nagyon könnyedén és gyorsan kivitelezhető.

 

Környezetbarát Rehau ablak

A közfelfogás a műanyag ablakokat illetően az, hogy ezek a termékek sokkal jobban károsítják a környezetet, mint például alumínium társaik. Ez nem feltétlen igaz, legalábbis nem a Rehau és a Realtherm gyártáspolitikájában, ugyanis nálunk a műanyag ablakok is újrahasznosításra kerülnek. Kinyerjük a különböző alapanyagokat, majd ezeket az új termékek gyártása során felhasználjuk, mellyel magunk is hozzájárulunk a fenntartható jövőhöz.

Összefoglalva tehát a leírtakat a Rehau Synego 80 mm-es műanyag ablak kiváló választás, ha spórolni kíván a fűtési költségeken vagy, ha a hangszigetelést szeretné korszerűbb ablakokkal megoldani. Emellett a biztonságosság, és a gazdag szín-, és formavilág is fő szerepet kap, nem beszélve a könnyű tisztításról és időtállóságról.

Vegye fel velünk a kapcsolatot online ajánlatkérő űrlapunkon keresztül, a város megjelölésével:


Ajánlatkérés