Rehau Synego Ablakok

6 kamrás
6 kamrás
Synego profilrendszer
Üvegezés
Üvegezés
Alapkivitelben kétrétegû Ug = 1,0 W/m K 24 mm, 2opcióban háromrétegû Ug = 0,5 W/m K 48 mm
Az üveg 17 mm mélyen helyezkedik el a szárnyprofilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet
Uw akár 0,76 W/m K*
A három tömítést kiegészíti plusz egy az üvegezés hornyában
Plusz tömítés a párkányfogadó és a tok találkozásánál
HOPPE secustik kilincsek felár nélkül
Korlátlan színválasztékot kínáló külső alumínium burkolattal is elérhető, szürke alaptesttel is rendelhető
Akár passzívházak esetén is alkalmazható
Multi-Matic vasalatrendszer
3X biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó

rehau synego műanyag nyílászárók

Synego műanyag ablakok

Prémium minőség elérhető áron! A Synego ablak ideális választás az Ön számára, ha az optimalizált hőszigetlelés mellett könnyen tisztán tartható nyílászárót keres. A HDF (High Definition Finishing) formula titka a speciális összetétel, mely érezhetően simább és csillogóbb fehér felületet eredményez.

Fő terméktulajdonságok

Beépítési mélység (profilvastagság): 80 mm

Üvegezés:
3 rétegű üvegezés, 48 mm vastagságban

Hangszigetelés: A hanggátló képesség akár 46 dB-ig emelhető, így zajos lakókörnyezetben különösen ajánlott.

Hőszigetelés:
Az U w -érték alu távtartós hőszigetelt üveggel 0,86 W/m 2 K, meleg peremes kialakítással 0,76 W/m 2 K.

Biztonság:
RC1 biztonsági vasalat alapáron, és akár RC2 biztonsági fokozattal is rendelhető

Szárnyprofil: Az egyenes szárnyprofil keskeny és elegáns megjelenést kölcsönöz az ablaknak.

Színváltozatok: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

Rehau nyílászárók: Az ablakprofilok új generációja

A nyílászárók minden épület arculatának, megjelenésének rendkívül hangsúlyos elemei, melyek amellett, hogy ellátják alapvető funkciójukat, fontos szerepet kapnak az esztétikum terén is. Míg korábban gyakran mérlegelni kellett, hogy a megjelenésre, a funkcionalitásra vagy épp a biztonságra helyezzünk-e nagyobb hangsúlyt, addig a modern gyártási technológia ma már lehetővé teszi, hogy mindezt egy-egy termékben egyszerre is megtaláljuk.

A műanyag nyílászáró rendszerek közül számos gyártó termékeit ki lehetne emelni, melyek világszínvonalú minőséget képviselnek, így például az általunk is forgalmazott Rehau, Deceuninck rendszereket. Ennek jegyében az alábbiakban a Rehau Synego műanyag ablakkal fogunk foglalkozni, s röviden összefoglaljuk Önnek az említett nyílászáró minden fontosabb előnyét.

Annak érdekében, hogy otthona a lehető legkényelmesebb legyen, a Rehau egyedi dizájnt készített, 80 mm-es építési szélességgel, 6 kamrával a szárnyban és 7 kamrával a keretben. Óriási a különbség a hagyományos ablakok és a Rehau ablak között!

 

rehau nyílászárók prémium minőségben

 

Rehau Synego: Csúcstechnológia a nyílászárógyártásban

Mint, ahogy arra fentebb is utaltunk a Rehau nyílászárók elsőosztályú iparcikkek, hiszen a magas színvonalú minőség elsődleges szempont a gyártás során. Mindez kiegészül az esztétikai aspektussal, a tökéletes funkcionalitás pedig megfizethető árakkal és széles kínálattal párosul, így bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ablakot. A Synego nyílászárók a Rehau csúcstermékei közé tartoznak, nem véletlen.

 

Kinek ajánljuk a Rehau Synego 80  profilrendszert?

A Rehau Synego 80 dobogós helyen szerepel a népszerűségi versenyben saját kategóriájában, hiszen az egyik leggyakrabban vásárolt termék a piacon. Tökéletes választás új épületekhez, vagy felújításra szoruló lakásokhoz egyaránt. A Rehau nyílászárók megfelelnek az energiatakarékos szerkezetekre vonatkozó követelményeknek is. Noha a Rehau Synego 80 profilrendszer ára magasabb, mint az átlagos teljesítményű termékeké, mégis jobban megéri a Rehau ablak megvásárlása, hiszen így garantált, hogy hosszú éveken, évtizedeken keresztül nem lesz szükség nyílászárócserére, és energetikai szempontból is rengeteget spórolhat.

Most tekintsük meg részleteiben is, hogy mitől is különleges a Rehau nyílászárók szóban forgó képviselője.

 

A Rehau Synego ablakok előnyei

A Rehau Synego 80 egy kiváló energiahatékonyságú ablakprofil. A megfelelő választás azoknak, akik olyan ablakokat keresnek, amelyek már megfelelnek az energiatakarékos és passzív konstrukciók jövőbeli követelményeinek is.

A legmodernebb eljárásokkal és alapanyagokból gyártott Rehau ablak páratlan lehetőséget nyújt az energetikai megtakarításhoz. Az átlagos teljesítményű, standard ablakokkal szemben a Rehau nyílászárók akár 50%-al jobb hőszigetelési mutatókkal rendelkeznek, így pedig rendkívüli módon csökkenthetők a fűtési költségek. A Rehau ablak passzívház szintű, Uw=0,76 W/m2K értékű hőszigetelése is elérhető, mely mondhatni egyedülálló. Ugyanakkor nem csak a hő-, de a hangszigetelés terén nyújtott szolgáltatások is elsőrangúak. Egy-egy Synego ablak érezhetően javítja az életminőséget, hiszen az opcionális középső tömítési rendszerrel felszerelve akár 46 dB-ig is emelhető a hangtompító képesség a kintről beszűrődő zaj minimalizálása és a nyugodt, pihenésre alkalmas légkör megteremtése érdekében, a legforgalmasabb utak mellett is.

 

Biztonság

A nyílászárók kiválasztásakor nem elég csupán a szigetelésre gondolni, hanem a biztonsági szempontokat is érdemes figyelembe venni. Az RC 1 ellenállási osztályú ablakok alacsony betörés elleni védelmet nyújtanak, ezért viszonylag rövid időn belül feltörhetők. Magasabb ellenállási osztályokkal viszont lényegesen több időre és mindenekelőtt hangosabb szerszámokra van szükség. A betörések elleni védelemben is maximális megbízhatóságot nyújt a Rehau ablak, a megerősített biztonsági technikának köszönhetően. Az általunk forgalmazott Rehau nyílászárók alapvetően RC1 biztonsági osztályba sorolhatóak, azonban akár az RC2, RC3 biztonsági fokozat is megrendelhető igény szerint.

 

A Rehau nyílászárók főbb tulajdonságai

A Rehau Synego 80 mm vastag profillal rendelkezik, 3 rétegű üvegezéssel 48 mm vastagságban, s az ablaktokban 7 légkamra, míg az ablakszárnyban 6 légkamra felel a tökéletes hatásmechanizmusért. A Rehau ablak tömítései pedig megbízható védelmet nyújtanak a huzat és nedvesség ellen.

 

rehau synego, a tökéletes megoldás

A Rehau Synego ablakok minden irodában, lakásban, családi házban tökéletes megoldást jelentenek

 

Változatos színvilág, könnyű tisztítás

A bemutatott Rehau ablak előnyeinek felsorolásakor mindenképp meg kell említeni a gazdag színválasztékot is. A Rehau nyílászárók esetében akár 50 szín közül is válogathat, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben. A funkcionalitáson túl sarkalatos szempontot jelent a megjelenés is, ugyanis a nyílászárókat érdemes úgy kiválasztani, hogy összhangban legyenek a ház, vagy lakás stílusvilágával, mind a forma-, mind pedig a színvilágot tekintve. A Rehau ablak számos kreatív megoldást tartogat hagyományos családi házak, lakások vagy akár a legmodernebb épületek, például irodaházak számára is.

Nagy, kicsi, négyzet alakú vagy kerek – a Rehau ablak a tervezés teljes szabadságát jelenti. Az ablaknak nem kell mindig téglalap alakúnak lennie. A SYNEGO számos építészeti lehetőséget kínál, legyen az egyenes, lekerekített vagy kör alakú – sok minden lehetséges.

Az esztétika vonalon haladva érdemes még egy szempontot alaposabban górcső alá venni, ez pedig nem más, mint a tisztántartás. A Rehau Synego sajátossága a High Definition Finishing (HDF) felület. A HDF technológia jegyében az ablak felülete sokkal simább, amelyen nehezen tapad meg a szennyeződés, szemben a hagyományos ablakokkal. Ezen új technológiai eljárásnak köszönhetően több év után is úgy fog csillogni ablaka, mintha csak aznap szerelték volna be. Azon felül, hogy hosszú ideig nem kell foglalkoznia az ablakpucolással, ha mégis erre kerül a sor, ez nagyon könnyedén és gyorsan kivitelezhető.

 

Környezetbarát Rehau ablak

A közfelfogás a műanyag ablakokat illetően az, hogy ezek a termékek sokkal jobban károsítják a környezetet, mint például alumínium társaik. Ez nem feltétlen igaz, legalábbis nem a Rehau és a Realtherm gyártáspolitikájában, ugyanis nálunk a műanyag ablakok is újrahasznosításra kerülnek. Kinyerjük a különböző alapanyagokat, majd ezeket az új termékek gyártása során felhasználjuk, mellyel magunk is hozzájárulunk a fenntartható jövőhöz. A legtöbb Rehau ablak, így a SYNEGO is EcoPuls termékcímkével van ellátva. Ez azt jelenti, hogy az ablakprofil több mint 40%-ban újrahasznosított anyagot tartalmaz.

A Synego ablakprofil a Rehau németországi központjában több éves mérnöki munka gyümölcseként született. A Rehau nyílászárók folyamatos fejlesztése során a mérnökök, szakemberek arra törekedtek, hogy a szóban forgó Rehau ablak már most megfeleljen a jövő energetikai elvárásainak. Nagyon fontos kritérium a környezeti értékek és az erőforrások védelme, melyet szemléletesen bizonyít a profil gyártásához felhasznált nagy mennyiségű újrahasznosított anyag. A legtöbb Rehau ablak vélemény kiemeli a környezetbarát megvalósítás rengeteg pozitívumát.

Összegzés

Összegzés végett tulajdonképpen csak ismételni tudjuk magunkat, hiszen kétségtelen, hogy minden Rehau ablak kiváló minőséget képvisel, melyek közül a Synego igen előkelő helyen szerepel.  Rehau Synego 80 mm-es műanyag ablak kiváló választás, ha spórolni kíván a fűtési költségeken vagy, ha a hangszigetelést szeretné korszerűbb ablakokkal megoldani. Emellett a biztonságosság, és a gazdag szín-, és formavilág is fő szerepet kap, nem beszélve a könnyű tisztításról és időtállóságról.

Végül néhány Rehau ablak vélemény is olvasható részletes termékleírásunk mellé, melyek hűen tükrözik, hogy mit is kínálunk ügyfeleinknek


Marcell

„Maximálisan meg vagyok elégedve! Bárkinek ajánlom. Korrekt ár, magas minőség, megbízható szállítás és elsőosztályú beépítés.
Az egész lakásfelújításom legprofibb csapata, tökéletes gyártói és beépítői összhang.”


Tibor

„Szeptemberben cseréltem nyílászárókat a lakásomban, ajtó-ablak mind a Realtherm terméke. A 3 rétegű üveg szigetelése várakozásaimat is felülmúlta, hőtartása csúcs szuper és még halkabb is lett a lakás. A termék felületi minősége is kiváló, ügyfélszolgálat első osztályú. Jó szívvel ajánlom!”


László

„Fóliázott színes 3 rétegű ablakaimat itt vettem, legkorrektebb áron, szakszerű beépítéssel.”

A modern, innovatív és fenntartható Rehau ablak megvásárlása esetén nem csupán készterméket kap, hanem testreszabott megoldásokat saját kívánságai és igényei szerint. Ízléses tervezéssel, egyedi formákkal és színekkel, illetve hasznos kiegészítő funkciókkal. Valósítsa meg velünk elképzeléseit, vágyait. A Rehau kiváló minőségű műanyag ablakaival otthona a kényelem szentéjévé válhat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot online ajánlatkérő űrlapunkon keresztül, a város megjelölésével:

Bővebben a Synego ablakainkról


Prémium minőség és extra energiatakarékosság = Synego műanyag ablakok


Ne érje be kevéssel! Német csúcsminőség elérhető áron, a legjobb hang- és hőszigetelő képességgel! Kitűnő választás az Ön számára, ha hosszú távon jelentősen csökkenteni szeretné fűtésszámláját, vagy passzívházába keresi a tökéletes nyílászárót.

 

prémium minőségű rehau ablakA piacon szinte egyedülálló módon 50 mm-es szélességű, háromrétegű üvegezéssel, mely extra alacsony hőátbocsájtást tesz lehetővé (Ug=0.5 ), így teljes mértékben megfelel a korszerű, új építésű otthonok szigorú energiatakarékossági követelményeinek.

A megfelelő zajszűrő képesség kiemelten fontos tényező. A zajártalom ma már általános fogalom világszerte, mely nagymértékben csökkenthető egy megfelelő műanyag ablak kiválasztásával. A REHAU Synego műanyag ablakok hanggátló képessége akár 46 dB-ig növelhető, így különösen ajánlott zajos lakókörnyezet esetén.

 

Párásodó ablak? Felejtse el! A 25 mm mély üvegezőhorgony meggátolja az ablak párásodását és optimalizálja a hőveszteséget.

 

További termékjellemzők:

  • 7 légkamrás Rehau Synego profilrendszer
  • 80 mm-es beépítési mélység
  • extra tömítés a szárnyban
  • strapabíró Multi-Matic vasalatrendszer

 

Extrák:

Felár nélkül prémium minőségű HOPPE Secustic kilinccsel ellátva, mely kívülről megakadályozza a vasalat eltolását, így nagyfokú védelmet nyújt az illetéktelen behatolókkal szemben.

 

műanyag ablak minőségi kilincsel és zárrendszerrelműanyag ablak változatos designnal

 

Változatos és lenyűgöző design

A nyílászáró piacon egyedülálló módon esztétikus szürke maggal is kérhető, mely még modernebb, letisztultabb megjelenést tesz lehetővé! Hangsúlyos, fémes hatásra vágysz? Rendeld meg új műanyag ablakodat elegáns alumínium burkolattal, bármilyen színváltozatban! Természetesen fehér alapszínnel, illetve egyedi – akár fa hatású – dekorfóliával is elkészítjük Neked Synego műanyag ablakainkat!

 

 

EGYEDI AJÁNLATKÉRÉS