Balance Bejárati ajtók

OPTIMUM
BALANCE
SYNEGO
Hőszigetelés
háromrétegû üvegezéssel akár Ud=1,1 W/m2K;
kétrétegû üvegezéssel akár Ud=1,3 W/m2K
kiváló, akár Ud=0,82 W/m2K
Biztonság
  • MABISZ minõsített rúdzárakkal szerelve
  • leemelés gátló ajtópántokkal felszerelve
  • rendelhetõ acélmerevített szendvicspanellel, vagy ragasztott biztonsági üveggel
Profil
71 mm, INOUTIC
Arcade profilrendszer
76 mm, INOUTIC
Prestige profilrendszer
80 mm, REHAU Synego
profilrendszer
Kialakítás
egyenes vonalvezetésû szárnyprofil
Színválaszték
36 különféle dekorfólia
50 különféle dekorfólia, illetve korlátlan
színválasztékot kínáló külsõ alumínium burkolat

Balance műanyag bejárati ajtó

Modern kivitelezés prémium minőségben, kedvező áron! Időtálló műanyag bejárati ajtók 5 karmás szerkezettel, kiváló hőszigetelő képességgel és extra betörésvédelemmel. Beépítését elsősorban hőszigetelt házakba javasoljuk. A kiváló hangszigetelő képesség biztosítja a csendes és nyugodt környezetet még a zajosabb, belvárosi lakóövezetekben is.

A Balance műanyag bejárati ajtók fő terméktulajdonságai:

Beépítési mélység (profilvastagság):
76 mm

Akadálymentesség: alacsony, 20 mm magas alumínium küszöb az akadálymentes használatért; megszakított hőhíddal, régi és új építésű házakhoz egyaránt kiváló választás

Hőszigetelés: a műanyag bejárati ajtó hőszigetelő képességét fokozza a küszöbnél és a sarkoknál elhelyezett plusz tömítés. A teljes ajtó hőátbocsátási tényezője (Ud) akár 1,3 W/m2K, mely kitűnő hőszigetelő képességet jelent. három rétegű üveggel akár 1,0 W/m2K is lehet

Biztonsági funkciók: Speciális vasalatrendszer; a MABISZ által minősített rúdzárak, leemelésgátló ajtópánt és kettős rögzítésű üvegléc az extra biztonságért. Felárral rendelhető acélmerevített szendvicspanellel illetve ragasztott biztonsági üveggel ellátva. 

Design: Balance műanyag bejárati ajtóink 40 féle színben és dekorban elérhetőek. Amennyiben más színre lenne szüksége, választhat külső alumínium burkolatot is, mely letisztult megjelenést kölcsönöz nyílászárójának, és bármilyen színben elkészíthető. Az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil még tovább fokozza a modern megjelenést.