ELEGANT Bejárati ajtók

REHAU 70- EURODESIGN
VISION/ELEGANT
SYNEGO
Profil
70 mm, REHAU
Eurodesign profilrendszer
76 mm, DECEUNINCK
Vision/Elegant profilrendszer
80 mm, REHAU Synego
profilrendszer
Üvegezhetőség: 24 mm-től 52 mm-ig
Univerzális, 19 mm magasságú alumínium küszöb régi és új épületekhez, megszakított hőhíddal
Magas torziós merevség a tok illetve szárnyprofilban elhelyezett horganyzott zártszelvénynek köszönhetően
Kettős epdm gumitömítés
Protect vasalatrendszer
Három dimenzióban állítható, nagy teherbírású, kiemelésgátlóval ellátott pántok
40 féle színben rendelhető

Elegant műanyag bejárati ajtó

Modern kivitelezés prémium minőségben, kedvező áron! Időtálló műanyag bejárati ajtók 6 karmás szerkezettel, kiváló hőszigetelő képességgel és extra betörésvédelemmel.  Beépítését elsősorban hőszigetelt házakba javasoljuk. A kiváló hangszigetelő képesség biztosítja a csendes és nyugodt környezetet még a zajosabb, belvárosi lakóövezetekben is.

Az Elegant műanyag bejárati ajtók fő terméktulajdonságai:

Beépítési mélység (profilvastagság):
76 mm

Akadálymentesség: alacsony, 20 mm magas alumínium küszöb az akadálymentes használatért; megszakított hőhíddal, régi és új építésű házakhoz egyaránt kiváló választás

Hőszigetelés: a műanyag bejárati ajtó hőszigetelő képességét fokozza a küszöbnél és a sarkoknál elhelyezett plusz tömítés. A teljes ajtó hőátbocsátási tényezője (Ud) akár 1,2 W/m2K, mely kitűnő hőszigetelő képességet jelent. Három rétegű üveggel akár 0,86 W/m2K is lehet.

Biztonsági funkciók: Speciális vasalatrendszer; a MABISZ által minősített rúdzárak, leemelésgátló ajtópánt és kettős rögzítésű üvegléc az extra biztonságért. Felárral rendelhető acélmerevített szendvicspanellel, illetve ragasztott biztonsági üveggel ellátva. 

Design: Elegant műanyag bejárati ajtóink 50 féle színben és dekorban elérhetőek. Az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil még tovább fokozza a modern megjelenést.