ELEGANT Bejárati ajtók

OPTIMUM
ELEGANT
SYNEGO
Hőszigetelés
háromrétegű üvegezéssel akár Ud =0,86 W/m2K;
kétrétegű üvegezéssel akár Ud =1,2 W/m2K
kiváló, akár Ud=0,82 W/m2K
Biztonság
  • MABISZ minősített rúdzárral szerelve
  • leemelésgátló ajtópántokkal felszerelve
  • rendelhető acélmerevített szendvicspanellel, vagy ragasztott biztonsági üveggel
Profil
71 mm, DECEUNINCK
Arcade profilrendszer
76 mm, DECEUNINCK
Elegant profilrendszer
80 mm, REHAU Synego
profilrendszer
Kialakítás
egyenes vonalvezetésű szárnyprofil
Színválaszték
30 különféle dekorfólia
50 különféle dekorfólia

Elegant műanyag bejárati ajtó

Modern kivitelezés prémium minőségben, kedvező áron! Időtálló műanyag bejárati ajtók 6 karmás szerkezettel, kiváló hőszigetelő képességgel és extra betörésvédelemmel.  Beépítését elsősorban hőszigetelt házakba javasoljuk. A kiváló hangszigetelő képesség biztosítja a csendes és nyugodt környezetet még a zajosabb, belvárosi lakóövezetekben is.

Az Elegant műanyag bejárati ajtók fő terméktulajdonságai:

Beépítési mélység (profilvastagság):
76 mm

Akadálymentesség: alacsony, 20 mm magas alumínium küszöb az akadálymentes használatért; megszakított hőhíddal, régi és új építésű házakhoz egyaránt kiváló választás

Hőszigetelés: a műanyag bejárati ajtó hőszigetelő képességét fokozza a küszöbnél és a sarkoknál elhelyezett plusz tömítés. A teljes ajtó hőátbocsátási tényezője (Ud) akár 1,2 W/m2K, mely kitűnő hőszigetelő képességet jelent. Három rétegű üveggel akár 0,86 W/m2K is lehet.

Biztonsági funkciók: Speciális vasalatrendszer; a MABISZ által minősített rúdzárak, leemelésgátló ajtópánt és kettős rögzítésű üvegléc az extra biztonságért. Felárral rendelhető acélmerevített szendvicspanellel, illetve ragasztott biztonsági üveggel ellátva. 

Design: Elegant műanyag bejárati ajtóink 50 féle színben és dekorban elérhetőek. Az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil még tovább fokozza a modern megjelenést.